Kedvenc szállásokBarátokkalCsaládi kiruccanásToplisták

Vendégházak családi összejövetelhez – Itt elfér mindenki!

2 perces olvasási idő

Nagy családi összejövetelt szerveztek, de nálatok nincs elég hely? Nem is feltétlenül kell fejetetejére állítani a házat, hiszen országszerte jobbnál jobb vendégházakat találhattok, ahol akár 10-15 fő is elfér kényelmesen, ráadásul kicsit kiszakadhattok a megszokott környezetből.

Már mutatjuk is a legjobb vendégházakat családi összejövetelekhez, ahol mindenki elfér!

Vendégházak 10 főig családi összejövetelekhez (pótágy lehetőséggel)

Ildikó Vendégház Kiskunmajsa

A szállás szuper helyen van, a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő közelében, így a családi összejövetel mellé máris ajánlunk egy remek programot is. A kényelmesen berendezett vendégház nagy előnye, hogy 2 hálószobában és egy 4 fő részére alkalmas nappaliban tudják elszállásolni a vendégeket. A házban több fürdőszoba és wc is található.

Az itt megszálló vendégek szinte kivétel nélkül kiemelték az értékelések során, hogy az egész vendégházban ragyogó tisztaság fogadta őket. Az Ildikó Vendégház 10 fő részére nyújt kényelmes pihenést, de még 2 gyereknek tudnak pótágyat biztosítani.

Sunny Home Vendégház Siófok

A 3 hálószobás családi ház Siófok kertvárosi részén fekszik, de mégis közel a központi részekhez. A vendégházban 2 darab 4 fős és egy 2 fős hálószoba van, de ezen kívül rendelkezik még nappalival és egy tágas konyhával is.

Kifejezetten ideális kisebb gyerekes családok számára is, mert babafelszereléseket is tudnak biztosítani, sőt, még játékokkal is kedveskednek az apróságoknak, hogy a család minden tagja otthonosan érezze magát.

A háztól a városközpont és a Balaton part is elérhető egy könnyű sétával. Az igényesen kialakított kertben kényelmesen összeülhet a család, van lehetőség sütögetésre, grillezésre is.

Napos Bakony Vendégház Zirc

A festői Bakony szívében, a Zirci Ciszterci Apátságtól pár perces sétára áll a családias hangulatú, szépen berendezett Napos Bakony Vendégház, amit az itt megszálló vendégek kivétel nélkül kiválóra értékeltek.

A 4 szobás házban 10 férőhely van, de pótággyal még 11 fősre bővíthető. Csak egyben bérelhető, ezért nem kell idegenekkel osztozni a közös tereken, senki nem zavarja meg a családi összejövetelt.

Gizella Vendégház Göd

Göd nem tartozik a turisztikailag legfelkapottabb települések közé, de ha a cél az, hogy kellemes időt töltsetek együtt a családdal egy gyönyörűen berendezett, modern vendégházban, ami elhelyezkedés tekintetében is remek választás, akkor nektek ajánljuk ezt a szállást!

Gizella Vendégház Göd egyik legszebb részén, közvetlenül a Duna parton épült, ezért akik szeretik a természet közelségét, azok imádni fogják a helyet. Összesen 10 felnőtt és két 2 év alatti gyerek fér el itt kényelmesen, ráadásul a szálláshely gyerekbarát és a 2 év alatti gyerekeket ingyen fogadja.

A házigazdák vendégszeretetét mindenképpen ki kell emelnünk, mert mindent megtesznek, hogy a vendégeik kényelmesen pihenjenek. Van, hogy meglepetés finomságokkal, például gyümölccsel kedveskednek, vagy éppen az ünnepnek megfelelően feldíszítik a házat. A kertben van sütögetési lehetőség, a további szórakozásról és kikapcsolódásról pedig csocsó, biliárd és szauna gondoskodik.

Egy biztos, itt senki nem fog unatkozni!

B 15 Vendégház Szigliget

Ha együtt szeretne nyaralni a család több generációja, ezt a festői környezetben lévő vendégházat bátran ajánljuk. A panorámás 9 fős nyaraló pótágyazható, így akár 13 főnek is alkalmas.

Hogy a teljes család együtt pihenhessen, még a kutyusokat is szívesen látják. A ház Szigliget egyik festői részén épült, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra és a szőlőhegyi Szentháromság Kápolnára, amit egy kényelmes séta keretében el lehet érni a szálláshelytől.

Leshegy Vendégház Szomód

A 9 férőhelyes teljes házat csak egyben adják ki, és 11 főig lehet pótágyazni. A Vendégház idilli környezetben, a Gerecse Tájvédelmi Körzet közelében található, de nincs messze Szomódtól Tata sem.

A hálószobák az emeleten találhatók, a földszinten van a tágas nappali és a konyha. A házban több fürdőszoba és wc van, így nagy társaság esetén is komfortos az épület. A vendégház hangulatos kertjében bográcsozási, sütögetési lehetőség is van, az elkészült finomságokat pedig aztán a teraszon kényelmesen elfogyaszthatja a család.

Vackor Vendégház Őriszentpéter

Az őrségi Őriszentpéteren lévő önálló vendégház csak egyben bérelhető, 10 főnek a legideálisabb. A ház festői környezetben épült fel egy domb tetején páratlan panorámával a Zala folyó völgyére.

A 4 hálószobához 2 fürdőszoba tartozik, de a 160 négyzetméteren van még egy tágas, jól felszerelt konyha étkezővel és nappalival. A kertben grillezési és bográcsozási lehetőség is van, a kicsiket pedig játszótér várja. A szállás biztosít gyerekbarát felszereléseket, ráadásul 5 éves korig ingyenes!

Fotók:

Speri Vendégház Balatonfenyves

A balatoni vendégházban 5 szoba található, ahol 10 fő fér el, de pótágyazással akár 14-en is alhatnak itt. 3 szobának erkélye van, de a vendégek használhatják a kertet, ahol grillezési és bográcsozási lehetőség is van, így az egész család össze tud ülni beszélgetni. A konyha jól felszerelt, a nyaralóban 2 fürdőszoba és 2 wc található.

Vendégházak 10 fő feletti családi összejövetelekhez

Ódon Présház Birtok Kőröshegy

A különleges hangulatú nyaralóban 5 hálószoba található, ami 11 fő részére ideális, de 13 főig pótágyazható. Az ódon présházból és borospincéből kialakított szállás és a környezete nem csupán gyönyörű, hanem remekül felszerelt, itt semmiben nem lesz hiány egy családi összejövetelen.

Bár több szobájuk van, de a házat csak egyben lehet kivenni, így semmin nem kell osztozni idegenekkel. Ráadásként a birtokhoz egy hatalmas kert tartozik, amit a gyerekek is imádni fognak.

Family & Friends House Siófok

A nagy családi összejövetelek megtartására is alkalmas 14 férőhelyes családi ház Siófok Ezüstpartján található. 100 méterre a szabadstrandtól fekszik, így bármikor lehetőség van rá, hogy akinek kedve támad leugorjon csobbanni egyet. A vizes élményről rossz idő esetén sem kell lemondani, mert a földszinten egy szauna és egy hideg medence is helyet kapott.

A hálószobákon kívül a két szintes ház földszintjén és emeletén is van fürdőszoba, a földszinten egy jól felszerelt konyha, az emeleten pedig egy kisebb teakonyha található. A tágas kerthelyiségben és a hozzá tartozó nagy teraszon szuper családi összejöveteleket lehet tartani.

Anna Vendégház Szilvásvárad

Az Anna Vendégház Szilvásváradon összesen 22 férőhellyel rendelkezik, de a szobákat külön-külön is lehet foglalni, ezért ha családi összejövetelt szeretnétek itt tartani, akkor érdemes időben foglalni, hogy csak a tiétek legyen a teljes ház.

A külön foglalható szobáknak nagy előnye, hogy ha nagyobb társasággal, családdal pihenünk itt, mindenkinek marad a privát szféra, és a szobákhoz külön fürdőszoba is tartozik. A vendégházhoz tartozik egy kisebb wellness részleg finn szaunával, jacuzzival és kültéri medencével, a kertben pedig bográcsozási és sütögetési lehetőség van.

Gyerekbarát szolgáltatások terén biztosítani tudnak babafelszereléseket, van játszóterük trambulinnal, így a család apraja-nagyja jól fogja itt érezni magát. A teljes ház foglalása esetében lehetőség van egyéni ajánlat kérésére is! 3 éves korig a szállás ingyenes!

Tornyos Vendégház Eplény

A 16 férőhelyes ház apartmanjai külön-külön és egyben is foglalhatók, sőt, a 16 főn felül pótágyazással még két 1 év alatti gyereket is el tudnak szállásolni. Az apartmanokban összesen 6 szoba található, amikhez saját fürdőszoba és wc tartozik.

A családi összejövetelek megtartásához egy nagy közösségi teret is biztosítani tudnak igény esetén, de zárt udvar és fedett teraszok is tartoznak a házhoz, a kertben pedig grillezési, bográcsozási lehetőség van.

A szállóvendégek ingyenesen használhatják a vendégház kültéri medencéit, illetve térítés ellenében a jacuzzit, a finn szaunát és a gőzkamrát. A szálláshely 1 éves korig ingyenes!

Diana Lak II. Vendégház Szigethalom

A nagy családi összejövetelek megtartására tökéletesen alkalmas vendégházban 8 szoba van, ami 16 fő részére biztosít kényelmes szállást. Mind a konyha, mint a szobák nagyon jól felszereltek, a saját parkolót pedig kamera őrzi.

Nagy előnye, hogy minden szobához saját fürdőszoba tartozik, és a szobák egy részéből a Dunára nyílik panoráma. A vendégháznak saját wellness részlege is van finn szaunával, medencével és jacuzzival, a kerthelyiségben pedig grillezési, bográcsozási lehetőség van.

Ha nagy családi összejövetelt terveztek, fontoljátok meg, hogy kibéreltek egy vendégházat, nem fogjátok megbánni!

Mutatunk néhány balatoni vendégházat is, ha nagyobb társasággal pihennél >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%