Őszi élményszüretWellness + Hotelek

TOP 20 hotel az őszi mini szabidhoz

2 perces olvasási idő

Bridget Jones óta tudjuk, hogy egy spontán mini szabi jót tesz a léleknek. Induljatok hát egy lélekfrissítő mini vakációra a varázslatos őszi hónapokban, amikor a nyár forrósága már a hátatok mögött van, de a tél csendje még nem érkezett meg!

Mindegy, hogy idén egyedül, a párotokkal vagy a gyerekekkel utaztok, egy jó szálláslista segítség lehet az őszi mini szünidő megtervezéséhez. Íme TOP 20 hotel az őszi kirándulásokhoz!

1. Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz*****

Az őszbe forduló idővel teret nyernek a csendes wellnessoázisok. Foglaljatok szállást Hévízen, a Lotus Therme Hotel páratlan szállodájában, ahol újra egyensúlyba kerülhettek önmagatokkal. A szálloda káprázatos vízi világában 6 különböző medencében élvezhetitek a fürdés gyógyító erejét. 

2. Hunguest Hotel BÁL Resort Balatonalmádi****

Ez a szálloda minden ízében balatoni. A nemrégiben teljeskörűen felújított, pazar szálloda összes szeglete a tó nyugalmát és színeit tükrözi. Ha itt szálltok meg, akkor a Balaton valódi látványáról sem kell lemondanotok, mert a hotel összes szobájából fenséges panoráma nyílik a minden évszakban gyönyörű magyar tengerre.

3. Sirius Hotel Keszthely****  +superior

Gyönyörködjetek a kéklő tó őszi látványában a Sirius Hotel örökpanorámás éttermében, aztán pedig merüljetek el a víz harmóniájában a szálloda egyedülálló wellnessrészlegében, ahol 7 különböző medence és 10 szaunaattrakció garantálja a kikapcsolódást.

4. Hunguest Hotel Pelion Tapolca

A Hotel Pelion különlegessége, hogy közvetlenül a légúti betegségek gyógyítására alkalmas gyógybarlang fölé épült, így a szállóvendégei közvetlen folyosón keresztül juthatnak a 15 méter mélyen található gyógybarlangba.

Az őszi felüdülést a tiszta levegőn kívül a hotel bel- és kültéri medencéi, az élményfürdő, többféle szauna és egy gőzkabin teszi igazán pihentetővé.

5. Silvanus Wellness és Konferencia Hotel Visegrád****

Meseszép erdei környezetben és fenséges, Dunakanyarra néző panorámával várja vendégeit a Silvanus Hotel magasan Visegrád felett. Az erdővel körülölelt hotel szobái a zöld természetre vagy a lélegzetelállító Fellegvárra néznek.

A szállodát állítólag a Föld szívcsakrájának szinuszgörbéje öleli körül, így az energiával való feltöltődés itt szinte garantált. 

6. Greenfield Hotel Golf & Spa Bükfürdő**** +superior

Szülessetek újjá a wellness és a golf fellegvárában, a nemrégiben megújult Greenfield Hotel & Spában! Az exkluzív, három teremből álló wellnessrészleg óriási, 10 méteres csúszdával és különböző, tradicionális gyógy- és kényeztető kezelésekkel vár benneteket.

Répcementi csodák Bükön és Bükfürdőn >>

7. Hotel Vinifera Wine & Spa Balatonfüred***** +superior

Balatonfüred dimbes-dombos szőlőhegyei és a türkiz színű Balaton ölelésében pihenhetnek a Hotel Vinifera vendégei. A roppant elegáns hotel óriási, közel 2000 m2-es wellnessrészlegén 5 beltéri és 5 kültéri medencével, egyedi kialakítású pihenőterekkel, szaunavilággal, jég- illetve sószobával, lebegő kabinnal, és 80 m2-es fitnessteremmel biztosítja a test és a lélek felfrissülését. 

8. Expo Congress Hotel Budapest****

Csodáljátok meg Budapest esti fényeit 12 emelet magasból, az Expo Congress Hotelből! Körpanorámás, különleges bár, elegáns szobák várnak mindössze 10 percre Budapest szívétől. Az Expo Congress Hotel ideális célpontja lehet egy őszi kirándulásnak, hiszen a főváros minden évszakban rengeteg lehetőséget tartogat. 

9. Hotel Azúr Siófok****

Foglaljatok szállást a Balaton első ötcsillagos hotelében Siófokon, a Hotel Azúrban! A saját homokos stranddal rendelkező, mediterrán stílusú szálloda egy igéző őspark közepén fekszik. Dőljetek hátra a hotel balatoni panorámás szaunájában, és felejtsétek el a nyüzsgő hétköznapokat néhány éjszakára.

10. Hotel Tókert Szálloda és Étterem Lillafüred***

Mintha csak egy mesekönyvből lépett volna elénk a Hámori-tó partján álló, múlt századi bájt árasztó Hotel Tókert. A Lillafüred központjában található, egyedi hangulatú, bűbájos szálloda tökéletes célpontja egy romantikus mini iszabinak. 

Lillafüredi látnivalók >>

11. Wellness Hotel Szindbád Balatonszemes***

Az őszi lombok között megbújva találjátok a Wellness Hotel Szinbádot Balatonszemesen. A komfortos és családias szállodában úszómedencét, melegvizes élménymedencét, pancsolót, jakuzzikat és szaunát is találni fogtok.

12. Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok****

Első a család! Akár ez is lehetne az alsópáhoki Kolping Hotel jelszava. Itt ugyanis minden a gyermekkel érkezők kényelmét szolgálja. Bobóország hatalmas birodalmának összes zuga meglepetést rejt a gyerekek számára. Az ingyenes gyerekfelügyeletnek köszönhetően pedig a szülőknek is jut ideje a maximális feltöltődésre.

13. Alfa Hotel & Wellness Miskolctapolca*** +superior

Az Alfa Hotel Miskolctapolca egyik legnagyobb, feszített víztükrű úszómedencéjével várja a pihenni vágyókat. Családias hangulatú szobák és egy mediterrán hangulatú étterem gondoskodik ebben a szállodában a teljes kikapcsolódásról.

Tegyetek egy hosszú sétát a hotel melletti ősparkban, aztán pedig csobbanjatok egyet a szállástól csupán néhány percre található nevezetes Barlangfürdőben!

14. Hotel Európa Dombóvár Gunaras*** 

Figyeljétek az őszi levelek táncát a Hotel Európa egyik kellemes szobájának ablakából! Aztán pedig fürdőzzetek a hoteltől mindössze 300 méterre lévő Gunarasi Élmény- és Gyógyfürdő valamelyik nagyszerű medencéjében!

15. Hotel Kelep Tokaj***

Tokaj bármikor remek célpontja lehet egy utazásnak, de az őszi napokban még a tokaji szőlők látványában is gyönyörködhettek. Foglaljatok szállást a Hotel Kelepben, amely az épület kéményén fészkelő, bájos gólyapárról kapta a nevét.

A borászatoktól karnyújtásnyira fekvő szálloda családias hangulatát biztosan szeretni fogjátok.

A tokaji borvidék rejtett gyöngye – Tolcsva >>

16. Fibula Residence Felnőttbarát Hotel & Wellness Pécs****

Töltsetek mediterrán őszi napokat kettesben a felnőttbarát Fibula Residence Hotelben. A páratlan, több épületből álló komplexumban egy izgalmas wellnessrészleg is helyet kapott, ahol  különleges illatok, egy trópusi élményzuhany, valamint egzotikus fényhatások teszik teljessé az élményt. Fontos, hogy a szálloda kizárólag 14 év feletti vendégeket fogad.

Túrák, várak és borkóstoló Pécs környékén >>

17. SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok**** +superior

Élvezzétek ki Siófokon az utolsó selymesen melengető napsugarakat, a SunGarden Hotelben. A platánfákkal szegélyezett utcában található szálloda a nyugalom szigete a mindig lüktető, vízparti városban.

A szívvel-lélekkel gondozott parkjában még hasukat süttető teknősöket és egy picike tavat is találhattok, így a SunGardenben tényleg a természet közepén érezhetitek magatokat.

18. Hotel Silver Hajdúszoboszló****

A Hotel Silver a gyógyvizéről híres Hajdúszoboszló egyik kiemelkedő szállodája. A két épületből álló komplexum mindkét létesítménye saját fürdőrészleggel rendelkezik, így a vizes élmények itt sem maradhatnak ki, és Debrecen látnivalói is egy karnyújtásnyira vannak.

Hajdúszoboszló – Programok és látnivalók >>

19. Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza****

Élvezzétek az erdő csendjét és a mókusok látványát a gyönyörű őszi Mátrában, a Lifestyle Hotel kényeztető vendéglátásában. A vadregényes környezetben fekvő szálloda eszményi kiindulópontja lehet egy kellemes túrának a hegyen, amit aztán az 1200 m2-en elterülő wellnessvilágban pihenhettek ki.

20. Grand Hotel Esztergom**** +superior

Grandiózus terek, káprázatos dizájn és festői környezet fogadja a Grand Hotel Esztergom vendégeit. A Prímás-szigeten található szállodában a mesés kilátással rendelkező, tetőtéri spa mellett egy 0-99 éves korig élvezhető, futurisztikus élménybirodalom is gondoskodik a felhőtlen kikapcsolódásról. 

15 kirándulóhely az őszi túrázásokhoz >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%