Nyári vakációCsaládi kiruccanásProgramok hétvégére

Ide vidd el a kicsiket a nyári szünetben! 5+1 izgalmas program nyárra gyereknek

2 perces olvasási idő

Kitört a V-A-K-Á-C-I-Ó, ami azt jelenti, hogy végre itt a strandolás és a táborozás szezonja. Ezek mellett azonban van még néhány olyan kalandos, gyerekeknek (is) szánt nyári program, amit az egész család élvezni fog. Mutatjuk, milyen nyári eseményekre érdemes ellátogatnotok idén a kicsikkel!

Íme a legjobb programok gyerekeknek 

1. Gyerek Sziget

  • Helyszín: Budapest, Óbudai-sziget
  • Időpont: június 16-18. (10:00-18:00 között)

Két év kihagyás után idén újra megrendezik az ország egyik legnagyobb, ingyenes családi eseményét, a Gyerek Szigetet, ahol most is úgy alakították ki a programokat, hogy a baba-szülő párosok, a kisgyerekek, a tinédzser korba lépők és a felnőttek is egyaránt élvezni tudják.

Koncertekkel, bábszínházzal, vetélkedőkkel, cirkuszi mutatványokkal, állatsimogatóval, ugrálóvárral, kézműves foglalkozásokkal és még rengeteg izgalmas élménnyel várják a látogatókat. A részletes programot itt találjátok >>

Ide vidd el a kicsiket a nyári szünetben! 5+1 izgalmas program nyárra gyereknek
Gyerek Sziget, Budapest

2. Múzeumok éjszakája

  • Helyszín: Országszerte
  • Időpont: június 24.

Ahogy minden évben, idén is országszerte megrendezik a Múzeumok Éjszakáját. A legjobb dolog benne, hogy csupán egy karszalagért kell fizetni, amivel az eseményhez csatlakozott összes múzeumba ellátogathattok. Így a gyerekek és a felnőttek is szórakozva tanulhatnak.

A különleges esemény Budapesten is programok sokaságával vár benneteket: többek között a Magyar Nemzeti Múzeum, a Magyar Vasúttörténeti Park, a Magyar Természettudományi Múzeum, valamint a Pénzmúzeum is megnyitja kapuit az éjszakai látogatók előtt.

Ide vidd el a kicsiket a nyári szünetben! 5+1 izgalmas program nyárra gyereknek
Pénzmúzeum, Budapest

3. Bondoró Utcaszínház Fesztivál

  • Helyszín: Balatonalmádi
  • Időpont: június 30. – július 2.

A Bondoró Fesztivál színes forgataga 2023-ban is várja az érdeklődőket, idén új helyszínen, Balatonalmádiban. Az esemény célja, hogy hiánypótló jelleggel mutassa be az utcaszínházi műfajokat a közönségnek. Évről évre különleges attrakciókkal, gólyalábasokkal és artistákkal, pantomimesekkel és tűzszínházi előadásokkal várják a látogatókat.

Cirkuszi műsorok, látványos fényparádék, bábelőadások, koncertek, kiállítások, és utcai felvonulások is szórakoztatják a vendégeket – kicsiket és nagyokat egyaránt. A napijegyeket és a bérleteket itt tudjátok beszerezni! >>

Ide vidd el a kicsiket a nyári szünetben! 5+1 izgalmas program nyárra gyereknek
Bondoró Utcaszínház Fesztivál

4. Állatkertek Éjszakája

  • Helyszín: Országszerte
  • Időpont: augusztus 25. (19:00-23:00 között)

Idén 12. alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját, amelyhez most is csatlakoztak az ország különböző állatkertjei, vadasparkjai, állatos bemutatóhelyei – köztük a Debreceni Állatkert is.

A vakáció utolsó péntekén – mintegy nyárzáró kalandként – az állatkertek nem zárják be a kapukat délután, hanem beengedik a látogatókat egy különleges esti sétára. Ráadásul a megszokott állatkerti hangulat mellett izgalmas programokkal és fellépőkkel várják a kicsiket és nagyokat. 

A rendezvény részletes programjáról és a belépők áráról bővebben augusztusban tájékoztatják a szervezők a közönséget.

Ide vidd el a kicsiket a nyári szünetben! 5+1 izgalmas program nyárra gyereknek
Állatkertek Éjszakája, Debrecen

5. Zengő vizek városa

  • Helyszín: Gyula
  • Időpont: június és augusztus között minden csütörtökön, pénteken és szombaton, 16:00-19:00 óra között, minden egész órában.

Egy teljesen más szemszögből fedezhetitek fel Gyula látványosságait, ha részt vesztek a Zengő vizek városa névvel elkeresztelt élmény-evezésen. A vízitúra-vezető által irányított egyórás kaland egy indiánkenuban zajlik, melynek során megismerkedhettek a vizek városával, valamint a Körös-vidék különleges élővilágával. A kicsiket garantáltan ámulatba ejti majd a varázslatos vizitúra!

Ide vidd el a kicsiket a nyári szünetben! 5+1 izgalmas program nyárra gyereknek
Zenélő vizek városa, Gyula

+1 Lupa Beach

  • Helyszín: Budakalász
  • Időpont: egész nyáron

A Lupa tó strandján úgy érezhetitek magatokat, mintha egy karibi nyaralásba csöppentetek volna. Ráadásul „Budapest tengerpartján” a fürdőzés élménye mellé prémium gasztrokalandokat és vízi sportokat is kipróbálhatnak a vendégek. A strandolást az apróságok is garantáltan élvezni fogják, hiszen a legkisebbeknek még egy külön GyerekBeach nevű öblöt is kialakítottak.

A sekély vizű partszakaszon játékok sorakoznak, ráadásul az animátoroknak köszönhetően mozgásos játékfoglalkozások és kézműves programok is várják a piciket. A legjobb hír pedig, hogy az idei nyáron a 12 év alatti gyerekek ingyen mehetnek strandolni, valamint továbbra is ifjúsági kedvezmény jár a 12-18 éves korosztálynak.

Ide vidd el a kicsiket a nyári szünetben! 5+1 izgalmas program nyárra gyereknek
Lupa Beach, Budakalász

Gyerekbarát apartmanok, amiket a kicsik is imádni fognak

Corvin Center Suites – Budapest

A Corvin Center Suites apartmanjai gyönyörű, családias környezetben helyezkednek el a város szívében, az épületből kilépve pékséget, zöldségest, kávézót és éttermeket is találtok. Az apartmanok kényelmes bútorokkal és teljesen felszerelt konyhával vannak berendezve, továbbá wifi és szükség esetén babaágy is a vendégek rendelkezésére áll. Akár 6 fős apartmant is bérelhettek, így az egész család kényelmesen el fog férni.

Károly Corner Residences – Budapest

A Karoly Corner Residences a Budapest belvárosában helyezkedik el, a környéken hangulatos utcákat, éttermeket, valamint jó néhány fővárosi nevezetességet is felfedezhettek – többek között a Parlament, a Szent István Bazilika, a Lánchíd és az Operaház is a közelben található.

Az szálláshely külön utcai bejárattal, saját lépcsőházzal és lifttel rendelkezik, és luxus apartmanokat kínál a vendégeknek. A design bútorokkal berendezett nappali, háló- és fürdőszobák, valamint jól felszerelt konyhák az egész család igényeit kielégítik.

Árnyas Park Apartmanház – Balatonalmádi

Balatonalmádiban, a Balaton északi partjának egyik legszebb, hegyekkel körül ölelt üdülőhelyén várja vendégeit az Árnyas Park Apartmanház, ami a Balatontól csupán 600 méterre, szép, zöld környezetben helyezkedik el. A hatalmas teraszról káprázatos a kilátás a tóra, a nagy udvaron pedig kosárlabdázni, focizni, pingpongozni is lehet, továbbá grillezésre és bográcsozásra is van lehetőség.

Visit Debrecen Apartman – Debrecen

A városközpontban gyönyörű, polgári társasházban helyezkedik el ez a modern, belvárosi apartman. Erkélyéről és ablakaiból Debrecen legszebb panorámája látható. Ahogy kiléptek a szállásról, a pezsgő belvárosi élet azonnal magával ragad, látványosságokkal, éttermekkel, kávézókkal. A Debreceni Állatkert a háztól mindössze 10 perc kocsival.

Gellény Lux Apartman – Gyula

A Gellény Lux Apartmanok Gyula belvárosában a vártól és a várfürdőtől pár perces sétára találhatók. A tágas, légkondicionált apartmanokhoz két fedett közösségi tér is tartozik, ahol nagyobb családok, barátok együtt is ki tudnak kapcsolódni – grillezhettek, bográcsozhattok vagy akár a napágyakban is pihenhettek.

Ha gondtalan pihenésre vágytok, akkor nézzétek meg milyen gyerekbarát szállásokat ajánlunk, ahol remek családbarát programokat is találtok >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%