BalcsiBalaton 111BarátokkalCsaládi kiruccanásNyári vakációRomantikus kikapcsolódás

16 lenyűgözően szép apartman a Balatonnál – szállások megfizethető árakkal és a legjobb vendégértékelésekkel

2 perces olvasási idő

Lenyűgöző látnivalók, lélegzetelállító panoráma, fenséges gasztroélmények és pezsgő fesztiválok várnak rátok a Balatonnál. Ha már csak azt szeretnétek tudni, hogy hol érdemes megszállni, akkor ne menjetek messzire, mert bemutatjuk nektek azt a 16 apartmant és vendégházat, amely a vendégértékelések szerint már bizonyított, és még jó áron is van. Összeállításunkba csak olyan szállások kerültek bele, amelyeknek a maximum 10-ből legalább 9-es a vendégértékelése.

A 16 kedvenc apartmanunk a Balatonnál 

1. Pihenés Siófok Rózsadonbján: Ametiszt Wellness Apartmanház Siófok 

A Siófok Rózsadombjának egyik legszebb utcájában található vendégházban öt külön bejáratú apartman várja a vendégeket. A wellnessrészlegben jacuzzi, infraszauna és relax-masszázsszékek segítik a pihenésünket. Ha akítvabb pihenésre vágyunk, itt SUP-ot is bérelhetünk

2. Ahol még családi fotózásra is van lehetőség: Hőbér Apartman Balatongyörök 

A házban három külön bejáratú apartman közül választhatunk, amelyek közül kettő négy fő, egy hét fő befogadására alkalmas. Mindegyikhez terasz, klíma, jól felszerelt konyha és fürdőszoba tartozik. A zárt udvaron parkolási lehetőség és egy kerti sütő-, bográcsozó hely van kialakítva. Extra szolgáltatásként még családi fotózásra is befizethetünk a Balaton gyönyörű környezetében. 

3. Mindenhez közel a belvárosban: Kerner Apartmanok Siófok  

Siófok belvárosában, csendes, családi házas övezetben található apartman közelében mozi, múzeum, színház, szabad strand, benzinkút, étterem és pékség is található. Minden apartman erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, emellett a szállás előtti utcában ingyenes parkolási lehetőség is van. 

4. Hatalmas terasszal: STAY Apartman Balatonboglár 

Hajóállomás, kikötő, Gömbkilátó, kalandpark, felújított sétány, szabadstrand, fesztiválok, valamint nagyszerű magyaros és modern éttermek, büfék és kávézók várnak Balatonbogláron. Mindez könnyen elérhető a városközpontban található STAY Apartmantól. A szállás egy nagyobb és két kisebb szobából áll. Konyhával, fürdőszobával, és egy hatalmas terasszal áll a vendégek rendelkezésére. 

5. Ingyenes parkolással és kerékpártásolással: Apartman a Déliparton Szántód 

A szántódi Apartman a Déliparton családok és baráti társaságok számára is egyaránt kényelmes bázis lehet egy balatoni kiruccanás során. A szállás udvarán ingyen parkolhatunk, a kerékpárosok is biztonságban tudhatják a biciklijüket, hiszen az előtérben van lehetőség a biztonságos tárolásukra

6. Felújított apartman: Busó Apartman Balatonboglár 

A Balatonboglár szívében található szállás igényesen felújított, modern 70 m2-es emeleti apartmanja 6-7 fő részére biztosít kényelmes szállást 3 hálótérrel. Az apartman a város központjától 100, a vízparttól 400 méterre fekszik. 

7. Kerttel: Kimiti Apartman Siófok 

A szálláson két külön bejáratú jól felszerelt apartman várja a vendégeket. A zárt udvarban ingyenesen parkolhatunk, emellett grillezéssel, bográcsozással is tölthetjük a délutánt a kertben. 

8. Saját kertkapcsolattal: Lola Vendégház Siófok

A siófoki Lola Vendégház minden apartmanjához saját kertkapcsolat, kerti bútorok és napozóágyak tartoznak. Az udvarban emellett tollasozhatunk, teniszezhetünk és grillezhetünk is. A szabadstrand mindössze csak 300 méterre található a szállástól, ha messzebbre mennénk kirándulni, a közelben biciklit bérelhetünk.

9. Hatalmas udvarral: Monzi Apartmanhàz Hévíz

A Monzi Apartmanhàz Hévíz családok, baráti társaságok, párok számára egyaránt tökéletes helyszíne lehet a nyári kikapcsolódásnak. A szállás 450 négyzetméteres zárt udvara főzési, sütögetési, grillezési lehetőségeket kínál. A gyermekek örömére az udvarban csúszda és hinta is van. 

10. Közel a strandhoz: Nyári Apartman Keszthely

A Nyári Apartman Keszthely a „Libás strandtól ” 300 méterre, a bevásárló központtól 300 méterre, egy étteremtől 100 méterre található. Családokat, baráti társaságokat, kerékpárosokat és egyéni utazókat is szeretettel várnak. Ha itt szálltok meg, előzetes egyeztetés után még az állomástól is elvisznek a szállásig. Ha biciklivel érkeztek, az uvaron fedett tároló alatt pihenhet a kerékpárotok

11. Félpanzós ellátással is elérhető: Melánia Vendégház Balatonfőkajár

A maximum 10 fő számára ideális Melánia Vendégház Balatonfőkajár családokat és baráti társaságokat is vár. Június elejétől Augusztus végéig félpanziós ellátást kérhetünk, az ebédet pedig a kerti sütőben is elkészíthetjük. 

12. Gyönyörű kerttel: Kézműves Vendégház Felsőörs

Az új, Veszprémet a Balatonnal összekötő kerékpárút mentén, a Balatontól 4 km-re, csendes mellékutcában, családbarát környezetben található a Kézműves Vendégház Felsőörs. A beépített kemencés, helyi néprajzi tárgyakkal díszített, barátságos apartmanhoz gyönyörű kert tartozik. 

13. Virágoskert Apartman Siófok

Az apartman Siófok kertvárosi részén, csendes, pihenésre alkalmas környezetben fekszik. Vásárlási lehetőség 300, a vasútállomás 800, városközpont 800 méterre található. Az ingyenes strand a szállástól gyalog kényelmes sétával 10 perc alatt elérhető.

14. Valloris Apartments Hévíz

A Valloris Apartments Hévíz erkélyeiről csodálatos kilátás nyílik a környék domborzatára. Az udvarban szökőkutat, 10 fő részére elegendő asztalt, és grillezési lehetőséget is találunk. A Hévízi tó néhány perc sétával elérhető innen. 

15. Fazekas Vendégház Balatonkeresztúr

Hét kényelmes szobában, egy lakosztályban, egy teljes házban, és egy apartmanban szállhatnak meg Balatonkeresztúr településen a Fazekas Vendégház Balatonkeresztúr vendégei. A szállásadó örömmel fogadja gyermekek érkezését is, asztali etetőszékkel, kisággyal, gyerekágyneművel, bébiétel-melegítési lehetőséggel, fürdetőkáddal, járókával, trambulinnal, hordozható kisággyal és játszószobával biztosítja a kényelmes üdülést az egész család számára. 

16. Gyönyörű környezet: Marika Apartman 2 Lesencetomaj

A vendégértékelések alapján a szálláson kedves, barátságos, figyelmes vendéglátók várnak ránk, az apartman barátságos és tiszta. Lesencetomaj a Keszthelyi-fennsík és a Tapolcai-medence szélén, a Lesencepatak mellett fekszik. A Balaton innen 5 km-re található. 

Gondolatban már te is a Balaton partján sütteted a hasad? Akkor foglalj a Szallas.hu-n! Ha még több csábító szállás közül szeretnél böngészni, itt kedvedre válogathatsz! >> 

23 varázslatos hely a Balatonnál >>

(Képek: Shutterstock, Szallas.hu) 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%