Budapest és környéke

Zöld oázis és élmények Budapest szívében: megnyitotta kapuit a Vizafogó park

1 perces olvasási idő

Hatalmas dísztó, piknikre csábító pázsit és számos sportolási lehetőség fogad majd benneteket a frissen átadott, XIII. kerületi Vizafogó parkban. Barangoljátok be a mesés sétányokat, nyújtózzatok el a napozóágyakon vagy csocsózzatok, pingpongozzatok kedvetekre!

A több mint másfél millió lakossal büszkélkedő Budapesten minden talpalatnyi zöld területet meg kell becsülni. Ezért is különösen nagy öröm, hogy márciusban átadták a közel egyhektáros Vizafogó közparkot. A XIII. kerületben otthonra lelt létesítmény az Esztergomi út és a Párkány utca között fekszik és reggel 6 órától egészen este 10-ig birtokba vehető, ami a számos élményelemnek hála, biztosan sosem marad majd üresen. Lássuk, mi minden vár itt benneteket!

Zöld oázis és élmények Budapest szívében: megnyitotta kapuit a Vizafogó park

Fahidak, stégek, napozóágyak a tó mellé

Lépjetek be a Vizafogó park kapuján, melynek dísze az a hangulatos, mesterségesen kialakított tó, aminek partján napozóágyak és pihenőpadok sorakoznak! Innen pont jó lesz a kilátás ahhoz, hogy megszemléljétek Lestyán-Goda János szobrászművész Halak nevű művét, mely a víz fölé magasodik. A fősétányon tovább haladva egy 50 négyzetméteres pavilon kapott helyet, ami szuper kávézót, büfét, illemhelyet és a családosok életét megkönnyítő pelenkázót is rejt. 

Zöld oázis és élmények Budapest szívében: megnyitotta kapuit a Vizafogó park

Rengeteg élmény és sportlehetőség

Egy kellemes sétán vagy piknikezésen túl azonban az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek is jócskán kedveztek a komplexummal. Ezt bizonyítja a számos kültéri fitneszlehetőség, a csocsó- és pingpongasztalok, valamint a Vizafogó parkot körülzáró, gumiburkolatú futókör is. A sportolás után vagy nyári hőségben pedig különösen jó szolgálatot tesz majd a vendégeknek az a 2 ivókút, ami biztosítja a rendszeres folyadékutánpótlást számotokra. 

Zöld oázis és élmények Budapest szívében: megnyitotta kapuit a Vizafogó park

A fenntarthatóság volt a kulcsszó
Természetesen az ökopark kialakításánál végig figyelembe vették a környezetbarát megoldásokat, így rengeteg növényt telepítettek a helyszínre, gazdaságos módon oldották meg a csapadékvíz-elvezetést, 17 hulladék-gyűjtőedényt helyeztek ki, és olyan lámpatesteket építettek, melyekkel energiát tudnak spórolni.

Szuper apartmanok egy fővárosi barangoláshoz: 

1. Mindenhez közel: Városliget Apartman, Budapest

A központi elhelyezkedésű, 4 fős Városliget Apartmanból Budapest felfedezésre váró kincsei csupán karnyújtásnyira lesznek tőletek. A belső udvarra néző, csendes lakás ideális helyszíne lesz a feltöltődéseteknek, a praktikus konyhával, a rusztikus berendezéssel, valamint a galériás ággyal. 

2. Gyerekekkel is tökéletes: Premium Apartmanház Budapest*** +superior

A tágas és komfortos Premium Apartmanház Budapest*** +superior tereit valósággal elárasztja a fény, a legtöbb szobához pedig hívogató erkély is tartozik. További jó hír, hogy a remek elosztásnak köszönhetően a nagycsaládosok is kényelmesen elférnek majd ezen az otthonos szálláshelyen. 

3. Az igényeitekre szabva: Arpad Bridge Apartments, Budapest

Változatos, tiszta és igényes lakások közül szemezgethettek az Arpad Bridge Apartments-ben, melyek között még egy 85 négyzetméteres, vagány penthouse is helyet kapott. Élvezzétek a tökéletes felszereltséget, a hibátlan elhelyezkedést és célozzátok meg innen az összes élményt, amit a főváros kínál nektek!

4. Modern és jól felszerelt: JobelHome Buda Apartman, Budapest

Családosoknak és romantikus városnézésre vágyóknak is egyaránt ajánlottak a letisztult és igényes JobelHome Buda Apartmanok, melyekben prémium környezetben hajthatjátok álomra a fejeteket. Ráadásul a Budai Várnegyed is csupán egy rövid sétára fekszik tőletek. 

5. Napfürdő az erkélyen vagy a teraszon: Csata Utcai Apartman, Budapest

A barátságos és ízléses Csata Utcai Apartmanok mindegyike rendelkezik terasszal vagy erkéllyel, így akár a nap első sugaraiban fürdőzve is kortyolgathatjátok a reggeli kávétokat. A kiváló amerikai konyha, a kanapéval, valamint televízióval ellátott nappali pedig csak tovább fokozza majd a kényelemeteket. 

(Képek: Szallas.hu, budapest13.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%