Wellness + HotelekŐszi élményszüret

Tóparti mesekastély és festői panorámák− 10 wellness hotel az őszre

2 perces olvasási idő

Három hegy ölelésében fekvő mesekastélyban pihennél a Bükkben? Megnéznéd a Mátra egyik legszebb panorámáját a medencében fürdőzve? Vagy inkább luxus kikapcsolósára indulnál a Balaton-partjára? Már mutatjuk is, merre vedd az irányt, ha wellness hotelt keresnél az őszre!

Wellness hotel az őszre? Válogass 10 szenzációs szálláshely közül!

1. Hotel Palota**** − Lillafüred

Hegyek között rejtőző, tóparti mesekastélyba, a négycsillagos Hotel Palotába vonulhatsz el a világ elől a Bükk-vidék egyik legszebb településén, Lillafüreden. A természet ölelésében fekvő szállodában elegáns szobák, illetve valódi kulináris kalandok várnak rád. Sőt! A különleges, zenés reggeli igazi időutazásra csábít! 

A varázslatos Lillafüredi Függőkerttől és vízeséstől pár lépésre található hotelben a wellness is lenyűgöző élményeket kínál: a török hangulatú élménymedence, a rengeteg pezsgő elem, illetve a relaxáló szaunák után úgy érzed majd, mintha újjászületnél.

Lillafüredi látnivalók >>

2. Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton***** − Szántód

Prémium kategóriás wellness hotel a magyar tenger partján, ahol az egész család jól érzi magát? Ez a karibi hangulatú Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton*****! A csodálatos szobák és lakosztályok maximálisan gyermekbarátok és otthonosak.

A hatalmas wellnessbirodalomban és a 10.000 négyzetméteres Family Parkban valódi gyerekparadicsomba csöppenhetnek a csemeték. Ám, a felnőttek sem unatkoznak majd a szállodában a panorámás szaunának, a trópusi élményzuhanynak vagy az ezerféle kényeztető elemnek köszönhetően.

3. Bonvital Wellness & Gastro Felnőttbarát Hotel****+superior – Hévíz

Romantikus pihenésekhez, privát elvonulásokhoz nehéz jobb helyet találni Hévízen, mint a fiatalos designnal megálmodott, modern Bonvital Wellness & Gastro Felnőttbarát Hotel****+superiort

Utazz el a nyugalom szigetére, ahol gyerekzsivaj nélkül élvezheted ki a csúcsgasztronómiát és a fejedelmi wellnessoázist is. Fedezd fel a szaunavilágot, a pezsgőfürdőt és a Well-being pult kínálatát!

4. Hotel Kapitány Wellness**** +superior – Sümeg

A történelem szele biztosan megérint majd a Hotel Kapitány Wellness**** +superiorban, melynek több szobájából is élvezheted a Sümegi várra nyíló elképesztő kilátást. A pazar környezetben fejedelmi szobák, kulináris kalandok és meseszép fürdő szolgálja a tökéletes kényelmed. 

A 600 méter mélyről feltörő termálvízzel megtöltött medencékben átjár majd a keleties hangulat és a teljes nyugalom érzése. A vitalizáló szaunákat, a masszírozó pezsgőfürdőt, valamint a frissítő masszázsokat is megéri letesztelni.

Utazás a középkorba – ezért kihagyhatatlan program a Sümegi vár >>

5. Hotel Azúr Prémium***** − Siófok

Varázslatos luxus ölel körül a Balaton-partján, a Hotel Azúr Prémiumban*****, ahol végre lesz lehetőséged a testi-lelki feltöltődésre. A magas minőséget képviselő szobákat és lakosztályokat áthatja a finom elegancia.

Az exkluzív wellnessvilágban csodás medencékben mártózhatsz meg, miközben a balatoni panoráma bűvöli el a tekinteted. Szaunázás után kérj egy ízletes koktélt, heverj végig a nyugágyakon, és élvezd az édes élet minden pillanatát!

6. Hotel Ózon & Luxury Villas****+superior − Mátraháza

A vadregényes Mátra hegyei között lelhetsz rá a Hotel Ózon & Luxury Villas****+superiorra, ahol egész nap gyönyörködhetsz a festői látképben, amit a természet közelsége jelent. A káprázatos belső designba burkolt szobákban kiszakadhatsz a mindennapok szorításából. 

Ebben persze segít a panorámás wellness is! Feküdj rá a sodrófolyóra, pezsgőfürdőzz, vagy csak vessz el a lélegzetelállító panorámában − 710 méterrel a tengerszint felett! A gyerkőcök kedvence az óriáscsúszda lesz.

7. Allure Healthy Hotel & Spa**** − Eger

Az Eger-patak partján magasodó, 19 óriási lakosztállyal rendelkező Allure Healthy Hotel & Spa**** prémium kikapcsolódásra hív 1500 m2-es wellness&spa részlegével és autentikus, olasz bisztrójával

Élvezd a víz megnyugtató érintését a termálvizes élménymedencében, az ellazító pezsgőpadkon fekve, vagy a pihenj meg a baldachinos pihenőágyakon! Sőt! A kültéri medencéből még a lenyugvó nap utolsó sugarainak is búcsút inthetsz!

Eger látnivalói >>

8. Saliris Resort Spa & Conference Hotel**** − Egerszalók

“Ahol Ég és föld összeér…”, ott bukkanhatsz rá a mesebeli szépségű Saliris Resort Spa & Conference Hotelre****, ami pár lépésre fekszik a világon is ritkaságszámba menő Egerszalóki Sódombtól

Ebben a csodálatos, természeti környezetben átadhatod magad a legjobb wellness élményeknek is a 17, egész évben működő külső és beltéri medencének köszönhetően. A szaunázás szerelmeseit pedig fantasztikus szaunakínálat várja.

9. Thermal Hotel**** +superior − Visegrád

A festői szépségű Dunakanyarban, a Pilisi Parkerdő szomszédságában emelkedik a Thermal Hotel**** +superior, ami magas minőségű szolgáltatásokkal, valamint prémium szobákkal és lakosztályokkal garantálja a harmonikus pihenést. 

A kulináris ízutazás mellett a 7 medencés wellnessbirodalom is valódi felüdülést kínál, ahol az 1302 méter mélységből feltörő vízben mártózhatsz meg. A tepidáriumot, a relaxációt elősegítő szaunákat, illetve a sodrófolyót is imádni fogod!

10. Hotel Aquarell**** Cegléd

Nevezz be a jól megérdemelt pihenésre az Alföld kapujában, a négycsillagos kényeztetést nyújtó Hotel Aquarellben. Az őszre is remek választás ez a szenzációs wellness hotel, ahol az időjárás sem áll a gondtalan nyaralás útjába. 

Ebben hatalmas szerepe van a pezsgőfürdőt, élmény-, valamint gyógymedencét felvonultató, 600 négyzetméteres wellnessoázisnak. Családosok pedig együtt is élvezhetik a MóKaland játszóház izgalmas és szórakoztató kalandjait.

Ne maradjatok otthon ősszel sem, irány egy pihentető hétvége, wellness élményekkelHa a fenti szállások mellett megnéznétek a teljes kínálatot, itt még találtok számos wellness hotelt találtok >>

További wellness hotel ajánlatunk az őszi pihenéshez >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
60%
Imádom
Imádom
40%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
85 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    9.6
    Wellness + Hotelek

    Felnőttbarát éden a Balaton-parton

    1 perces olvasási idő
    Wellness + Hotelek

    TOP 50 családbarát wellness hotel – íme a Blog.szallas.hu országos összeállítása

    9 perces olvasási idő
    Wellness + Hotelek

    Ahol a nyuszi is szívesen megszállna - Top 15 hotel húsvétra

    2 perces olvasási idő