Nyári vakációBarátokkalCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekProgramok hétvégére

Élmények tárháza földön, vízen, levegőben – 27. Víz, Zene, Virág Fesztivál Tata

1 perces olvasási idő

Közel harminc éves múltra tekint vissza a tatai Víz, Zene, Virág Fesztivál, melyet idén június 24-26. között rendeznek meg a város talán legszebb részén, az Öreg-tónál és a tatai vár körül. A program, mint minden évben, most is színpompás. Kedvcsinálóként nyújtunk belőle egy kis ízelítőt.

Sterbinszky, és egy kis Benkó Dixieland Band

A Barátok és Családok Fesztiválján négy színpadon adnak felejthetetlen koncerteket hazánk legnépszerűbb zenekarai és énekesei. Az idősebb és fiatalabb generáció sem marad szórakozás nélkül, hiszen olyan nevekkel találkozhatunk a fellépők között, mint a Bikini és a Benkó Dixieland Band, de nem kell nélkülöznünk Pápai Jocit, Rácz Gergőt és Kasza Tibit sem.

Ha igazi partiarc vagy, készülj fel, mert a fesztiválon késő esténként olyan sztár DJ–k pörgetik majd a legnagyobb slágereket, mint Metzker Viktória, Bárány Attila és Sterbinszky x Mynea.

(Nem) csak a zene van

Talán Horváth Charlie megbocsátja nekünk, ha egyik legnagyobb slágerének címét kölcsönvesszük és kiegészítjük egy gondolat erejéig, hiszen ez a néhány szó tökéletesen leírja a Víz, Virág, Zene Fesztivál lényegét.

Ide nem csak zenei programokkal várják a látogatókat, rengeteg kulturális esemény is tarkítja a kínálatot. A törökkori átjáróban pompás virágkiállítást csodálhatunk meg, majd belevethetjük magunkat a vásári forgatagba. 

Gyönyörködhetünk a vízi karnevál látványában, és a tóról fellőtt tűzijáték színeiben is. 

Egyetlen fesztivál sem lenne teljes gasztronómiai kínálat nélkül. Tatán sem kell majd éheznünk és szomjazunk, hiszen széles gasztro–kínálattal és zenés borudvarral várják a látogatókat.

Zsebsün, Pötörke és kacsafutam

A Víz, Virág, Zene Fesztivál eseményei között kiemelt helyet foglalnak el a gyerekeknek szóló programok. Pénteken, szombaton és vasárnap semmiképp ne hagyd otthon a legkisebbeket, hiszen fantasztikus közös élményekben lehet részetek.

A gyerkőcök legnagyobb örömére idén sem marad el a Kacsafutam, amely az Öreg–tó zsilipjénél, az Öreg–Platán mellől indul majd. A gumikacsák gyorsasági versenyének első három helyezettje díjat is nyer. Szurkoljatok együtt a saját kacsátoknak!

Minden a kicsikért van a Szipi–szigeten, amely igazi gyerekparadicsom lesz. A Szipi–Pódiumon egymást követik a kitűnőbbnél kitűnőbb produkciók. Lesz sok egyéb közt kutyabemutató, bábelőadások, Zsebsün koncert és Pötörke népi táncház. 

A Szipi–szigeten a tudomány fabatkát ér! Ha ügyesen oldják meg a játékos tudomány, a KRESZ–suli vagy a népi ügyességi játékok feladatait, a gyerekek fabatkákat gyűjthetnek, melyeket elkölthetnek a csúszdás ugrálóvárban vagy a fagyizóban, de arcfestés és tetkó is készülhet a fabatkákért. 

És hogy a nap végén ki visz majd haza? Ez sem lehet gond, hiszen a Fesztivál ideje alatt a kijelölt városi parkolókat díjmentesen és időkorlát nélkül használhatják a látogatók.

Jegyet ezen az oldalon vásárolhatsz >>

A fesztivál 12 éven aluli gyerekek számára ingyenesen látogatható.

A Víz, Zene, Virág Fesztivál részletes programját itt találod >>

TOP tatai szállások

1. Hotel Kiss Tata****

2. Dotis Apartman Tata

3. Öreg-tó Hotel Tata***

4. Platán Udvarház Tata

5. The Corner House Panzió Tata

6. Zöld Kocsi Apartman Tata

Gyönyörű hely, szuper programok, barátok, finom falatok. Foglalj szállást Tatán, hogy te is ott lehess a 27. Víz, Zene, Virág Fesztiválon!

Mutatunk néhány kihagyhatatlan látnivalót is a tatai úthoz >>

(Képek: Szallas.hu, instagram.com, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
77 bejegyzés

A szerzőről
Két éve vagyok tagja a Szallas.hu blogíró csapatának. Ez idő alatt Olvasóinkat elkalauzolhattam már Magyarország és Horvátország bámulatosan szép tájaira, pompás éttermeibe és illatos cukrászdáiba. Szabadidőmet legszívesebben a családom körében töltöm, szeretünk túrázni, új tájakat felfedezni. Szívem csücske az ezerarcú Balaton, melyet második otthonomnak nevezhetek.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Kastélyok és várak

    Fedezd fel az ország leggyönyörűbb kastélyait a Szallas.hu NAGY TÉRKÉPES KASTÉLYGYŰJTEMÉNYÉNEK segítségével!

    15 perces olvasási idő
    Toplisták

    Tavaszi-nyári bakancslista – 30+ szuper látnivaló, amit muszáj megnézned

    2 perces olvasási idő
    Wellness + Hotelek

    TOP 50 családbarát wellness hotel – íme a Blog.szallas.hu országos összeállítása

    9 perces olvasási idő