ToplistákBarátokkalNyári vakációVidéki vendégség

11 kihagyhatatlan nyári fesztivál, ami idén is meg lesz tartva

2 perces olvasási idő

Sajnos a járvány alaposan beleszólt, hogy hogyan is alakul az idei fesztiválszezon, de azért nincs minden veszve! Nem minden nyári fesztivál marad el, van, amelyik csak új időpontot kapott. Íme 11 népszerű nyári fesztivál, ami idén is meg lesz tartva, így nyugodtan lehet egy jót bulizni. Nincs nyár egy jó kis gasztro- vagy zenei fesztivál nélkül!

11 kihagyhatatlan nyári fesztivál, ami idén is meg lesz tartva
Mi az a 11 nyári fesztivál, ami idén is meg lesz tartva?

Persze fontos megjegyezni, hogy semmit sem lehet 100%-ra venni a jövőt illetően, viszont az alábbi fesztiválok, koncertek és programok megvalósulását már megerősítették. Ha csak nem történik drasztikus változás a járványhelyzetet illetően, akkor ezek a rendezvények –persze a szükséges biztonsági előírásokkal– tárt karokkal várják a szórakozni vágyókat! 

11 nyári fesztivál, ami meg lesz tartva 2020-ban is

Bor, Mámor, Bénye – Erdőbénye

  • Dátum: 2020. augusztus 14-16.

Ha Tokaj, akkor bor! Kortyoljatok hűsító, zamatos borokat, sétálgassatok a Tokaj-Hegyalja egyik legbájosabb településének utcáin, térjetek be a borászatok portáira. A 2020-as borfesztivál ugyanakkor kissé eltérő lesz a megszokottól: az idén a hivatalos formákat elengedik, így a beléptető rendszert, a jegyeket és a csütörtök esti központi programot is. A helyszínen kóstoló pohár megvásárlásával lehet támogatni az idei előadások megvalósulását. 

11 kihagyhatatlan nyári fesztivál, ami idén is meg lesz tartva

10 tokaji látnivaló, amiért érdemes útra kelni >>

Szállástipp Tokajban:  Vazsita Ház Erdőbénye

Vazsita Ház Erdőbénye

Tisza-tavi Napok 2020 – Tiszafüred

  • Dátum: 2020. augusztus 17-20.

Május helyett új időpontban, augusztusban, de megrendezik a Tisza-tavi Napokat! Lesznek koncertek, kézműves vásárok, és élelmiszeripari termékek kirakodó vására, kiállítása is. Ráadásul mivel a helyszín a legnagyobb Tisza-tavi város, sok-sok egyéb programlehetőség is vár a környéken. Például kössétek össze a rendezvényt egy motorcsónakos ökotúrával, vagy csobbanjatok a tiszafüredi szabadstrandon!

11 kihagyhatatlan nyári fesztivál, ami idén is meg lesz tartva
Tiszafüredi szabadstrand

Szállás Tiszafüreden: Boró Apartman Tiszafüred

11 kihagyhatatlan nyári fesztivál, ami idén is meg lesz tartva
Boró Apartman Tiszafüred

B My Lake Fesztivál Zamárdi

  • Dátum: 2020. augusztus 18.-22.

Zamárdi idén nyáron sem pihen! 2020-ban már nyolcadszor rendezik meg Közép-Európa első számú szabadtéri underground elektronikus zenei fesztiválját. Ha szeretitek ezt a zenei stílust, vagy egyszerűen szerelmesei vagytok Zamárdi strandjának és a pezsgő bulihangulatnak, akkor ne hezitáljatok. Közvetlenül a vízparton kerül sor a fesztiválra, ami mellesleg nemzetközi szinten is nagy elismerésnek örvend!

Zamárdi szállás tipp: Ildikó Apartmanház Zamárdi

11 kihagyhatatlan nyári fesztivál, ami idén is meg lesz tartva
Ildikó Apartmanház Zamárdi

Strand Fesztivál Zamárdi 2020

  • Dátum: 2020. augusztus 19.-22.

Jó hír, hogy előreláthatólag az egyik legizgalmasabb, könnyűzenei balatoni fesztivál is meg lesz tartva! A helyszín ez esetben is a megunhatatlan Zamárdi; ez a név már lassan egyet jelent a pörgéssel, bulival, nem véletlen, hogy a Balaton Soundnak is ez a bázisa. Bár ez utóbbira nem kerül sor idén, a Strand Fesztivál 2020-ban is mindenkit vár, aki szeretne fürödni és élőzenére bulizni!

Top 10 szuper szálláshely Zamárdiban >>

Strand Fesztivál Zamárdi

Boglári Szüreti Fesztivál – Balatonboglár

  • Dátum: 2020. augusztus 19.-23.

Ingyenes szabadtéri fesztivál finom borokkal és érdekes programokkal, a Balatonnál? Több se kell; irány Balatonboglár, ahol 4 napon keresztül minőségi magyar borok kóstolója, koncertek, és kézműves vásárok várnak. Már önmagában a helyszín bőven megéri az utazást; nem csak a fesztivál rendezvényéül szolgáló, és tavaly a „legjobb szabadstrandnak” megválasztott Platán Strand miatt, hanem a Boglári Gömbkilátó miatt is.

11 kihagyhatatlan nyári fesztivál, ami idén is meg lesz tartva
Az egyik legjobb balatoni strand, a Platán Strand, egyben a Szüreti Fesztivál színhelye

Segítünk szállást találni Balatonbogláron: Kikötő Apartmanok Balatonboglár

11 kihagyhatatlan nyári fesztivál, ami idén is meg lesz tartva
Kikötő Apartmanok Balatonboglár

Deja Vu Fesztivál Szeged

  • Dátum: 2020. augusztus 20-22.

Amint azt a neve is sugallja, egy hamisítatlan nosztalgiabulira számíthattok. Szeged külvárosában, a Postás sportpályán zárhatjátok a nyarat legjobb régi slágerekkel. Előtte vagy utána pedig Szeged megannyi látnivalója csalogat, hogy felfedezd a napsütés városát, mielőtt beköszönt az ősz >>

Szállás Szegeden: Rózsa Apartmanház Szeged

EFOTT 2020 – Velence

  • Dátum: 2020. augusztus 26-30.

A legnagyobb velencei-tavi buliról sem kell lemondanunk, épp csak későbbi időpontban rendezik meg. A helyszín Sukoró, a Velencei-hegység lábánál található hangulatos üdülőváros. A szuper zenei koncertek mellett a környék tele van jobbnál-jobb programlehetőséggel, például a tó körül kiépített kerékpárút biztosítja, hogy csodás helyeken tekerhessünk, de a Sukorói Vadaspark és a Bence-hegyi kilátó is megér egy-egy látogatást!

11 kihagyhatatlan nyári fesztivál, ami idén is meg lesz tartva
EFOTT fesztivál

Szállástipp Sukorón: Aranyhal Vendégház Sukoró

Aranyhal Vendégház Sukoró

Veszprémi Utcazene Fesztivál

  • Dátum: 2020. augusztus 26.-29.

Van annak valami utánozhatatlan hangulata, amikor a város utcáit és tereit elönti az élő muzsika hangja, nem? Ez pláne igaz, ha egy olyan szép helyszínről van szó, mint Veszprém történelmi óvárosa. Különböző stílusú utcái formációk zenélnek majd estig, nektek pedig csak annyi dolgotok van, hogy élvezzétek a muzsikát. A fesztivál a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is ingyenes.

Veszprém romantikus óvárosa önmagában megérdemel egy látogatást

Veszprémi szállás: Promedicum Panzió Veszprém

Promedicum Panzió Veszprém

Fishing on Orfű 2020 – Orfűi-tó

  • Dátum: 2020. augusztus 26.-29.

A Fishing on Orfű védjegye a barátságos atmoszféra, és az, hogy családbarát – mindamellett, hogy egy igencsak nagyszabású, közkedvelt rendezvényről van szó. Új időpontban, de a szokott helyen várnak, az Orfűi-tó partján, Pécstől pár kilométerre. A klassz zenei koncertek, gasztro- és túraprogramok mellett gyerekprogramok is vannak. Így hát nyugodtan fogjátok a gyerkőcöket is, ha kimozdulna a család, és bulizzatok, programozzatok együtt!

Pécs összes látnivalója, programja egy helyen összegyűjtve >>

Az orfűi tó

Ha Orfűn kerestek szállást: Natúra Panzió és Apartmanház Orfű

Natúra Panzió és Apartmanház Orfű

Szegedi Ifjúsági Napok

  • Dátum: 2020. augusztus 26.-29.

Az ország legszínesebb és egyúttal legzöldebb fesztiválja. A fiatalos, bulis hangulathoz környezettudatos szemlélet társul, és a sajátos atmoszférához hozzájárul, hogy közvetlenül a Tisza partján kerül rá sor. Szedjétek össze a baráti társaságot, és búcsúztassátok a nyarat ezzel a szegedi bulival!

Rejtett kincsek és titkos helyek Szegeden, amiket csak kevesen ismernek >>

Tábor fesztivál (Sörolimpia) – Alsóörs

  • Dátum: 2020. augusztus 26.-29.

Sör és Rock ’n’ Roll – dióhéjban erre számíthattok Alsóörsön, az egyik legnépszerűbb balatoni üdülő településen. 4 napon keresztül a hazai rock legjava vár, már-már házibuli hangulattal. Új névvel, de a megszokott színvonallal rendezik meg idén a fesztivált, melynek kulcsszavai továbbra is a sör, sport, szerelem és rock ’n’ roll.

Szállás Alsóörsön: Kikapcs Apartman Alsóörs

Kikapcs Apartman Alsóörs

Ugye, hogy azért lesz buli bőven a nyáron? Akár barátokkal, akár a gyerekekkel szeretnétek kimozdulni, mindegyikre találtok tökéletes választást a listából. Nem kell ám lemondani a nyári „fílingről”!

Itt tudtok szállást keresni és foglalni >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%