Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

15 önálló vendégház, ahol a tulaj és a szomszédok sem fognak zavarni

2 perces olvasási idő

Nincs abban semmi rossz, ha nyaraláskor az ember vágyik arra, hogy csak a párjával, családjával, barátaival legyen, és olyan helyen szálljon meg, ahol nem lakik ott a tulaj. Ez az úgynevezett privát szállás vagy önálló ház, ahol garantáltan nem fog zavarni senki, csak a tiétek a terep! Íme 15 szuper privát szállás és önálló vendégház országszerte, a Balatontól és a Tisza-tótól kezdve a Bükkön át az Őrségig.

15 önálló vendégház, ahol a tulaj és a szomszédok sem fognak zavarni
Mozaikos Vendégház Alsóörs

15 önálló vendégház a nyugodt pihenésért, ahol a tulajjal legfeljebb érkezéskor és távozáskor kell találkozni

István Lak Bükkszentkereszt

Ti is szeretitek a kandallós, hangulatos vendégházakat? Ez tetszeni fog: egy teljesen felújított önálló vendégház, ami az ország egyik legmagasabban fekvő településén található. A konyha teljesen felszerelt, a háló és a nappali pedig modern berendezést kapott. Bükkszentkereszt a Bükk egyik kristálytiszta levegőjű völgyében, Miskolctól néhány kilométerre található, így nem csak túrázni, várost nézni is lehet.

15 önálló vendégház, ahol a tulaj és a szomszédok sem fognak zavarni
István Lak Bükkszentkereszt

Rózsa Üdülőház Soltvadkert – önálló vendégház panorámával

A panorámás tóparti szállásokat képtelenség megunni – pláne, ha trambulin is van, mint a Rózsa Üdülőháznál. A Vadkerti-tó füves, sétányos strandjától néhány méterre található a ház, de nem csak a fürdőzők fogják élvezni a helyszínt. Soltvadkert ugyanis a dél- alföldi kerékpár hálózatának a központja, így gyönyörű és változatos környezet kínálkozik hosszabb kerékpárutak szervezésére is. Két, tágas apartmanházban lehet megszállni. Bónusz, hogy bár önálló a vendégház, igény esetén megoldható a teljes ellátás házhoz szállítása is!

Rózsa Üdülőház Soltvadkert

Blanka Vendégház Abádszalók

Nagy családdal, baráti társasággal szeretnétek a Tisza-tó egyik legizgalmasabb városában vakációzni? Akkor vessetek egy pillantást erre a vendégházra, ami 2 teljesen önálló lakrésszel rendelkezik. Összesen 8, pótágyazva 10 fő fér el. A két lakrész között kellemes, félig fedett terasz található, vannak napozóágyak, lehet sütögetni. Az abádszalóki Tisza-tó strand 1.3 km, ami a gyerekes családok és vízi sport kedvelőinek nagy kedvence. 

TIPP: Ha legalább 4 éjszakára foglaltok, ingyenes motoros csónaktúrára visznek titeket, szakszerű idegenvezetéssel!

15 önálló vendégház, ahol a tulaj és a szomszédok sem fognak zavarni

Közlönykiadó Üdülője Balatonberény

Balatonberény a csendesebb, nyugodtabb balatoni települések közé tartozik, úgyhogy itt igazán pihentető kikapcsolódásban lesz részetek. Ehhez hozzájárul a 2,5 hektáros, parkosított terület, aminek köszönhetően igazi zöld környezetben töltődhettek. 17 faház található a parkban, 4, 6, és 8 férőhelyesek. A faházak teljesen önállóak, kellő távolságra egymástól. Ha fürödni szeretnétek, jó hír a kisgyerekeseknek, hogy itt lassan mélyül a tó, ha pedig biciklizni szeretnétek, nincs is jobb hely ennél: a Balatont körbefutó kerékpárút közvetlenül az üdülő végében vezet!

15 önálló vendégház, ahol a tulaj és a szomszédok sem fognak zavarni
Közlönykiadó Üdülője Balatonberény

Kaland Vendégház Sátoraljaújhely

Itt is zavartalan lesz a nyugalmatok! Az összkomfortos vendégház ugyanis egy időben csak egyetlen családot vagy baráti társaságot fogad, összesen 7 főt. A gyerekek pláne imádni fogják, mert van saját játszótere, de bent is akadnak játékok. És persze a környékbeli programokból sem lesz hiány: Magyarország legnagyobb és egyik legjobb kalandparkja, a Zemplén Kalandpark csak néhány percnyire van. Libegőzzetek fel a Magas-hegyi kilátóba, ahonnan csodás körpanoráma tárul majd elétek!

Idill Üdülőházak Tiszafüred

2 különálló ház is vár Tiszafüreden, akár nagyobb társasággal érkeztek, akár kisebb családdal! Az egyik ház 7+1 férőhelyes, a másik 4 fő elszállásolására alkalmas. Nem csak az a jó, hogy a tulaj nincs sehol, de még a két ház is kerítéssel van elszeparálva egymástól. Mindkét udvaron van terasz, lehet sütögetni, vagy csak kiülni, és hallgatni a madárcsicsergést.

15 önálló vendégház, ahol a tulaj és a szomszédok sem fognak zavarni
Idill Üdülőházak Tiszafüred

Patika Vendégház Őriszentpéter

Kettesben eltöltött pihenésre vágyó párok, figyelem! Megtaláltuk nektek az egyik legjobb vendégházat az Őrségben. Hangulatos kis lakás gondozott kerttel, ahova kiülhettek a természet hangjait hallgatni egy finom pohár borral, vagy süthettek szalonnát. A közelben számos túraútvonal és bicikliútvonal is halad. És hogy honnan a szállás neve? A vendégház az Őriszentpéter központjában elhelyezkedő gyógyszertár épületében található.

Firmamento Vendégház Gyenesdiás – önálló vendégház a Balatonnál

A balatoni gyerekparadicsom, Gyenesdiás igazi családbarát helyszín, ez a vendégház pedig gondoskodik róla, hogy „békén hagyjanak” titeket, és magának legyen a család. A jól felszerelt, takaros kis vendégház közel van a település központjához és a Balaton parthoz is; a Gyenesi Lidóstrand egy kellemes 12 perc sétára van. 

15 önálló vendégház, ahol a tulaj és a szomszédok sem fognak zavarni
Firmamento Vendégház Gyenesdiás

Cs&M Vendégház Gyenesdiás

Még egy szuper választás, ha a családdal Gyenesdiáson kerestek önálló vendégházat – akkor is, ha tömegközlekedéssel érkeztek. A vasútállomás ugyanis 4 perc sétára van, és a közelben gyalogosan elérhető minden fontos hely, az élelmiszerbolttól a fagyizóig. A kétszintes házban 6 személy fér el, és úgy fogjátok érezni magatokat, mintha csak otthon lennétek! A keszthelyi, homokos Libás strand és a gyenesi Lidóstrand is körülbelül 500 méterre található.

Cs&M Vendégház Gyenesdiás

Magyarlukafai Vendégház – Eldugott, önálló vendégház

A Zseliccel nem lehet melléfogni. A magyarlukafai vendégház fantasztikus helyen vár titeket, ha szerettek madárcsicsergésre ébredni, frisslevegőt szívni, és a kertből közvetlenül a Zselicre táruló kilátásban gyönyörködni, vagy este csillagokat nézni. Kiváló állapotban, felújítva és teljesen felszerelve áll a vendégek rendelkezésére. A környéken lehet biciklizni, kirándulni, vagy ellátogatni a híres Zselici Csillagparkba.

Magyarlukafai Vendégház Magyarlukafa

Noszvaj Cabin Vendégház Noszvaj

Hangulatos erdei faház kandallóval, a Bükk vadregényes szívében – nagyon röviden így lehetne jellemezni a Noszvaj Cabin vendégházat. Egerhez közel található a 4+2 személyes, összkomfortos, téliesített vendégház, amit egyszerre csak egy társaságnak adnak ki, így zavartalan lesz a pihenés. A tulaj csak érkezéskor és távozáskor megy ki a kabinhoz. A közelben turistautak, étterem, tó található. Ha egy kis „elbújós”, természetközeli, romantikus kiruccanásra vágytok, ne keressetek tovább!

Badacsony Camping – Önálló házak a Balaton északi partján

Balatoni kemping a badacsonyi borvidék szívében? Jöhet! Főleg, hogy a kemping saját, homokos stranddal rendelkezik, és közvetlenül a Badacsony hegy lábánál fekszik. A kemping 10 db korszerű mobilházból áll, illetve sátorral és lakókocsival elfoglalható, ötféle méretű parcellákból. És bár a kempingről sokaknak valamiféle nomád élmény jut eszébe, itt azért más a helyzet: a zuhanyzóból álló vizesblokk, a babapelenkázó, valamint a jól felszerelt főző- és mosolyóhelyiség mellett még szauna és masszázsszolgáltatás is akad, valamint játszótér, és asztalitenisz is. Sőt, a wifiről sem kell lemondani!

Badacsony Camping

Zsófia Vendégház Mezőkövesd – Zsóry- fürdő

A híres Zsóry-fürdő mellett vár ez a teljesen felújított, modern, igényesen berendezett vendégház Mezőkövesden. A felszereltség a legmagasabb szintű, a szendvicssütőtől kezdve a hajszárítón és vasalón át a DVD-lejátszós, síkképernyős TV-ig minden van. A gondozott kertben gyerekjátékok és tűzrakóhely található, a teraszon lehet napozni, pihenni. A Zsóry fürdő csak egy 10 perc séta!

Zsófia Vendégház Mezőkövesd – Zsóry- fürdő

Johi Vendégház – Önálló vendégház a családbarát Vonyarcvashegyen

Gyenesdiás mellett Vonyarcvashegy a másik nagy családbarát balatoni település, így ez sem maradhat ki a sorból. Ha fontos a kényelem, és hogy bőven legyen helyetek, válasszátok ezt a tágas vendégházat, amelynek mindkét szintjét birtokba vehetitek. A 700 négyzetméteres udvaron is bőven elfértek majd, főleg, ha gyerkőccel vagytok. A vonyarcvashegyi Lidó strand egy 7-8 perc séta. 

Johi Vendégház Vonyarcvashegy

Mozaikos Vendégház Alsóörs – Önálló vendégház a Balatonnál

Új építésű vendégház a Balaton egyik legnépszerűbb településén, amelynek a belseje olyan, mintha egy lakberendezői magazin lapjai elevenednének meg. A lakás világos, a stílusa pedig letisztult, harmonikus, modern de otthonos. Egy ikerház egyik felében kapott helyet, a tulaj nem lakik ott, az ikerház másik felében lakók pedig nem látnak át. A környék csendes, ugyanakkor közel a központ és a strand is, ez utóbbi egy negyedóra sétára van.

Mozaikos Vendégház Alsóörs

Válasszatok egy privát szállást, legyen az tóparti vagy erdei önálló vendégház, és élvezzétek, hogy csak a saját társaságotokkal lehettek! Az összes privát szálláshely ezen a listán böngészhető át >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
100%