Nyári vakációProgramok hétvégére

Olcsóbban tankolhatsz, ha a Szallas.hu-n foglalsz

1 perces olvasási idő

Nyaraláskor az autódnak is jár a kényeztetés az OMV és a Szallas.hu együttműködésének köszönhetően. Térj be egy útbaeső OMV kútra a nyári vackációd ideje alatt! Ha a Szallas.hu-n foglaltál, olcsóbb lesz a prémium üzemanyag

Olcsóbban tankolhatsz, ha a Szallas.hu-n foglalsz

Hogyan tankolhatok olcsóbban? 

Foglalj július 4-től október 31-ig a Szallas.hu-n, és a prémium üzemanyagra 10ft / liter kedvezményt kapsz foglalásod ieje alatt az OMV kutakon. 

Ha máris azon gondolkodsz, hogy hová menj a kedvzeményes üzemanyagot kihasználva, alábbi összeállításunkat ajánljuk, amelyben Budapestttől egy órára található kirándulóhelyeket gyűjtöttünk neked:

Mely foglalásokra érvényes a kedvezmény? 

Akár Magyarországon belülre, akár Horvátországba szóljon a foglalásod, járni fog a kedvezményes prémium üzemanyag vakációd ideje alatt. Így megéri itthon teletankolni a kocsit, ha a tengerpartra indulsz! 

Olcsóbban tankolhatsz, ha a Szallas.hu-n foglalsz

A legcsábítóbb horvát szállásokat keresem >>  

Miért tankolj prémium üzemanyagot az autódba? 

Az OMV prémium üzemanyagai aktívan tisztítják a motort, ezzel kiváló védelmet biztosítanak számára, emellett meghosszabbítják annak élettartamát. A nyaralás alatt az autódnak is jár a kényeztetés! Foglalj az olcsóbb üzemanyagért! A minőséget a járműved is meg fogja hálálni! 

Nem tudod hová utazz? Szemezgess a Szallas.hu kínálatából >>

Hogyan használhatod fel a kedvezményt?

Az utazásod előtt a Szallas.hu-tól érkezik majd egy e-mail, benne vonalkóddal. Ahhoz, hogy kedvezményesen tudj prémium üzemanyagot tankolni a vakációd ideje alatt, ezt kell bemutatnod az OMV kutakon. Jó utat!


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%