Vízparti szállásokBarátokkalCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekNyári vakációTavaszi zsongás

Feltöltődés vízpart mellett – TOP 50 vízparti vendégház saját stéggel, partszakasszal

6 perces olvasási idő

Idén nyáron ti is olyan szálláshelyet kerestek, ahol saját stéget vagy partszakaszt használhattok? Akkor olvassátok végig ajánlónkat, melyben összegyűjtöttük az 50 legjobb vízparti szálláshelyet saját stéggel vagy partrésszel az egész országból.

Dunántúli szálláshelyek víz közelben

1. Prémium Vendégház Zalaszentmihály

Igazi horgászparadicsom a Prémium Vendégház Zalaszentmihályon, amely szép, zöld környezetben, a zalaszentmihályi horgásztó partján található és saját stéggel rendelkezik. A környezettudatostechnológiákat is használó vendégház bababarát szálláshely, számos babagondozási felszerelést biztosít a kisgyermekes családok számára.

Időtöltés Zalaszentmihályon és környékén >>

2. Szép Balaton Apartman Balatongyörök

A Balaton és a nádas hangja hozza el a tökéletes kikapcsolódást a Szép Balaton Apartmanban Balatongyörökön. A 71 férőhellyel rendelkező szállásra akár nagyobb, baráti társasággal is érkezhettek, ugyanis a tó közelsége és a csendes miliő mindenkit magával ragad majd. Tágas terek, megfelelő felszereltségű szobák, nagy, zöld udvar, sportolás a vízben és a környékén. Pihenésre tervezve!

Kiváló programok Balatongyörökön >>

3. Badacsony Camping

A badacsonyi borvidék szívében, közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el a Badacsony Camping, amely kényelmes mobilházakkal várja az ide látogató vendégeket. A természetvédelmi területen található szállás egy gyönyörűen parkosított részen helyezkedik el, a vendégek pihenését masszázs szolgáltatások, szauna és különböző sportolási lehetőségek teszik teljessé.

Fedezzétek fel a Badacsonyi látványosságokat >>

4. Hosszú Tó Vendégház Drávacsepely

Szépen felújított ormánsági parasztházban kapott helyet a bababarát Hosszú Tó Vendégház, mely 3,3 hektáros halastavával remek szálláshely lehet többek között a horgászatot kedvelők számára. Ha ezt a szállást választjátok, akár egy drávai sétahajózáson is részt vehettek a szállásadók segítségével, vagy csak élvezhetitek a különleges hely adta nyugalmat.

Fedezzétek fel Drávacsepelyt és vidékét, a lehetőségeket itt találod >>

5. Villa Hedi Panzió Dunakiliti

Közvetlenül a Duna partján található panzió egy hatalmas, 1 hektáros, ligetes park közepén helyezkedik el. A közelben lehetőségetek nyílik kenuzásra és lovaglásra, valamint egy pálinkaház látogatásra is. A szálláson található szobák világosak, tágasak, mindegyikhez tartozik terasz és külön fürdőszoba.

Kapcsolódjatok ki Dunakilitin és a környékén >> 

6. Achilles Park Győr

A Holt-Rába kanyarulatai varázsolják igazán lenyűgözővé a Győrben található Achilles Parkot. Évközben számtalan rendezvénynek, esküvőnek, baráti összejövetelnek szolgál a helyszínéül, ám nyáron a pihenésé és a csobbanásé a főszerep. Az üdülőfalú nádfedeles házikókból áll, a vendégek további kényelmét szolgálja a kajak – és csónakkölcsönző.

Győri és környékbeli programok >>

7. Tóparti Nyaraló Esztergom

A közkedvelt esztergomi Palatinus-tó vize olyan tiszta, hogy bátran pancsolhattok benne, nemcsak horgászatra remek hely. Itt található a Tóparti Nyaraló, melynek óriási saját terasza a víz fölé nyúlik, így a pihenésetek egészen biztosan különleges lesz. 

Esztergomi látnivalók >>

8. Szálka Glamping

Saját kis tóval, szaunával vár benneteket meseszép környezetben a Szálka Glamping! A kempingezést egy magasabb szintre emelő apartmanok kiváló pihenést biztosítanak luxuskörnyezetben, ráadásul a közelben található szálkai tavon vízibiciklizésre, SUP használatra, valamint csónakázásra is lehetőségetek nyílik. 

Kiránduljatok Szálkán >>

9. Szilvia Panzió Tolna

Vízparti elhelyezkedésével sokak kedvencévé vált a Szilvia Panzió Tolnán, amely kiváló értékeléseivel vonzza a turistákat. Fürdés után lehetőségetek van szalonnasütésre vagy bográcsozásra az apartman udvarán, vagy béreljetek kerékpárt és járjátok be a környéket.

Látnivalók Tolna közelében >>

10. Vidéki Ház Apartman Őrségi Vendégház Kerkafalva

Az Őrség vadregényes vidékén, Kerkafalván áll ez a XIX. században épült, mesébe illő ház, mely remekül egyesíti a régi idők stílusát a modern kor felszereltségével. Kertjében saját úszótó hívogat benneteket csobbanásra a forró nyári napokon. 

Kerkafalva környékének programjai >>

11. Petörke Völgye Vendégház Bárdudvarnok

A Petörke völgyi tórendszer egyik közvetlen közelében épült fel az apartman, amely a megújuló energia eszközeit használja az áram és a fűtés biztosításához. A ház mindkét oldalán tóranéző terasz található, kisgyermekes családoknak is ideális, valamint a sportolást kedvelők is megtalálják ezen a helyen a számításaikat.

Irány Bárdudvarnok >>

12. Azúr Apartman Orfű

Mindössze 50 méterre található a Pécsi nagy tótól az Azúr Apartman, ahonnan páratlan kilátás nyílik a vízre. Jól felszerelt szálláshely, amely kényelmes ágyakkal, tiszta környezettel vár benneteket. A fürdés miatt nem kell aggódnotok, az Oázis Apartmanházzal közösen használt stégről lehetőségetek nyílik lehűteni magatokat a nagy melegben.

Orfűi programok >>

Orfű, az eldugott nyári paradicsom >>

Vízparti szállások az Észak-Alföldön

13. Szeretet Faház Vásárosnamény

A cölöpökön álló, különleges faház a Tisza partján található, közel a gergelyiugornyai strandhoz. Hétvégén nyüzsgő élet vár benneteket, hétköznap azonban a pihenésen van a hangsúly. Felszerelt konyhával, hűtő-fűtő klímával, valamint bográcsozási és grillezési lehetőséggel várnak benneteket a kedves házigazdák!

Fedezzétek fel Vásárosnaményt >>

14. Verba Tanya Kótaj

Szomszédmentes, privát környezetben, a Hortobágyi Nemzeti Park által regisztrált területen kapott helyet a Verba Tanya, amely tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt családok és baráti társaságok számára. A közelben található halastó minden horgász álma, a panzió elhelyezkedésének köszönhetően pedig pillanatok alatt elérhető Nyíregyháza.

Kótajról elérhető programok >>

15. Aloha Apartman Rakamaz

Egy zsákutca végén, a Nagy-Morotva tó partján élhetitek át az igazi, hawaii életérzést az Aloha Apartman falai között. Modern berendezéssel, szúnyoghálós terasszal, infraszaunával, pihenősarokkal és grillezési lehetőséggel várnak benneteket a tulajdonosok, akik minden kérdésre szívesen válaszolnak. Fedezzétek fel a környéket, az aktív kikapcsolódást előnyben részesítők számára paradicsom lesz a környék!

Közel Tokajhoz számtalan programlehetőségetek akad >>

16. Tisza-tó Apartmanpark Hotel – Kisköre

Saját stranddal, teraszokkal és az otthon minden kényelmével felszerelt önálló lakrészek várnak a kiskörei Tisza-tó Apartmanpark Hotel területén. A vízi sportokat kedvelitek, vagy inkább horgászni szerettek? Itt mindezt egyszerre megtehetitek!

Kiskörei programok >>

17. Ház a Vízen Tiszafüred-Tiszaörvény

Biztosan felejthetetlen nyaralásban lesz részetek, ha kipróbáljátok, milyen az élet a vízen! A Ház a Vízen hajói a vízpartot kedvelők számára biztosítanak szállást, ráadásul vízi közlekedésre és pihenésre is egyaránt alkalmasak. A hajók telepített stégek mellett rögzítettek, a kikötő rendjétől függően szárazföldről vagy csónakkal közelíthetőek meg.

Látnivalók Tiszaörvény közelében >>

18. Plázs Vendégházak Tiszafüred

Közvetlenül a Tisza-tó partján, a szabadstrand szomszédságában található vendégházak a tökéletes pihenést biztosítják a vendégeik számára. Bringázzátok körbe a Tisza-tavat, pihenjetek meg a parton, vagy csak élvezzétek a modern apartman adta lehetőségeket!

Kapcsolódjatok ki Tiszafüreden >>

19. Holiday House Apartman Berekfürdő

A Berekfürdőn található gyógy – és strandfürdő bejáratának közvetlen közelében található a Holiday House, amelyben összesen 14 férőhely kapott helyet Nagyméretű franciaággyal, jól felszerelt konyhával és saját erkéllyel rendelkezik az összes apartman, emellett pedig reggeli kosárral tehetitek teljessé a pihenés élményét. 

Fedezzétek fel Berekfürdő nevezetességeit is >>

20. Nagyfoki Liget Vendégház Szarvas 

A Nagyfoki holtág közvetlen partján kapott helyet a vendégház, amely medencével és hatalmas, ősfás udvarral rendelkezik. Kiváló nyaralóhely lehet családok, és nagyobb baráti társaságok számára, fedett kiülőjével, természetközeli hangulatával és felszerelt konyhájával vár benneteket a nyáron!

Ismerjétek meg Szarvast >>

A legjobb nyaralók saját stéggel a Dél-Alföldön

21. Körös-parti Terasz Vendégház Békésszentandrás

Újonnan épült, minden igényt kielégítő vendégház lesz az ideiglenes otthonotok, ha Békésszentandrást választjátok nyaralásotok helyszínéül. Saját stéggel, saját partszakasszal, finn szaunával, vízibiciklivel, medencével, kinti bútorokkal felszerelten vehetitek birtokba, ráadásul nemcsak nyáron, hanem egész évben pihenhettek a Körös partján!

Békésszentandrási programok >>

22. Duna-Parti Álomház Baja

Közvetlenül a Duna mellett, a Pandúr-szigeten helyezkedik el a vendégház, amely egy csendes, nyugodt üdülőövezetben épült. Csodás kilátás nyílik hazánk legnagyobb folyójára, a közelben lévő szabadstrandokon pedig bátran pancsolhattok a nap bármely szakában.

Ismerjétek meg Baja és környéke nevezetességeit is >>

23. Templom-zugi Vendégház Gyomaendrőd

A Templom-zugi holtág partján helyezkedik el ez a kedves kis apartman, ami csendes, nyugodt pihenést biztosít a vendégei számára. Legyen szó egy hosszú hétvégéről, vagy egyhetes nyaralásról, a vendégház tárt karokkal vár benneteket. A kikapcsolódásotok alatt horgászhattok, fürödhettek, vagy meglátogathatjátok a közelben lévő Bárka látogatóközpontot is.

Programok Gyomaendrődön >>

24. Enikő Vendégház Szarvas

Pihenjetek a kiskedvencetekkel együtt a Holt-Körös partján! Saját vízparttal, biztonsági kerítéssel, tágas nappalival, valamint felszerelt, amerikai konyhával foglalhatjátok le az Enikő vendégházat Szarvason, ahol a kikapcsolódásra fordíthatjátok minden energiátokat.

Látnivalók Szarvas közelében >>

Magyarország legszebb látnivalói Szarvason >>

25. Happy Mammy Bababarát Vendégház Hűvös Gyopárosfürdő

Igazi bababarát paradicsom a Happy Mammy Bababarát Vendégház, amely közvetlenül a Gyopárosi tó partján helyezkedik el. A csendes környezetben nagyokat sétálhattok, vagy futhattok, de az apartman kényelmes pihenésre is tökéletesen alkalmas. A konyha jól felszerelt, de a ház közvetlen közelében található egy étterem is, ahol mindhárom étkezés kedvezményesen megoldható.

Fedezzétek fel Gyopárosfürdőt és környékét >>

26. Parti Üdülő Tiszaalpár

Egy félhektáros, örökzöldekkel parkosított területen kapott helyet a Parti Üdülő, amely közvetlenül az Alpári Holt-Tisza partján helyezkedik el. A vízhez saját kiskapun keresztül juthattok el, ahol az itt található stégről vagy csónakból csodálhatjátok a Tisza élővilágát. Ha inkább a pihenés mellett teszitek le a voksotokat, az apartmanban komplett wellness-részleg biztosítja számotokra a tökéletes kikapcsolódást.

Barangoljátok be a Tisza környékét >>

27. Sun City Vízisport Paradicsom Hódmezővásárhely

16 hektáros területen, csodálatos természeti környezetben helyezkedik el ez a szállás, ahol strandolásra, napozásra, horgászatra, strandröplabdázásra és strandfocira is lehetőségetek van. A fürdőtóban 4 db csúszda üzemel a gyerekek legnagyobb örömére, a legkisebbeket játszótér várja.

Hódmezővásárhelyi programok >>

28. Végh Vendégház Szeged

A Tisza-parton található vendégház a nagy múltú Kiskőrössy Halászcsárda közvetlen közelében található, ezáltal egy kicsit nyüzsgőbb életre kell számítani, ha ide foglaltok. A ház emeleti teraszáról napközben csodálhatjátok a Tiszán zajló vízi életet, délután pedig felfedezhetitek Szeged városát.

Szegedi látnivalók >>

29. Zarah Tanya Vendégház Cserkeszőlő

Mesekönyvek lapjaira illő erdei szálláshely a cserkeszőlői Zarah Tanya, melynek egyik apartmanja egy halastóra épült, szépséges faház. A tóban horgászhattok, pihenhettek a kerti kiülők egyikében, vagy barátkozhattok a tanyán élő állatokkal. 

Cserkeszőlő programok >>

30. Molnár Vendégház Keleti-Főcsatorna Hajdúszoboszló

Csendes környezetben, pihenésre, sütögetésre és kikapcsolódásra alkalmas a Molnár Vendégház Hajdúszoboszlón. A Keleti-Főcsatornán található apartman saját stéggel rendelkezik, így a kertből foghatjátok ki a vacsorára valót. 

Hajdúszoboszló programjai >>

31. Kis Tisza Horgász Vendégház Tiszaug

Fedett terasszal, horgászati lehetőséggel és hatalmas kerttel várnak benneteket Tiszaugon a Kis Tisza Horgász Vendégházban. Pihenjétek ki a fáradalmaitokat ezen a csendes helyen és élvezzétek a természet apró csodáit.

Számtalan programlehetőség a Tiszánál >>

32. Dorka Vendégház Gyomaendrőd

Saját kerítéssel elzárt vízparttal, jakuzzival, napozó terasszal és szaunával tehetitek teljessé a nyaralásotokat, ha a Dorka Vendégházat választjátok. A legkisebbek aktív pihenését trambulin és pingpongasztal szolgálja, ti pedig bátran bográcsozhattok és grillezhettek a meleg nyári estéken.

Látogassátok meg Gyomaendrődöt >>

33. Duna Dráva Vendégház Érsekcsanád 

Igazán különleges élményben lehet részetek, ha Érsekcsanádra, a Duna Dráva Vendégházba látogattok, ugyanis akár az apartman teraszáról hallhatjátok a szarvasok bőgését vagy a madarak csicsergését. A vízparton kipróbálhatjátok a kenuzást vagy a jet-skizést, de akár egy romantikus csónakázást is beiktathattok a naplementében.

Egy kis dunai kikapcsolódás >>

Különleges vízparti szálláshelyek Közép-Magyarországon 

34. Pisztráng Kemping Gárdony

Kempingeztetek már a Velencei-tó partján? Ha nem, bátran tegyetek egy próbát a gárdonyi Pisztráng Kempinggel, amely pár éve teljesen felújítása került. Modern és hívogató vízparti szálláshely számos szórakozási lehetőséggel, ahol akár az egész család kikapcsolódhat.

Gárdony látnivalói >>

35. Atrium Agárd Panzió Gárdony  

Agárd kertvárosában, zárt stranddal rendelkezik az Atrium Panzió, ahol kényelmes, légkondicionált szobákban pihenhettek. A szállás éttermében bőséges büféreggelivel kezdhetitek a napot, de akár ebédelni és vacsorázni is tudtok a helyszínen.

Agárdi programok >>

36. Green Tea Kabin Dömsöd

Külső fűtött medencével, jakuzzival és szanuával felszerleve vár benneteket a közvetlenül a vízparton található Green Tea Kabin Dömsödön. A család – és állatbarát szálláshelyen térítésmentesen nyaralhat veletek a kiskedvencetek.

Programok Dömsödön és környékén >>

37. Kerektó Vadászház és Vendégház Esztergom-Búbánatvölgy

Az erdő közepén, a Kerektó szomszédságában található vendégház a Visegrádi-hegység egyik legszebb völgyében helyezkedik el. Legyen szó horgászatról, túrázásról, vagy biciklizésről, ezen a helyen az összes szenvedélyeteknek hódolhattok!

Egy kis kiruccanás Esztergomba >>

38. Marina and Camp Faház Verőce

Ha mesés látványra szeretnétek ébredni a nyaralásotok alatt, a Marina and Camp Faház a ti szállásotok. A déli oldalról a Dunára és Szentendrére, az északi oldalról pedig a hegyekre láthattok rá a könnyűszerkezetes, felújított épületből.

Aktív pihenés Verőcén és környékén >>

39. STÉG64 Ráckeve

Közvetlen a ráckevei Duna partján áll a modern megjelenésű STÉG64 apartmanház. A víz közelsége önmagában is pihentető, csónakázással, és a természet apró mozzanatainak csodálásával tehetitek teljessé az élményt.

Ráckevei látnivalók >>

Szállások a Balatonnál saját stéggel vagy parttal

40. Xendala Panzió**** Balatonakarattya

Megújult névvel és dizájnnal várja a vendégeit a Xendala Panzió Balatonakarattyán. Az aktív pihenésre és üdülésre vágyók is megtalálják itt a számításaikat, a tóra néző apartman mindenki számára élményteli nyaralást nyújt.

Balatonakarattyai programok >>

41. Sunset Resort-Lakeside Boutique Apartment Fonyód

Igazi balatoni kikapcsolódásban lehet részetek, ha a Sunset Resort-Lakeside Boutique Apartmant választjátok Fonyódon. A 150 négyzetméteres napozóteraszon rendszeres jazz estekkel, ingyenes rendezvényekkel, borkóstolókkal várják a vendégeket, akik megismerhetik a pihenés egy magasabb szintjét.

Fergeteges fonyódi programlehetőségek >>

42. Angele Pihenőház Balatonszárszó

Zöldellő fák ölelésében, egy csendes, nyugodt kis vízparti utcában élvezhetitek a Balaton halk morajlását, ha az Angele Pihenőházat választjátok. 2020-ban a ház teljesen felújításra került, a földszinti apartman részben akadálymentesített, így kerekesszékkel közlekedők számára is ideális lehet.

Balatonszárszó érdekességei >>

43. Balaton Ház Balatonfenyves

Nagy udvarral és saját napozóstéggel a pihenésre kiválóan alkalmas szállás, amely Balatonfenyvesen található. A tágas étkezőben egy 5 fős család kényelmesen elfér, valamint 1 kilométeres körzetben számtalan étterem és bevásárlási lehetőség is a rendelkezésetekre áll.

Balatonfenyvesi programtippek >>

44. Platán Garden Apartmanok Balatonboglár

Gyönyörűen berendezett vízparti szállás várja a balatoni élményekre vágyókat Balatonbogláron. A saját partszakaszon a gyerekeknek játszótér, a felnőtteknek pedig kerti grillező is a rendelkezésükre áll, Balatonlelle és Balatonboglár központja pedig gyalogosan is könnyedén megközelíthető.

Nézzetek szét Balatonbogláron >>

45. Anikó Vízparti Apartman Balatonberény

Párok számára ideális vízparti szállás az Anikó Apartman, melynek modern, barátságos helyiségeiben biztosan kipihenhetitek magatokat. Az apartman saját vízparttal is rendelkezik, így a nyugalom garantált. 

Balatonberényi programtippek >>

46. Sóstó Vendégház Siófok

Tágas és kényelmes apartmanok vagy szobák várnak benneteket közvetlenül a vízparton, melyekhez saját terasz tartozik. A szállás állatbarát, így a kiskedvenceteket sem kell otthon hagynotok a nyaralás alatt. A hatalmas udvarban focizhattok, pingpongozhattok, a legkisebbek kikapcsolódását pedig egy komplett játszótér teszi tökéletessé.

A Balaton fővárosa, Siófok és környéke megannyi látnivalót rejt >>

47. Lela Lakeside Apartman a vizek szerelmeseinek Balatonlelle

Egy modern, újépítésű, színvonalas apartmanházban tölthetitek a megérdemelt pihenéseteket, ha a Lela Lakeside-ot választjátok. Csodálatos panoráma nyílik a Balatonra, a szálláson pedig a csend és a nyugalom dominál, hiszen egy békés pihenőközpontban fekszik, közel a központhoz.

Balatonlelle programlehetőségei >>

48. Vízparti Apartman Balatonboglár

Nemcsak saját stéggel, de saját stranddal is büszkélkedhet a Vízparti Apartman, amely egy nagyszerű balatoni szálláshely családoknak és pároknak a déli parton. Próbáljátok ki, milyen érzés a stégen ülve elfogyasztani a reggeli kávétokat!

Programok Balatonbogláron >>

49. Villa My Lake Zamárdi

Saját partszakasszal, medencével, finn szaunával és jakuzzival is felszerelt szállás tökéletes lehet azok számára, akik valóban pihenni érkeznek a Balatonhoz. Bőséges svédasztalos reggelivel indíthatjátok a napot, majd a parkosított, tóra néző hátsó kertben tölthetitek a nyaralás nagy részét. Igazi kikapcsolódás mindenki számára!

Ha pihenés után felfedeznétek Zamárdit >>

50. Gemini Superior Apartman & Yacht Balatonlelle

A balatonlellei BL Yacht kikötőjében található vízparti szállások kiváló lehetőséget nyújtanak egy igazi Balaton-parti nyaraláshoz. Az itt üdülő családok és párok saját stéget és strandot használhatnak, ráadásul babagondozási kellékekkel felszerelt apartmanokban pihenhetnek.

Fedezzétek fel Balatonlellét >>

Ha már megvan a tökéletes balatoni szállás, ideje kinézni a legjobb programokat is >>

Magyarország minden tája bővelkedik kiváló vízparti szálláshelyekben, melyek saját stéggel, mólóval, partszakasszal várnak benneteket, ha a természet közelségében szeretnétek tölteni nyaralásotokat. Válaszd ki te is kínálatunkból a számodra tökéletes vízparti szállást és élvezd a foglalásodhoz járó kedvezményes lehetőségeket is.

Még több szuper vízparti szállást találtok ezekben a cikkeinkben:

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
74%
Imádom
Imádom
15%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
11%