Vízparti szállásokCsobbanóhelyekNyári vakáció

Elhoztuk neked a 10 legcsábítóbb vízparti szállást

1 perces olvasási idő

Édes semmittevésre vágytok? Akkor keressétek fel azokat a természetben rejtőző varázslatos szálláshelyeket, ahol privát stégről csobbanhattok, pecázhattok vagy gyönyörködhettek a naplementében! Utazzatok az élményekre, és nézzétek meg, hogy az alábbi 10 csábító vízparti szállás közül melyik lesz az idei nyaralásotok színhelye! 

1. Gunda Nyaraló, Békésszentandrás

A Kákafoki-holtág hűvös vizén, a 4 fős Gunda Nyaraló előtt bájos ladik ringatózik, így ha megunnátok a fedett teraszon való borozgatást vagy a stégen való pecázást, akár csónakázhattok is. Rekkenő hőségben mártózzatok meg bátran a tiszta vízben, ami után gondtalanul lebzselhettek a kényelmes ágyakon.  

2. Galamboki Rönk Vendégház, Galambok

Hatalmas farönkökből épített óriási meseház magasodik a ligeterdők között megbújó, galamboki tó partján, ahová legszívesebben örökre beköltöznétek. A 6 férőhelyes, kiválóan felszerelt, állatbarát szállás három szobával és egy nappalival rendelkezik. Szakadjatok ki a világból a luxus-érzetet keltő rönkházban, melynek kertje igazi gyermekparadicsomot rejt!

3. Berek Lak, Sárospatak

Vonuljatok el a stressz elől Sárospatak egyik legszebb vízparti szálláshelyére, a Berek Lakba! Gyönyörködjetek a természetben a pezsgőfürdőben ülve, miután a grillen készült kolbászokkal, ízletes húsokkal megtömtétek a hasatokat! A modern épületben semmire nem lesz panasz, majd meglátjátok! 

4. KEN-DOR Residence, Békésszentandrás

Garantált élmény lesz a nagy családoknak és a baráti társaságoknak is a KEN-DOR Residenceben töltött idő. A belső terek stílusosan berendezettek és tökéletesen tiszták. Az amerikai konyhában kapszulás kávéfőzőt, a pincében infraszaunát is találtok. A wellness örömöket pedig a saját stégtől pár lépésnyire lévő medencében vagy jakuzziban maxolhatjátok ki.

5. Dézsafürdős Tóparti Üdülőház, Gyékényes

A csábító vízparti szállások listájáról nem maradhat le a 4 fős Dézsafürdős Tóparti Üdülőház, mely romantikus kikapcsolódásokhoz is nagyszerű választás. Bújjatok össze netflixezés közben, ücsörögjetek együtt a hintaágyon naplementét nézve, vagy számoljátok meg a csillagokat sötétedés után a dézsafürdőben pezsgőzve! 

6. Horgász Apartman, Kaposvár

A csodálatos Deseda tó partján álló Horgász Apartmanban végre együtt kapcsolódhattok ki a barátokkal vagy a családdal. Tegyetek fel rotyogni egy finom halászlevet a bográcsba, amihez a friss alapanyagot akár a víz mellett pecázva is beszerezhetitek! Vagy inkább mozognátok kicsit? Akkor kosarazzatok, pingpongozzatok, esetleg ‒ felár ellenében ‒ vegyétek igénybe a ragyogó wellness lehetőségeket!

7. Wellness Villa, Békésszentandrás

Hívogató kül- és beltéri medence, izzasztó finn szauna mindez egy jól felszerelt, igényesen kialakított helyen, a békésszentandrási Wellness Villában. A két saját stéggel is rendelkező szálláson 23 méter széles vízpart húzódik végig. A gyerkőcöket pedig kalandos játszótér várja. 

8. Szamos-Party Vendégház, Olcsva

Egy rönkháznyi wellnessélményt vehettek igénybe a Szamos-Party Vendégházban, hogy a jakuzzi, a szauna és a dézsafürdő se maradjon ki a nyaralásból. A Holt-Kraszna horgásztó mentén álló házikóból indulva izgalmas kenutúrát is tehettek. Sőt! A 10+2 fő befogadására alkalmas szép, modern otthon kertjében a kosárlabdázás szerelmeseinek is kedveznek.  

9. Szekeres Apartman, Békésszentandrás

Tündéri kis kuckó, gyönyörű környezetben? Ez a Szekeres Apartman, mely összesen 5 főt tud elszállásolni 21. századi kényelem mellett. Heveredjetek le a teraszra és élvezzétek a nádassal, valamint fákkal szegélyezett víz mesés látványát, melynek felszínén csónakázhattok is

10. Nádas Tó Park Hotel Vasad****

Szerezzetek új élményeket és pihenjetek felszabadultan a Nádas Tó Park Hotelben****! Az étteremben felszolgált páratlan fogások, a prémium szobák, illetve a wellnessbirodalom élményei minden korosztályt elkápráztatnak. Csússzatok le a Vasadi tófürdő 45 méter hosszú vízi csúszdáin is!

Egy hűsítő nyári csobbanáshoz a vízparti szállás az egyik legjobb választás. Böngésszétek a Szallas.hu oldalát és foglaljatok szállást még ma! >>

Toplistás vízparti szállások egy helyen:

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
100%
85 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Wellness + Hotelek

    Cölöpsétány, függőhíd és mesés várak: 10 wellness hotel, csodaszép kirándulóhelyekkel

    2 perces olvasási idő
    Horvátország

    A Trónok Harca és a kőbe vésett mesék városa, Trogir – TOP látnivalók és szállások

    2 perces olvasási idő
    Romantikus kikapcsolódás

    5 romantikus hely, ahol elcsábíthatjátok a kedveseteket

    1 perces olvasási idő