9.8

Íme az első vidéki Sky Wellness – 7 ok, amiért imádni fogod a Hotel Sopront****

2 perces olvasási idő

Sopron, ahogy még sosem láthattad! Vár az üvegpanorámás Sky Wellness, az ínycsiklandó gasztroélmények, és egy szálloda, ami garantáltan tökéletesre hangolja a családi üdülést.

Mi szólnál egy felhőtlen üdüléshez a hűség városában? Kapcsolódj ki Sopron egyetlen Sky Wellness-szel hódító szállodájában, ahol a panorámán túl izgalmas kulináris kalandok és pompás kényelmi szolgáltatások várnak rád! 

Kapásból tudunk 7 okot is mondani, hogy miért érdemes a 4*-os Hotel Sopronban pihenned. Lássuk, mik ezek!

7 érv Sopron legmenőbb szállodája mellett: Ilyen extrákkal csábít a Hotel Sopron****

1. Szuper elhelyezkedés, könnyű megközelítés

A több mint 35 éves múltra visszatekintő Hotel Sopron**** közvetlenül a 84-es főút mellett magasodik, így Bécsből és Budapestről indulva is gyerekjáték megközelíteni. Ráadásul alig 6 kilométerre van az osztrák-magyar határtól, ezért ha úgy tartja kedved, külhoni kalandokat is csempészhetsz a soproni nyaralásba.

Íme az első vidéki Sky Wellness – 7 ok, amiért imádni fogod a Hotel Sopront****
Modern oázis a különleges üdülés híveinek – ez a Hotel Sopron****

És ami még ennél is fontosabb, a szálloda príma lokációval büszkélkedhet. Karnyújtásnyira van a történelmi városrész, de még tisztes távolságot tart a centrum nyüzsgésétől. Az eredmény? Egy szálláshely, ahol minden adott a tartalmas, zavartalan kikapcsolódáshoz.

Megnézem a szabad szobákat >>

2. Sky wellness: lazulás Sopron felett

Ültél már úgy jakuzziban, hogy közben 180°-os városi panorámán pihent a szemed? Ha még nem, akkor a Hotel Sopron**** legfelső szintjén ezt az érzést is átélheted! Itt kapott helyet hazánk első vidéki Sky Wellness részlege, ahol a kilátás mellett ilyen klassz szolgáltatások is emelik a hangulatot:

  • hegyekre néző finn szauna
  • infraszauna és sókabin
  • jégkút, dézsás zuhany és gőzkabin
  • kondicionáló terem
  • pihenőtér
  • masszázs

Tipp: mindenképp nézd meg innen az alkonyatot! Az, ahogy a búcsúzó napfény még utoljára megcirógatja a soproni házak tetejét, elképesztően varázslatos látvány.

Íme az első vidéki Sky Wellness – 7 ok, amiért imádni fogod a Hotel Sopront****
Infraszauna és sókabin kombó

Érdekel az ajánlat >>

3. Rengeteg látnivaló és program a közelben

Bár Sopron kiváló hétvégi úti cél, ha ránk hallgatsz, többnaposra nyújtod a kirándulást. Hogy miért? Mert a hűség városa számtalan történelmi, kulturális és természeti kincset tartogat a számodra, melyeket kár lenne csupán az időhiány miatt hanyagolni.

Legyen szó a város jelképének számító Tűztoronyról, az alpesi stílust kergető Lővérekről vagy az egy ember keze által emelt Taródi várról, Sopron látnivalói télen-nyáron levesznek majd a lábadról.

Lefoglalom a soproni álomüdülést >> 

4. ZAKAnT Étterem & Fine Bisztró: a kulináris utazás netovábbja

Nemzetközi és hagyományos magyar ízekhez is magabiztosan nyúl hozzá a Hotel Sopron****-hoz tartozó a’la carte étterem, a ZAKAnT. A 28 fő befogadására alkalmas gasztroközpontban az ínyencektől kezdve a válogatósokig mindenki megtalálja a szájízéhez leginkább passzoló fogásokat.

Íme az első vidéki Sky Wellness – 7 ok, amiért imádni fogod a Hotel Sopront****
Hangulatos környezet, mennyei ételek, zamatos borok

Egy biztos: minőség, ízvilág és frissesség terén is maximális elégedettségre számíthatsz, hisz több mint 90 különleges bortétellel, és fantasztikus gasztrokalanddal vár Csomós András executive chef és csapata.

Még több képet szeretnék látni a hotelről >>

5. Gondtalan pihenés a kicsiktől a legnagyobbakig

A Hotel Sopronban**** nincs korosztályhoz kötve a testi-lelki feltöltődés: a kisgyermekes családok éppúgy jól fogják itt érezni magukat, mint a wellness hétvégére érkező fiatal vagy idősebb párok.

Íme az első vidéki Sky Wellness – 7 ok, amiért imádni fogod a Hotel Sopront****
A panorámás prémium szobából képeslapokra illő kilátás nyílik

Szuper baba- és gyerekbarát felszereltségének köszönhetően végre olyan nyaralásnak lehetsz részese, ahová nem kellett magatokkal cipelni a fél gyerekszobát. A szálloda emellett a szórakozási lehetőségekre is komoly hangsúlyt fektet, így többek közt tematikus programok, játszótér, társasok, asztalitenisz és trambulin színesíti a listát.

Mutass még szobatípusokat >>

6. Kutyabarát szállás, blöki-pozitív szolgáltatásokkal

Ha van kutyusod, akkor már biztos megtapasztaltad, mekkora szívfájdalom tud lenni, amikor kedvencedet nem látják szívesen egy szálláshelyen. A Hotel Sopron**** nem csak hogy tárt karokkal várja az ebeket (max. 15 kg-ig), de még kutyabarát szolgáltatásokkal is szebbé teszi a közös kiruccanást. Hű társadat a következő extrák várják:

  • Kutyabarát bekészítés (jutalomfalat, itatótál, kutyapárna)
  • Kutyajáték, nyakörv, póráz, kullancs csipesz és dogi pick up (igényeld a recepción)
Íme az első vidéki Sky Wellness – 7 ok, amiért imádni fogod a Hotel Sopront****
A Hotel Sopron**** kutyabarát, kedvenced 4 000 Ft/éj áron lehet melletted

Ezt a szállást nekem találták ki >>

7. Folyamatos szintlépés és megújulás

A Hotel Sopron**** évtizedeken átívelő sikerét nem csupán az egyedülálló wellness részlegben, meg a kiváló elhelyezkedésben kell keresni. Amitől igazán különleges ez a szálloda, az a megújulás iránti igény. A folyamatos fejlődés, hogy minél jobb és kerekebb élménnyel térjenek haza a vendégek.

Íme az első vidéki Sky Wellness – 7 ok, amiért imádni fogod a Hotel Sopront****
A kültéri medencében június-augusztus között lehet csobbanni

Erre jó példa a feszített víztükrű kültéri medence, melyet 2020 augusztusában bocsátottak használatra. De megújult a Tündérkert gyermekjátszó, a Kékfrankos konferenciaterem, és ma már az exkluzivitásra áhítozók is örülhetnek, hiszen a Privilege Suite-nak keresztelt lakosztály is foglalható lett.

Ugye, hogy milyen klassz nyaralást kínál a Hotel Sopron****? Ha te is kedvet kaptál ehhez a wellness fűszerezésű kiruccanáshoz, akkor katt ide és válaszd ki, hogy melyik szoba tetszik a legjobban >>

Cikkünk arra az esetre, ha még többet olvasnál Sopronról >>

(Képek: Szallas.hu, hotelsopron.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
100%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

9.8
Szállásszakértőnk és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
9.8

Kutyabarát szolgáltatások

10.0

Panoráma

9.6

Kulináris kalandok

Előnyök

  • +Üvegpanorámás Sky Wellness
  • +Közeli látnivalók
  • +Könnyen megközelíthető

Hátrányok

  • -Nem neked ajánljuk, ha tériszonyod van és a wellness sem a kedvenced
Megnézem