Budapest és környékeCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

Hangolódj rá Budapestre! 13 budapesti apartman, ami segít benne

2 perces olvasási idő

Örömmel felfedeznéd a főváros legszebb látnivalóit, legizgalmasabb programjait, és panorámás kirándulóhelyeit? Alig várod, hogy fejest ugorj a budapesti éjszakába? Kapd elő a bakancslistádat, mi pedig megmutatjuk, melyik az a 13 budapesti apartman, ahol garantáltan élvezni fogod a kikapcsolódást két program között! 

Hangolódj rá Budapestre! 13 budapesti apartman, ami segít benne
Budapest Passage 2 Panzió

13 budapesti apartman, ami segít a fővárosra hangolódni

1.Cappuccino Apartment – Állatbarát szálláshely vár a belvárosban! 

A 6 férőhelyes Cappuccino Apartment Budapest belvárosában található, alig 500 méterre a Parlamenttől. A szálláshelyen szívesen látják (ingyenesen) a kutyákat és a macskákat, az enteriőr modern és letisztult, a szobák pedig kellően tágasak. 

A legközelebbi metrómegálló 10 percre található, de sétatávolságra van a Margit-sziget és a Jászai Mari tér is. Ha a barátaiddal felfedeznéd a belvárost, ideális választás lesz ez az apartman számotokra! 

Hangolódj rá Budapestre! 13 budapesti apartman, ami segít benne
Cappuccino Apartment

2. Weiner Leo Apartman – Hangulatos kikapcsolódás nagyobb társaságoknak

Nagyobb társasággal utaznál Budapestre, és stílusos, trendi szálláshelyet keresel? A kétszobás, légkondicionált Weiner Leo Apartmanban 8 fő fér el kényelmesen, a konyhaasztalnál kellemes élmény lesz együtt kávézni reggelenként, a stílusos alvásról pedig raklap ágyak gondoskodnak. 

A belváros legnépszerűbb látnivalói sétatávolságra vannak, tömegközlekedéssel bárhova elérhettek! 

Hangolódj rá Budapestre! 13 budapesti apartman, ami segít benne
Weiner Leo Apartman

3. Boutique Residence – 32 férőhelyes szálláshely a Bazilika mellett!

A Boutique Residence 16 szobával, 32 férőhellyel vár Superior, Executive és Junior Suite kategóriákban. Ha összefognád a baráti társaságot egy kis budapesti kikapcsolódásra, válaszd a modern, elegáns szobákat, ahonnan csak néhány lépés a Bazilika, és a Deák tér. 

A belvárosi éttermek, bárok, és szórakozóhelyek karnyújtásnyira vannak, a wifi ingyenes, a szállásadók ráadásul reggelivel készülnek. 

Hangolódj rá Budapestre! 13 budapesti apartman, ami segít benne
Boutique Residence

4. Budapest Passage 2 Panzió – Családi panzió a Magyar Nemzeti Múzeum szomszédságában

A kétszobás, 6 férőhelyes Budapest Passage 2 Panzió a Kálvin térnél található, ahonnan nagyon könnyen elérhető a belváros, számos étterem, kávézó, és szórakozóhely. A wifi extra gyors, a szobák csöndesek, a szállásadók pedig különösen nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy ha szükséges, programokat javasoljanak a náluk megszálló vendégeknek. A panzió ideális választás minden korosztálynak! 

Hangolódj rá Budapestre! 13 budapesti apartman, ami segít benne
Budapest Passage 2 Panzió

5. Lohikeitto Apartment – Állatbarát szálláshely elegáns szobákkal 

A Duna közelében, a Bazilika és a Parlament szomszédságában helyezkedik el a Lohikeitto Apartment, amely teljesen felszerelt konyhával, 2 külön fürdőszobával, és wifivel vár. A 6 fő számára kényelmes belvárosi apartman ideális lesz számodra, ha felfedeznéd a főváros éjszakai pörgését, ha minél közelebb szeretnél lenni a népszerű látnivalókhoz, és modern, elegáns lakásban pihennél. 

Hangolódj rá Budapestre! 13 budapesti apartman, ami segít benne
Lohikeitto Apartment

6. Gumbo Duplex Apartment – Luxuslakás budapesti kikapcsolódáshoz

A kutya és macskabarát Gumbo Duplex Apartment egy belső kétszintes lakás az Andrássy út közelében, ahol csendes környezetben pihenhetsz kőhajításnyira az Operától, a Hősök terétől, és az Állatkerttől. 

A 4 férőhelyes luxus apartman 2 hálószobával, 2 fürdőszobával, és klímával várja a családokat, kisebb baráti társaságokat, és azokat a párokat, akik örömmel fedeznék fel együtt a főváros legszebb részeit. 

Gumbo Duplex Apartment

7. Fufu Design Apartment– Bájos belvárosi kuckó minden korosztálynak

Az Operától néhány lépésre, 4 férőhellyel vár a Fufu Design Apartment, amely a szállást kereső vendégek mellett a kutyákat és a macskákat is szeretettel látja. A szálláshely hangulatos hálószobával, modern berendezéssel és wifivel teszi kényelmesebbé a budapesti kiruccanást. 

8. Curry Design Apartman – 3 férőhelyes apartman otthonos hangulattal

Szívesen pihennél egy olyan budapesti apartmanban, ahol a modern bútorok mellett jól megférnek a retro kiegészítők? Akkor a Curry Design Apartman kedvenced lesz! A csendes, otthonos környezet ideális választás pici baráti társaságnak, és pároknak is, akár romantikus kikapcsolódáshoz is.  

Curry Design Apartman

9. Vori Vori Deluxe Apartman – Eklektikus hangulatú lakás a Zsinagóga közelében

Néhány perces sétára a Dohány utcai Zsinagógától, az Astoria közelében vár a Vori Vori Deluxe Apartman egy gyönyörű, régi épületben. A lakás berendezése kissé eklektikus, de nagyon szerethető, ráadásul a kisállatokat is szeretettel látják. 

A környéken pezseg az élet, egymást váltják a romkocsmák, éttermek, kávézók, és szórakozóhelyek. 

Vori Vori Deluxe Apartman

10. Akácfa Apartman– Vidám, 8 férőhelyes lakás a Király utca környékén

Olyan szálláshelyet keresel, ahol ingyenes a légkondi, ráadásul elfértek a barátaitokkal egy apartmanban? Az Akácfa Apartman nagyon közel fekszik a főbb metró, busz és villamos vonalakhoz, a vendégeket pedig két fürdőszoba, egy teljesen felszerelt konyha, és hangulatos kiegészítők várják. 

Akácfa Apartman

11. Simply The Best Location Apartman – Belvárosi lakás a híres Óriáskerék mellett

Az Erzsébet téren, az Óráskeréktől 30 métere fekszik a Derra-ház, ebben az épületben található a csendes, udvarra néző, 4 férőhelyes tágas, világos Simply The Best Location Apartman. A szálláshelyre önálló bejutással is mehetsz, a parkolás pedig felár ellenében, egy közeli garázsban megoldható. A környéken található a Deák tér, a Lánchíd, és az Astoria is. 

7 ok, amiért megéri nyáron Budapesten randizni >>

Simply The Best Location Apartman

12. Laksa Studio Apartment – Állatbarát szálláshely a Király utcában

A 4 férőhelyes Laksa Studio ideális választás háromnapos és egyhetes budapesti kikapcsolódáshoz is, az apartman kényelmes, modern, elegáns és rendkívül otthonos. Ha városnézős, kirándulós, bulizós kiruccanást tervezel, a világos, stílusos lakás ideális szálláshely lesz számodra. Kutyával, macskával is bátran indulj útnak, őket is szívesen fogadják!

Laksa Studio

13. Cibere Apartman – Különleges szálláshely elképesztő panorámával

A Mátyás Pince felett található galériás, erkélyes Cibere Apartmanból elképesztő panoráma nyílik a Várhegyre, ezért fotósok figyelmébe (is) ajánljuk a rendhagyó enteriőrrel rendelkező lakást. 

A szálláshely konyhával, étkezővel, sarokkáddal, és tágas terekkel vár, néhány percre a Duna-parttól. A közelben számos népszerű látnivaló található, emellett tömegközlekedéssel a város bármely pontjára hamar el lehet jutni. 

Cibere Apartman

Ha kíváncsi vagy arra, hogy milyen programokkal és látnivalókkal vár Budapest, nézd végig az elképesztő kínálatot ide kattintva

Máris kedvet kaptál ahhoz, hogy bevedd a fővárost? Válaszd ki a legjobbat a budapesti apartman kínálatunkból, foglald le, és kezdődhet is a csomagolás! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%