Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásNyári vakáció

Foglald le wellness pihenésed 10.000 Ft /fő alatt!

1 perces olvasási idő

Mielőtt még bárki csóválná a fejét a cím láttán azzal, hogy képtelenség 10.000 Ft alatt wellness hétvégét találni, gyorsan el kell oszlatnunk a kétségeket. Az alábbi 7 szállodában ugyanis garantáltan találunk 10.000 Ft alatt szálláshelyeket, ráadásul wellness szolgáltatásokkal kiegészítve!

További jó hír, hogy a szallas.hu 100 % pénvisszafizetési garanciát vállal arra, hogy minden úgy legyen, ahogy az akcióban résztvevő szálláshelyek adatlapján található. Sőt, ha 2019. február 24-ig foglalod le a wellness pihenést, még előfoglalási kedvezmény is jár mellé. Ezek után talán Te is kíváncsi vagy, mely hotelekben lehet kedvezményesen, 10.000 Ft /fő alatti áron pihenni, mutatjuk is a legjobb ajánlatokat!

Hotelek, ahol 10.000 Ft alatt is találsz szállást!

Komló Hotel Gyula****

gyula, hotel
Komló Hotel Gyula ****

A luxus már nem elérhetetlen… Látogass el Magyarország egyik legszebb szállodájába és élvezd a híres gyulai vendégszeretetet! Az Art deco stílusban épült hotel a város igazi ékköveként a Fő tértől pár méterre helyezkedik el. A híres gyulai gyógyvíz egészségre gyakorolt hatását már egy pár perces séta után élvezhető, hiszen a Várfürdő mindössze 800 méterre helyezkedik el.

Kattints a további részletekért >>

Bajor Panzió Étterem Aparthotel Bükfürdő ***

Bajor Panzió Étterem Aparthotel Bükfürdő ***

„A személyzet nagyon kedves volt. A kényelmes, tágas, tiszta szobában minden fontos apróság megtalálható (ruhaszárító, ruhafogas, stb.). Ha újra a környéken járunk ismét ezt a szálláshelyet választjuk.” (vendégértékelés) 

Még több információ a szálláshelyről >>

Hotel Kelep Tokaj ***

tokaj, hotel, 10.000 Ft alatt
Hotel Kelep Tokaj ***

Tokaj egyetlen konferencia- és winestyle szállodája az egész évben nyitva tartó Hotel Kelep***, mely nevét a műemlék jellegű kéményén fészkelő gólyapárról kapta. Az új építésű, modern külsővel rendelkező klimatizált épület, festői környezetben fogadja vendégeit. A szobák három épületrészben helyezkednek el, melyeket üveg függőhíd köt össze egymással.

Még több fotó a különleges szálláshelyről >>

Club Dobogómajor Cserszegtomaj ***+superior

cserszegtomaj
Club Dobogómajor Cserszegtomaj ***+superior

„Le voltunk nyűgözve. Sétálgattunk az apartmanok, nádfedeles házikók között, gyönyörű, gondosan ápolt lovakat néztünk az istállóban, pihentünk, áztattuk magunkat, kettesben szaunáztunk a szép, kisebb wellnessrészlegen, amin nagyon meglepődtünk, hiszen annak ellenére, hogy sok vendéggel találkoztunk, mégsem volt tömeg. A masszőr hölgynek külön köszönet! Nem szabad kihagyni! Ízlésesen berendezett, kényelmes szoba, „vadi új” kategóriába illő konyhai gépekkel (vízforraló, pirító,mikró..) illatos, tiszta fehér ágynemű, (az egész szobában kellemes illóolaj illat) kényelmes ágy, személyenként törölköző, fürdőlepedő, cégneves szappan, tusfürdő… A szálláshelyre (ami jóval több ennél a megnevezésnél) visszatérünk még.” (vendégértékelés)

Tovább a szállás oldalára >>

Kincsem Wellness Hotel Kisbér ***

Kisbér , hotel, 10.000 Ft alatt
Kincsem Hotel Kisbér***

A kisbéri Kincsem Wellness Hotel a Bakony kapujában, az M1-es autópályától 18 km-re, Komáromtól 26 km-re található. A szálloda 2007. áprilisában megnyitotta minden igényt kielégítő wellness részlegét. A wellness megnyitásával egy időben készültek el az új, restaurált antik bútorokkal berendezett szobák, melyek mindegyike minibárral, televízióval felszerelt.

Foglald le most wellness pihenésed! >>

Akadémia Hotel Balatonfüred****

Balatonfüred, hotel
Akadémia Hotel Balatonfüred****

Balatonfüreden, a Tihanyi Apátságra lenyűgöző kilátással rendelkező szálloda csendes környezetben, a városközponttól csupán 10 perc sétára található. A szálloda egész évben nyitva tartó a la carte étteremmel, bárral üzemel. Az uszodát és annak wellness részlegét (gőzfürdő, jakuzzi, infra és finn szauna) a vendégek térítésmentesen használhatják.

Még több fotó a szállodáról >>

Hotel Aurum Family Hajdúszoboszló ****

hajdúszoboszló, hotel, wellness
Hotel Aurum Hajdúszoboszló ****

„A teljes személyzet nagyon kedves és segítőkész. A szobák mérete tökéletes a pici babásoknak. Bőven elfért az utazóágyunk és még szaladgálni is volt hely 🙂 Bármikor visszamennék újra!” (vendégértékelés).

Válaszd a hajdúszoboszlói hotel szolgáltatásait! >>

TIPP: Olvasd el vendégbloggerünk élménybeszámolóját >>ITT<<


A fentieken kívül további wellness hotelek vállalnak 100 % garanciát a szolgáltatásaikért. Válaszd ki a számodra legjobb helyet és foglald le wellness pihenésed február 24-ig előfoglalási kedvezménnyel!

Az akcióban szereplő további hotelek listája >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%