CsobbanóhelyekKedvenc szállások

TOP 20 szállás a Velencei-tó partján – káprázatos apartmanok, ahonnan haza sem akartok menni

3 perces olvasási idő

A Velencei-tó nem véletlenül hazánk egyik legnépszerűbb nyári úti célja. A fővárostól alig háromnegyedóra alatt elérhető, nádasokkal övezett, homokos partját imádják a nyaralók, ráadásul a sok napsütésnek és sekély vízmélységének hála Európa egyik legmelegebb tava, így még a legfázósabb strandolók is bátran belemerészkedhetnek. Emellett a tó körül bicikliút, valamint több túraútvonal és kilátó is fellelhető, így a napfény tava az aktív pihenésre vágyók nagy kedvence is. Ha idén errefelé vennétek az irányt, mutatjuk, hol érdemes megszállnotok!

20 káprázatos apartman a Velencei-tó partján

1. Pogánykő Vendégház – Pákozd

Pákozd a Velencei-tó északnyugati csücskénél fekszik. Itt bújik meg a 2021-ben épült Pogánykő Vendégház, amit a nyugalom szigeteként emlegetnek. Tágas udvarán napozóágy és pezsgőfürdő található, de akár szalonnát is süthettek vagy bográcsozhattok a szabadban. Ha gyerekekkel nyaraltok, akkor a házikó közvetlen szomszédságában épült játszóteret érdemes felfedeznetek.

2. Mátyás Apartman – Agárd

A Mátyás Apartman Agárd csendes részén várja pihenni vágyó vendégeit. A hangulatos, erkélyes lakás klímával és wifivel felszerelt, gépesített konyhával és zuhanyzós fürdővel rendelkezik. Az udvarán bográcsozhattok és grillezhettek, a gyerekek számára játszótér is rendelkezésre áll, valamint az óriási medencében bármikor megmártózhattok.

3. Seeyou Apartman – Agárd

A Seeyou Apartman mindössze egy utcányira van a Velencei-tótól és az Agárdi Vizisport-teleptől, a hajó kikötő pedig csupán pár percnyi sétára található. A nyaraló konyhája kávéfőzővel, vízforralóval, kenyérpirítóval, mikróval és edényekkel felszerelt, a kertben szalonnasütésre és grillezésre is van lehetőség.

Az épület terméskő falainak hála klíma nem szükséges a házba, hiszen kellemesen hűvösen tartja az apartmant. Így itt garantált a zavartalan pihenés!

4. Villa Heuréka – Agárd

A Villa Heuréka csupán néhány utcányira fekszik a Velencei-tótól és az agárdi tematikus sétánytól, ráadásul az Agárdi Termál- és Gyógyfürdőtől mindössze pár perc sétára található. A hat szobával és egy kétszobás apartmannal rendelkező szállás nagyon családias, hiszen egyszerre maximum 16 vendéget fogadnak, ugyanakkor a szállodák kényelmét és eleganciáját is biztosítja. A svédasztalos reggelit és a szaunázást nem érdemes kihagyni!

5. Taverna Apartman – Velence

A Taverna Apartmanok a nyaralók nagy kedvencei, hiszen közvetlenül a Velencei-tó partján helyezkednek el. A fürdőszobával, hálószobával és amerikai konyhás nappalival rendelkező lakások klímával és wifivel felszereltek, az ablakok pedig egyenesen a tóra néznek. Ha főként a strandolás miatt esett a választásotok Velencére, ezzel a szállással nem lőhettek mellé!

6. Szieszta Apartman, Agárd

A panzió jellegű apartman az Agárdi Gyógy- és Termálfürdőtől 2 perc sétára található. A szobákban külön zuhanyozós fürdőszoba van, és egy dupla, valamint egy vagy két szimpla ággyal van felszerelve. A teakonyhában kávé, tea, valamint egyszerű reggeli elkészítésére van lehetőség, a társalgóban minden szobához külön étkezőasztal és külön hűtőszekrény vár rátok.

7. Ékszerdoboz Nyaralóház – Agárd

A nyaralóház Agárd csendes, de központi részén helyezkedik el, közvetlenül egy ősfás sétány mellett, ahol a gyerekek forgalommentes környezetben tudnak focizni, tollasozni, biciklizni. A klímával felszerelt házhoz tartozik egy fedett terasz napozóágyakkal és egy nyolcfős asztal, ami tökéletes étkezéshez, társasozáshoz és kártyázáshoz is.

A nyaraló melletti kisházban pedig egy kétszemélyes infraszauna is megbújik, így a hűvösebb napokon is garantált a feltöltődés. Ha viszont aktívabb pihenésre vágynátok, akkor érdemes felfedezni a közvetlenül a ház mellett induló 28 kilóméteres tókerülő bicikliutat is, amin az egész Velencei tavat meg lehet kerülni.

Kerékpártúra a Velencei-tó körül – látnivalókkal >>

8. White&Bright Apartman – Gárdony

Gárdony egyik legcsendesebb és legnyugodtabb részén helyezkednek el a White&Bright Apartmanok. A házban három modern berendezésű, klímával és okos tévével rendelkező, minden igényt kielégítő apartman várja a pihenni vágyókat.

A konyha elektromos főzőlappal, mikróval, kenyérpirítóval, vízforralóval, kávéfőzővel felszerelt, valamint elektromos grill is található benne, ami kültéren és beltéren egyaránt használható. Az udvaron a felhőtlen kikapcsolódás élményét napozóágyak és függőágyak biztosítják, továbbá a szálláson pezsgőfürdő és szauna is a vendégek rendelkezésére áll.

9. Laguna Panzió – Gárdony

A 2021-ben felújított agárdi Laguna Panzió mindössze öt perc sétára található a Velencei-tótól. Az épülethez saját park tartozik, ahol a nyaralók a teniszpályát is kedvükre használhatják, a gyerekeket pedig homokozó, hinta és játszósarok várja. A vendégeknek minden reggel bőséges büféreggelivel készülnek, ami után a kávét vagy a frissítő limonádét akár a kert teraszán is elfogyaszthatják.

Kapcsolódjatok ki a Velencei-tó partján, a csobbanó élményekkel teli nyaraláshoz foglaljatok szállást oldalainkon néhány kattintással >>

10. Kedves Szálláshely – Gárdony

A Kedves Szálláshely Gárdony szívében, a Velencei-tó partjától 500 méterre húzódik. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően csupán a háztól pár lépésre található étterem, kávézó és strand is.

Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő – mely rossz idő esetén is biztosítja a fürdés lehetőségét – 2,3 km távolságra van. A szálláshely az idei évtől négy, frissen felújított, klímás tetőtéri szobát kínál kiadásra, melyeknek bűbájos vintage hangulata azonnal elvarázsolja a vendégeket.

11. Rezeda Ház – Velence

A velencei üdülőövezet csendes, nyugodt részén található családi ház alsó szintje szeretettel várja kedves vendégeit. A két hálószobás szállás wifivel és teakonyhával felszerelt, négy fő kényelmesen elfér benne. A muskátlikkal körülölelt teraszán igazán varázslatos érzés elfogyasztani a reggeli kávét, bájos udvarán hintaágy és pingpongasztal található, és itt grillezhettek is.

12. Ágor Vendégház – Gárdony

A kétszintes Ágor Vendégház Gárdony csendes, nyugodt utcácskájában bújik meg. A házban felszerelt konyha, tágas étkező-nappali, három hálószoba, két fürdőszoba, valamint erkély és egy hatalmas terasz is található, udvarán grillezésre és szalonnasütésre is van lehetőség. Tökéletes választás nagy családok vagy baráti társaságok számára, hiszen együtt, mégis kényelmesen, zavartalanul tudjátok élvezni a nyaralást.

13. Deák Apartman – Gárdony

A Deák Apartman a Velencei-tó közvetlen közelében található egy csendes kis utcában, ahonnan pár perc sétával elérhető a tó partja és a városközpont is. A szállás egy társasházban helyezkedik el teljesen elkülönítve a többi lakástól, saját terasszal és privát kerttel. Az apartmanban egy teljesen felszerelt amerikai konyhás nappali, két tágas szoba, és kádas fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére, a gyerekeket játszósarokkal és homokozóval várják. 

14. Kék Fecske Vendégház – Pákozd

Ez a tüneményes, több mint százéves, nádfedeles parasztház a falu központjában fekszik. A Velence-tavi bicikliút mellette halad át, így tökéletes választás, ha a strandolás mellett kirándulni, biciklizni is szeretnétek. A házban elektromos fűtés, klíma, felszerelt konyha, és grillsütő található. Levendulától illatozó, zárt udvarán egy dézsafürdő is helyet kapott, ahol bármikor megmártózhattok, ha kedvetek tartja.

15. Família Plusz Vendégház – Sukoró

Sukoró üdülőfalu idilli fekvésű település, a Velencei-tó északi partján, a Velencei-hegység lábánál található. Itt várja vendégeit a Família Plusz Vendégház gyönyörű kilátással a Velencei-tóra. A szálláshely egy hatalmas, 2300 m2-es zárt területen fekszik, amelyen 3 szintes, fedett teraszos, összkomfortos ház található.

A pinceszinten étkező-borozó bár és finn szauna is helyet kapott, a kertben fűtött medence és játszótér található, de akár bográcsozhattok vagy grillezhettek is.

16. Kolibri Wellness Apartman – Velence

A Kolibri Wellness Apartman a Velence Resort & Spa szállodával közvetlen kapcsolatban álló apartmanházban foglal helyet, így ideális kikapcsolódást jelent azoknak, akik a szálloda kényelmét keresik, de az apartmanok nyugalmára vágynak. Az kétszobás lakás hálószobájában franciaágy és tóra néző terasz biztosítja a kényelmet, míg az amerikai konyhás nappaliban ágyazható kanapé, erkély és automata redőnyök várják a látogatókat.

A házból a kerten és fűtött folyosón is közvetlen átjárás nyílik a Velence Resort & Spa hotelbe, ahol a szálloda saját partján mártózhattok meg a Velencei-tóban, vagy ellátogathattok a wellness részlegbe, ahol a fürdési lehetőség mellett szauna, játszótér és játszóház biztosítja a kikapcsolódást a kicsik és nagyok számára.

17. 2szeri Vendégház – Velence

A barátságosan berendezett, kényelmes, klímás 2szeri Vendégház sok szeretettel várja vendégeit, melynek tágas udvarán akár a medencében is hűsölhetnek a nyaralók a nyári forróságban. A kertben napágyak, napellenzős hintaágy és nádfedeles kerti pavilon található, a gyerekeket pedig trambulin, mérleghinta és homokozó várja.

Az alagsori helyiségben továbbá csocsóasztal és pingpongasztal is helyet kapott, valamint az udvaron bográcsozási, grillezési és szalonnasütési lehetőség vár benneteket.

18. Nádfedeles Vendégház – Agárd

A régi idők hangulatát idéző nádfedeles, klímás ház a Velencei-tó mellett, Gárdony-Agárd legcsendesebb részén várja a vendégeit. A szálláson két különálló szoba, teljesen felszerelt konyha, étkező és zuhanyzós fürdő található, továbbá a nyaralók kényelmét wifi, okos tévé, veranda és egy 40 nm-es, fedett pihenőterasz is szolgálja. A házhoz tartozó kertben bográcsozási és grillezési lehetőség is biztosított. 

19. Telihold Apartman – Velence

A 2022-ben nyílt, klimatizált apartman Velence Ófalu városrészében, egy csendes, ősfákkal körülvett, madárcsicsergős zsákutcában található, mely ideális pihenést nyújt családoknak és baráti társaságoknak. A ház három nagy hálószobából, és egy hatalmas amerikai konyhás nappaliból áll, továbbá az apartmanhoz tartozik egy privát kertrész is.

A szálláson tudtok kerékpárt bérelni, továbbá Xbox, csocsó, darts és társasjátékok várnak, hogy a pihenés még kellemesebb legyen. A kertben bográcsozni, grillezni is lehet, de a diófa alatti függőágyban is lazíthattok, vagy a pingpongasztalt is kipróbálhatjátok.

20. Leander Vendégház – Pákozd

A pákozdi vendégház egyaránt tökéletes pihenésre vágyó pároknak és kirándulóknak, hiszen a szállás előtt halad el a zöld turista jelzés. Legfőbb vonzereje a csodás panoráma, mely a nap bármely szakában lenyűgözi az idelátogatókat. A ház diszkrét elvonulásra alkalmas, mivel a kilátás pazar, a belátás viszont erősen korlátozott. Az udvaron grillezni és bográcsozni is tudtok.

Kapcsolódjatok ki a Velencei-tó partján, a csobbanó élményekkel teli nyaraláshoz foglaljatok szállást oldalainkon néhány kattintással >>

Ha a Velencei-tónál jársz, ezeket a látnivalókat és programokat semmiképp ne hagyd ki >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%