Családi kiruccanásNyári vakációProgramok hétvégéreTavaszi zsongás

10 éves a Sobri Jóska Élménypark

1 perces olvasási idő
Sobri Jóska Élménypark

Tízéves a kislődi Sobri Jóska Élménypark, éjszakába nyúlóan ünnepelhettek július 19-én, a helyszínen. Augusztus 1-jén ugyanitt Nagy Kaland Nap jótékonysági nap vár rátok este 8-ig – tudtuk meg az Élménypark sajtóreferensétől. Kalandra fel!

Sobri Jóska Élménypark

Van annak valami különös bája, ahogy letűnt korok erőszakos cselekményeket elkövető haramiáinak emléke úgy megszépül, hogy romantikává nemesül, sőt, mindenféle dolgokat neveznek el róluk. Bizonyára rossz üzenete lenne, ha Sobri Jóska, a hírhedt bakonyi betyár nevét bank viselné. De mivel a XIX. század elején élt Sobri élete, ha úgy vesszük kaland és élmény volt, egy kalandpark/élménypark illetheti magát a haramia nevével.

Legjobb kalandparkok Magyarországon – Lépj ki a komfortzónádból!

Igaz ez az idén 10 éves Sobri Jóska Élményparkra, ahol az évforduló alkalmából július 19-én, délelőtt 10-től éjszakába nyúlóan válogathatunk a programok közül. Alig két héttel később, augusztus elsején megrendezésre kerül a IV. Nagy Kaland Napja – jótékonysági nap a nagycsaládosokért. Az 1987-ben alakult Nagycsaládosok Országos Egyesületével (NOE) közösen szervezett napon délelőtt 10-től este 8-ig kalandozhattok.

Sobri Jóska Élménypark
Térképen a kalandpark

Programok a kislődi Sobri Jóska Élménypark 10. születésnapján

„A Balatontól csupán fél órányi utazásra levő kalandparkban (…) pihenhet, sportolhat, játszhat egyszerre a család minden tagja” – ígérik a szervezők. Az élményekről gondoskodik a népszerű bobpálya, a Magyarországon egyedülálló, 1000 méter hosszú csúszópálya. Utóbbi 120 méter szintkülönbséget összekötve akár 80 kilométeres segítséggel repít titeket a föld fölött. Ha ez nem elég, mehettek tovább a vízi élményparkba hajócsúszdára, vízidodzsemezni, vízigömbözni. Van űrkarika, játszóvár és a tóban is úszhattok. Az ejtőgéppel szabadeshettek. A Hámori várban a középkorba képzelhetitek magatokat. Délután tini-diszkó. Az egész buli éjszakáig tart.

Programok a IV. Nagy Kaland Nap – jótékonysági napon

100 nagycsaládot hív meg az Élménypark ezen a napon kalandozni. Minimum 5 fős, szerényebb anyagi lehetőségű családokat látnak vendégül ezen a napon – tájékoztatott az Élménypark. Ugyanakkor „kezdeményezés népszerűsítése érdekében ezen a napon számos más kulturális, szórakoztató és interaktív program is lebonyolításra kerül, melyet a Kalandpark minden vendége díjmentesen élvezhet” – tudtuk meg. A rendezvénnyel a szervezők szeretnék felhívni „a figyelmet a természetben eltöltött idő örömfokozó hatására,  környezetünk szépségének megóvására, a közös játék összetartó erejére és a mozgás egészségmegőrzésben betöltött fontos szerepére.”

Sobri Jóska Élménypark

Ha tehetitek, ne csak egy napra utazzatok a kislődi Sobri Jóska Élményparkba, hiszen a kalandok, játékok mellett szállást is tudtok itt foglalni >> Az is egy élmény lesz!

Sobri Jóska Élménypark Apartman Kislőd

(Fotók: Sobri Jóska Élménypark)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%