BalcsiCsaládi kiruccanásProgramok hétvégéreRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

Virágzó Balaton – Kőröshegyi tulipánszüret helyett rendeld házhoz a virágot!

1 perces olvasási idő

Képzeld el, hogy több mint 170 ezer tulipán között állsz a domboldalon, ahol finom virágillat vesz körbe, és rálátsz a Balatonra. Ugye jól hangzik? A Kőröshegyi birtokon áprilisban sajnos elmarad a tulipánszüret a koronajárvány-vírus miatt, de idén először akár az otthonunkba is rendelhetünk a virágokból, ezzel is segítve a termelőket. 

Kőröshegyi tulipánszüret helyett rendeld házhoz a virágot!

Tulipántenger

Idén áprilisban negyedik alkalommal került volna sor az ország legnagyobb és legnépszerűbb tulipánszüret eseményére a Balaton déli partján. Aki járt már itt korábban, soha nem feledi azt a látványt, amit a végtelen tulipánmezők nyújtanak. 2020-ban sajnos személyesen nem élhetjük át ezt az élményt, de akár ajándékba, akár az otthonunkba is rendelhetünk a mesés virágokból az alábbi linken keresztül.

A rendeléssel támogatni tudjuk a birtokot és hozzájárulhatunk, hogy 2021-ben is legyen Kőröshegyi tulipánszüret a Balaton partján.

Arra kérünk mindenkit,
– aki eljött volna,
– aki tudja, hogy évről évre mennyit dolgozunk a szolgáltatások és a birtok fejlesztésén,
– aki látja, hogy minden időnket, emberi és anyagi erőforrásunkat ebbe fektetjük bele,
– aki elhiszi, hogy szükség van Magyarországon egy olyan helyre, ahol százezerszál nőnek a virágok minden évben,
hogy TÁMOGASSON bennünket, jelezze Levendulaszüret Kőröshegyen 2020. június 5-től eseményünknél, hogy érdeklődik/ott lesz és persze ha az élet engedi, lehetőleg gyertek is el minél többen! Színes tulipánmezők ekkor már nem lesznek, de a hét hektárnyi levendula még gyönyörűbben mutat és még finomabban illatozik! – olvasható az esemény facebook oldalán.

https://www.instagram.com/p/B7yYmk_BIwX/?utm_source=ig_web_copy_link

Vágott tulipánt rendelni az alábbiak szerint lehet:

10 szál 1500 Ft + postaköltség
20 szál 2700 Ft + postaköltség
30 szál 4000 Ft + postaköltség
40 szál 5000 Ft + postaköltség
60 szál 7500 Ft +postaköltség
100 szál 12500 Ft +postaköltség

Fizetési mód: Banki előre utalás
Postaköltség: 1500,- forint

A virágokat futárszolgálattal küldik házhoz, a szállítási idő feladástól számított 1-2 nap.
Postára adás a vételár beérkezését követő 1-14 munkanapon belül (a virágok növekedésétől függően). A virágok színe, fajtája csokronként eltérő!

A Kőröshegyi Levendulás kézműves termékeket árusító boltja a helyszínen nyitva tart 2020. április 4-től minden nap 9-15 óráig!

Szállástippek a közelben:

Borkúti Panzió és Apartman Balatonföldvár-Kőröshegy 

Fantasztikus helyen, a Balatonföldvár – Kőröshegy szőlő borította dombjai között található a szállás, mely egész évben nyitva tart. Rálátni egyrészt a völgyben fekvő falura, másrészt a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre is. A csend és a nyugalom garantált.

Kőröshegyi tulipánszüret helyett rendeld házhoz a virágot!

 

Aszfalt Vendégház Balatonföldvár 

Egyszerű, de barátságos 2-3-4 ágyas szobákban szállhattok meg, melyekhez erkély is tartozik. A balatonföldvári kikötő és a városközpont is elérhető egy kényelmes sétával.

Kőröshegyi tulipánszüret helyett rendeld házhoz a virágot!

Főnix Hotel Balatonföldvár 

Ha valami exkluzívabbra vágytok, ez a négycsillagos wellness szálloda a legjobb választás. Mivel egy századfordulón épült villában alakították ki, felidézi az elegáns régi idők hangulatát, miközben modern kényelemmel szolgál. Az étteremnek gyertyafényes kerthelyiség része is van. 

Kőröshegyi tulipánszüret helyett rendeld házhoz a virágot!

BF Hotel Balatonföldvár** 

A hotel Balatonföldvár legszebb részén, a Kvassay sétány mellett, közvetlenül a vízparton található. 30 kitűnően felújított szobával és olyan szabadidős szolgáltatásokkal várnak, mint vízi sportok, kert napozóágyakkal és játszótérrel, bográcsozási lehetőség, vagy éppen biliárd.

Páros Faház Balatonföldvár 

Párok, figyelem! 2 személyes, franciaágyas faházikó vár titeket Balatonföldvár szívében. A kiülős résszel rendelkező, hangulatos házikóhoz medencehasználat is jár, és ingyenes kerékpárhasználatot biztosítanak, hogy felfedezhessétek a környéket.

Tamás Apartman Balatonföldvár 

A ’30-as években, polgári stílusban épült családi ház Balatonföldvár központjában található. A 8 férőhelyes, erkélyes apartman a tetőtérben kapott helyet. A gyerekek sem fognak unatkozni, hála az udvaron lévő játszó faháznak, homokozónak és hintának.

Mozduljatok ki a szabadba húsvétkor, vár a balatoni virágtenger! Az összes balatoni szállást itt találjátok >> 

(fotók: szallas.hu, shuttertstock, instagram)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%