Tippek utazáshozProgramok hétvégére

Ingyenes felnőtt színező a legszebb magyar tájakkal stresszűzéshez

1 perces olvasási idő
felnott-szinezo-magyar-tajakkal

Ha gyakran érzed úgy mostanában, hogy frusztrálttá tesz az otthon ülés és legszívesebben elmenekülnél gondolatban, tudd, hogy nem vagy egyedül. Viszont van egy megoldásunk: stresszűző felnőtt színező a legszebb magyar tájakkal, amely ingyenesen letölthető képekkel és rövid szövegekkel segít ráhangolódni a következő utazásodra.

Maradj itthon koncepció

A Szallas.hu a kialakult vírushelyzetben azt javasolja, most inkább maradj a négy fal között, ha teheted, hogy minél hamarabb megfékezzük a járványt, és hogy mihamarabb újból viszontláthassuk nyáron a kedvenc helyeinket. Hogy bizonyítsuk, mindezt komolyan vesszük, több lépést is tettünk, pl:

Tudjuk, ez most nem könnyű állapot, eddig talán sosem voltunk otthon, így szeretnénk egy kissé élvezetesebbé tenni a karantén időszakát ezzel az egyszerűen letölthető ingyenes felnőtt színező füzettel.

Ingyenes utazós színezőkönyv felnőtteknek

Az ingyenesen letölthető 14 oldalas kifestőkönyvet is a „Maradj itthon” tematika köré építettük, 6 csodás ismert és kevésbé ismert magyar kirándulóhelyet gyűjtöttünk össze, és készítettük el vázlataikat neked színező formájában. Így ugyanis színezés közben gondolatban bejárhatod a Badacsonyt, Tihanyt, a mesebeli Andrássy-kastélyt Tiszadobon vagy a Bokodi-tó nyugodt partját.

A könyvben extraként a helyszínek rövid ismertetőjét és nyári bakancslistás tippeket is elrejtettünk, amelyek sokat segíthetnek a kiegyensúlyozott lelki állapot megőrzésében. 🙂

A stresszűző felnőtt színezőt innen a Szallas.hu blogjáról töltheted le néhány egyszerű lépésben.

Ingyenes felnőtt színező a Szallas.hu grafikáival

Hogyan juthatsz hozzá az ingyenesen letölthető színezőkönyvköz 4 lépesben?

1. Kattints a gombra az ingyenes felnőtt színező és kifestőkönyv megtekintéséhez. Lássuk, vajon felismered az összes látnivalót és kirándulóhelyet?

Az új ablakban megnyíló könyvet végig is tudod lapozni online, hogy megcsodáld a legszebb magyar tájakat. Segítségképp megjelöltük a látnivalók neveit is, ha kedvet kapnál az utazáshoz.

2. Emailcímed megadása után a kék gombra kattintva ingyenesen le is tudod tölteni a színezőt jó minőségben PDF-ben .


3. Letöltés után nincs más hátra, mint a nyomtatás. Ceruzákat hegyezz, készíts!

Mire lesz szükséged a színezőkönyv elkészítéséhez?

  • Fekete-fehér nyomtató
  • 14 db fénymásolópapír
  • Színes ceruzák és filctollak
  • 1 pohár bor (opcionális) 🙂

Engedd szabadjára a fantáziád, lazulj el, tölts egy pohár bort, kapcsolj be valamilyen kellemes háttérzenét! Érezd, hogy flow-ba kerültél és feltölt az alkotó energia. Kezdődhet is a színezés néhány csodás magyar tájjal és különleges látnivalóval – de azért próbálj több színt használni és maradj vonalakon belül! 😉 Remélhetőleg a lenti fotónál jobb eredményt mutathatsz fel a stressz levezetésére, mire végére érsz a színzezőnek. 😀

(wearethemighty.com)

Utazós zene rajzolás, alkotás, a felnőtt színező mellé

Ha kinyomtattad a listát, és bekészítetted az összes színesceruzát és a rozét, nyomj a lejátszási lista indítására.

🖌🎨 Színezd újra a tájakat és oszd meg az alkotásod!

Ha végeztél egy oldallal a felnőtt színezőkönyvben, fotózd le és oszd meg velünk Facebookon vagy Instagramon. Használd megosztásnál a #szallashu #maradjitthon #kanapékontent hashtageket!

A beérkezett munkákat feltöltjük Facebook és Instagram oldalunkra, és megosztjuk itt a blogon is! 🙂


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%