Wellness + HotelekBarátokkalNyári vakációRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongásVárosnézésekVidéki vendégség

Portobello Wellness & Yacht Hotel – Vessetek horgonyt az élmények kikötőjében! – Szallas.klub

1 perces olvasási idő
szállások várak panoráma
Portobello Wellness

Mindenki a fedélzetre, mert ma vitorlát bontunk, az úti cél pedig az Esztergom szívében található egyik legkülönlegesebb szálláshely, a Portobello Wellness & Yacht Hotel, ahol nem csupán ezer élményt gyűjthettek, hanem értékes és pénzre váltható útitallérokat is bezsebelhettek! Elmeséljük, hogy mi mindent próbáltunk ki és hogyan spóroltunk az utazáson. Tartsatok velünk!

Portobello Wellness & Yacht Hotel - Vessetek horgonyt az élmények kikötőjében!
Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom

Hívogató kalandok nyomában

Már érkezéskor levett minket a lábunkról a Prímás-szigeten épült Portobello Wellness & Yacht Hotel, mely könnyen megközelíthető helyen, csodálatos környezetben – az esztergomi Bazilika szomszédságában emelkedik, így úszás közben is gyönyörködhetünk a csodás látképben.

Kihagyhatatlan látnivalók Esztergom városában >>

De természetesen nem csupán a látvány vonzott minket a Dunakanyar szívébe, hanem a csábító wellness élmények is, melyeket az Aquasziget Élményfürdőbe való közvetlen átjárás biztosított. Nézzük, mi mindenbe sikerült belekóstolni, de előbb megmutatjuk, hogy pár kattintással, hogyan kereshetünk pénzt a nyaralással.

Portobello Wellness & Yacht Hotel - Vessetek horgonyt az élmények kikötőjében!
Az Aquasziget Élményfürdőbe való közvetlen átjárás biztosított

Nyaralás okosan és olcsóbban

Útra kelni és egy új, ismeretlen helyet meghódítani mindig izgalmas kaland és szuper élmény. Mielőtt azonban útnak indultunk, elsőként a szallas.hu felületén regisztráltunk a  szallas.klub-ba, ahol a regisztráció után rögtön 300 ajándék útitallér ütötte a markunkat, a foglalás után pedig az összeg 1%-át kaphattuk meg útitallér formájában (a szálláshelyről való kijelentkezést követően). Mivel 1 útitallér 1 Forintnak felel meg, így minél többet utazunk, annál több kedvezményben lesz részünk és annál kevesebbet kell fizetni a következő utazáskor. Kíváncsiak vagytok, hogy milyen élményekkel gazdagodtunk? Akkor lássuk!

Portobello Wellness & Yacht Hotel - Vessetek horgonyt az élmények kikötőjében!

Élmények vonzásában

A bejelentkezés után egyből birtokba vehettük az otthonos és kényelmes szobákat, melyek ideálisak pároknak és kisbabával utazóknak – több és nagyobb gyerekekkel érkezőknek inkább az összenyitható szobákat vagy a családi lakosztályt tudnánk ajánlani. Az utazás fáradalmait egy mennyei kávé és sütemény mellett pihentük ki a Lobby Bár teraszán, a Kis-Duna partján. Utána pedig belevetettük magunkat a wellness oázisba.

Frissítő wellness világ

Hála a fedett fürdőnek a rossz idő esetén sem forgott veszélyben a nyaralás és az unalom sem jöhetett szóba a megannyi élményelemnek köszönhetően: a lezúduló vízesés, a sodrófolyó hátán ringatózás és a jakuzziban való ejtőzés végre minden stresszt kiűzött belőlünk.

A nyári időszakban a kültéri csobbanási lehetőség is várja a látogatókat a hullámmedencével, az izgalmas gyermekmedencével és a kanyargó csúszdákkal. Az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek jó hír, hogy a napsütés alatt nem csupán a nyugágyakon, hanem sportolás közben is barnulhatnak a strandröplabda pályán.

A nap végére a színes szauna kínálatnak hála a testünk is megtisztult a méreganyagoktól. Szerencsére a szégyenlősebbek a naturista szaunák helyett a fürdőruhás, rózsa szaunát is választhatják. 

Minden ízében utazás

Egy jó szálláshely ismérve a jó étterem is, mely a változatos és válogatott ételkínálattal rendelkező Kis-Duna étteremre maximálisan igaz. Itt nem csupán a hazai és a nemzetközi konyha finomságaiba kóstolhattunk bele, de a hotel és a személyzet figyelmességének hála a vonalainkra és az egészségünkre is vigyázhattunk a mentes és vegetáriánus ételeknek köszönhetően. 

Portobello Wellness & Yacht Hotel - Vessetek horgonyt az élmények kikötőjében!
A változatos és válogatott ételkínálattal rendelkező Kis-Duna étterem

Zsebeljetek be még több élményt és még több tallért!

A Portobello Wellness & Yacht Hoteben tett látogatásunk során szuper élményekkel – és természetesen a foglalási díjunk 1%-ának megfelelő útitallérokkal is – gazdagodtunk a kijelentkezést követően. A frissen megszerzett tallérjaink még egy évig érvényesek, így a következő nyaraláskor a foglalási díjunk 50%-ig felhasználhatóak lesznek. Természetesen extra útitallérok is gyűjthetőek, hogy még többet spórolhassunk: iratkozzatok  fel a hírlevelünkre 200 ajándék tallérért és ne felejtsétek el rendszeresen látogatni a szallas.hu-t, melyért szintén plusz tallérokat gyűjthettek!

Szeretnétek bővebben utánajárni a szallas.klub kedvezményeknek? Akkor itt megtehetitek >>

Portobello Wellness & Yacht Hotel - Vessetek horgonyt az élmények kikötőjében!
Elegáns szoba az esztergomi szállodában

Mit mondtak a vendégek? 

  • Családosok kikötője: „Gyerekbarát a hotel maximálisan, sok ételválasztási lehetőség, gyerekeknek is. A bazilika gyalog is megközelíthető.”
  • Az ideális szálláshely: „Rendkívül tiszta, barátságos, nyugodt környezet. A személyzet kedves, az ételek nagyon finomak és változatosak voltak. Bármikor szívesen visszatérnék.”
  • Csodálatos helyszín: „Gyönyörű helyen van, a szobánk a Bazilikára nézett csodálatos kilátás, barátságos, segítőkész személyzet. Biztosan visszamegyünk még.”

A hotel linkjét itt találjátok >>

(fotók: szallas.hu, Portobello Wellness Hotel)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%