Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásProgramok hétvégéreRomantikus kikapcsolódás

Wellness ízek, illatok – Utazás az érzékek útján

1 perces olvasási idő

Nem is gondolnánk, hogy mekkora szerepet töltenek be az életünkben az ízek és az illatok, pedig ezek varázsolják gazdagabbá a pillanatot és a múltba is visszarepülhetünk a segítségükkel. Most egy különleges kalandra csábítunk benneteket, ahol nem csupán szuper programokat, hanem remek szálláshelyeket is mutatunk. Wellness ízek és illatok nyomába eredünk! Gyertek velünk egy egyedi túrára az érzékek útján!

Wellness ízek, illatok – Utazás az érzékek útján

1. Illatok nyomában: Hotel Dorottya **** Kaposvár

Kaposvár számtalan gyönyörű látnivalót ígér számotokra akár városnézésre, akár természetjárásra indulnátok. Amit semmiképp ne hagyjatok ki az a 40 méter hosszú Mezítlábas illatösvény, mely egyszerre nyugtat meg és frissít fel az olyan szuper növények segítségével, mint a rozmaring vagy a kakukkfű.

Wellness ízek, illatok - Utazás az érzékek útján
Mezítlábas illatösvény

Pihenjetek meg a Hotel Dorottya Kaposvár****-ban, mely színvonalas kiindulópontja lehet a város csodáinak felfedezéséhez – hála remek elhelyezkedésének. Este pedig ízléses és komfortos szobákban pihenhetitek ki a nap fáradalmait.

2. A csokoládé bűvöletében: Hotel Szieszta Sopron

A minőségi csokoládé számos jótékony tulajdonsággal bír, melyek közül nem utolsó a stressz-csökkentő hatása sem. Keressétek fel a Harrer Csokoládéműhelyet és Cukrászdát, ahol beléphettek az édes élet kapuján! Vegyetek részt egy szuper kóstolótúrán és ízleljétek meg a legfinomabb csokikat!

Wellness ízek, illatok - Utazás az érzékek útján
Hotel Szieszta Sopron

Remek szálláshelyként a Hotel Sziesztát hoztuk el nektek, ahol kényelmes szobákkal, pazar wellness részleggel és pompás ételekkel is találkozhattok. Bónuszként pedig a szállodában a csokoládés masszázst is kipróbálhatjátok!

Wellness ízek, illatok - Utazás az érzékek útján

3. Világraszóló sószivárvány: Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók 

Tudtad, hogy a Saliris szó “sószivárványt” jelent? Ez az elnevezés Egerszalók jelképére, a sódombra és a szálloda által képviselt sokszínűségre utal. De nem ez az egyetlen érdekesség a szállodával kapcsolatban. Az Egertől mindössze 6 km-re fekvő hotel festői környezetben, az európai szinten egyedülálló sódomb szomszédságában található. A 204 szoba kényelmet, a fürdő kiemelkedő színvonalat nyújt: 19 Medence, wellness és gyógyszolgáltatások, gyógyíz és egy varázslatos szaunavilág vár, ahol akár jeges szaunaprogramban is részt vehetsz! Ha neked is megjött a kedved, nyaralj idén Magyarország egyik legizgalmasabb látványosságának lábánál, Eger közvetlen közelében!

4. Egy illatos szálláshely: Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda Komló****

A szuper úti célok mellett mutatunk nektek egy olyan szálláshelyet, ahol ki sem kell mozdulnotok ahhoz, hogy az érzékeiteket kényeztessék. Ez az Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda****, mely színvonalas wellness részlege és számtalan szolgáltatása mellett arról is gondoskodott, hogy egyedi illataival tegye még felejthetetlenebbé a pihenés perceit. A különleges  szobákban virág és csokoládéillattal is találkozhattok.

5. Egész napos program a levendulák között: Katerina Vendégház Tihany

Nem titok, hogy a levendula nyugtató hatása már önmagában is kedvezően hat a testünkre és a lelkünkre egyaránt, ezért első állomásunk a wellness ízek és illatok útján Tihanyba vezet. Térjetek be az ország legelső ipari céllal létesített levendulaültetvényébe, ahol egy séta önmagában is gyógyír lehet a stresszes mindennapok után, de csodás fotókat is készíthettek, valamint haza is vihettek a jótékony hatású növényekből.

Wellness ízek, illatok - Utazás az érzékek útján
Tihanyi levendulás

Finom falatokért nézzetek be a Régi Idők Udvara Skanzen és Étterembe, ahol a hangulatos teraszon, mennyei tradicionális ételeket fogyaszthattok el egy finom, házi levendulaszörp vagy sör társaságában. 

Wellness ízek, illatok - Utazás az érzékek útján
Régi Idők Udvara Skanzen és Étterem

Édesszájúaknak pedig szinte már kötelező felkeresni a gyönyörű panorámával megáldott Apátsági Rege Cukrászdát a különleges levendulás sajttortáért! Ráadásul külön menüvel is készültek a látogatóknak, melyet a lila virág ihletett – ettetek már például levendulás pizzát? Nem? Akkor itt lesz rá alkalmatok!

Wellness ízek, illatok - Utazás az érzékek útján
Apátsági Rege Cukrászda

Természetesen szuper szálláshelyről is gondoskodtunk nektek: válasszátok a Katerina Vendégházat, ahonnan varázslatos panoráma nyílik a Belső-tóra és az Apátságra is, valamint a hangulatos terasz bármikor remek színhelye lehet egy esti borozgatásnak. Hajtsátok álomra a fejeteket itt és keressétek fel a számos remek programot, melyet Tihany rejt!

Tipp: Amennyiben szívesen beszereznétek még pár szuvenírt, akkor a település szívében található Levander Shopot is érdemes felkeresni, ahol 10% kedvezményt is biztosítunk nektek, ha a szallas.hu-n keresztül foglaltok szállást.

Még több remek szálláshelyet találtok a szallas.hu oldalán. Érdemes körülnézni! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%