Horvátország

Pénztárcabarát apartmanok néhány utcára a tengertől: TOP 25 horvát apartman idénre 

2 perces olvasási idő

Tenger fölé nyúló kopár szirtek, áttetsző, csodakék víz, vijjogó sirályok, és mindössze néhány óra autóút. Ez bizony a horvát Adria. Az országot közelsége, változatos tájai, ínycsiklandó gasztronómiája és megfizethetősége idén nyáron is népszerű úti céllá teszi. Ebben a cikkben most olyan elképesztő szálláshelyeket válogattunk, ahonnan a reggeli gőzölgő kávé után szinte rögtön a parton vagytok, és még a pénztárcátoknak sem fog fájni, ha ezekben a horvát apartmanokban szálltok meg.

Íme 25 olyan apartman, ahol remek áron foglalhattok a tengerhez közel

1. Apartments Marija Umag

Ha Umag városában nyaraltok, akkor nemcsak a horvát tengerpart lesz számotokra elérhető, hanem akár a szlovén is. Így akár két legyet is üthettek egy csapásra, ha a Apartments Marija Umagban szálltok meg. A horvát habok ráadásul mindössze 700 méterre vannak a pálmafák és olajfák között megbúvó, minden kényelemmel felszerelt háztól.

2. Apartmani Principium Klenovica

Akár az ágyból fekve is megcsodálhatjátok a horvát Adriát, ha az Apartmani Principiumot választjátok szálláshelyetekül. Az öt barátságosan berendezett apartman némelyike ugyanis csodálatos, tengerre néző kilátással várja a vendégeit, de a strandok is 500 méteres távolságon belül vannak tőle.

3. Apartments Mario Omis

Kapjátok fel a felfújható krokodilt, és csattogjatok le 5 perc alatt az Apartments Mario Omisból a kavicsos tengerpartra. Az apartmanok megfizethetők, és a szállásnak saját parkolója is van. Néhány erkélyről pedig még az elképesztően kék vizet is láthatjátok. Kellhet ennél több?

4. Apartments Bonko Podaca

Töltsetek el néhány kellemes napot Horvátországban az Apartments Bonko Podaca vendégeként! Ez a szállás gyerekekkel is nagyon jó választás lehet, hiszen mindössze 100 méterre található a strandtól, így könnyen vissza lehet szaladni, ha bármi a szálláson maradt. 

5. Vila Marta Starigrad Paklenica

Hatalmas, hívogató terasszal várja szállóvendégeit olajfák ölelésében a Vila Marta Starigrad Paklenica. A házban négy, komfortos apartmant találhattok, melyek mindegyikéhez tartozik erkély. A kiváló értékelést kapott szálláshely csak 600 méterre fekszik a legközelebbi strandoktól.

6. Apartments Milena Rtina

Élvezzétek esténként a tenger felől fújó szelet az Apartments Milena Rtina négy apartmanjának valamelyikében. A családias szálláshelyhez egy ugrásnyira betonos és kavicsos parti részt is találtok. Esténként pedig még akár grillezhettek is a teraszon.

7. Apartments and Rooms Mladen Vodice

Ha inkább a homokos tengerpartot részesítitek előnyben, akkor válasszátok az Apartments and Rooms Mladen Vodice szobáit vagy apartmanjait. A barátságosan berendezett szállástól ugyanis pár percre nemcsak kavicsos fürdőhelyet találtok, hanem homokosat is

8. Apartman Lokva Rogoznica

Barátságosan berendezett, kényelmes szobában vagy akár teljes házban és apartmanban szállhattok meg Lokva Rogoznica településen, amely az Omis Riviéra része. Az Apartman Lokva Rogoznica vendégeit klíma, grillezési lehetőség és ingyenes wifi is várja a szálláshelyen.

9. Apartmanok A Tenger Mellett Podgora, Makarska

Élvezzétek a nyarat Podgorában, ami egy csodálatosan szép, lenyűgöző stranddal rendelkező kisváros Makarska mellett. Az Apartmanok A Tenger Mellett szálláshely kiváló választás, ha nagyobb társasággal mentek, mert itt összesen 27 apartmant tudtok bérelni, és a legközelebbi strand csak 100 méterre lesz.  

10. Villa Tramonto Dubrovnik (Zaton-Veliki)

Kutyások, figyelem! A Villa Tramonto Dubrovnik apartmanjaiba négylábú kedvenceiteket is hozhatjátok térítés ellenében. A szállás közelében nemcsak betonos vagy kavicsos strandot találhattok, hanem vadregényes sziklák között is megmártózhattok.

11. Apartments Petra Crikvenica

Vacsorázzatok minden este az Apartments Petra Crikvenica tengerre néző apartmanjának erkélyén, és élvezzétek az elétek táruló kilátást. A szállás komfortos, a parkolás ingyenes, a strandok és a látnivalók pedig elérhető távolságban. Ha számotokra sem kell ennél több, akkor foglaljatok itt a nyárra!

12. Apartman Josip Dramalj

Az Apartman Josip Dramalj mindkét apartmanja két hálóteres, így a privát szféra könnyedén biztosítható, ha például nagyobb gyerekekkel utaztok. A közelében pedig mindenféle típusú strandból válogathattok: homokos, kavicsos, sziklás. Ráadásul van köztük olyan is, amely a Kék zászló minősítést is a magáénak tudhatja.  

13. Hotel Krilo Jesenice

A kikötőben ringó jachtok és vitorlások pazar látványa fogadhat benneteket, ha a családias Hotel Krilo egyik tengerre néző szobájában foglaltok szállást. A szálloda előtt közvetlenül elterülő part mellett a közelben fekvő városi strandon is csobbanhattok, ha úgy tartja kedvetek. Az aktív pihenésre vágyóknak a közelben rafting, kajak, bungee jumping és vitorlázási lehetőség is elérhető.

14. Apartments Štefani Vir

Élvezzétek a kabócák ciripelését az Apartments Štefani Vir teraszain üldögélve. A szállás 500 méteres körzetében három strandot is találtok, pár kilométeren belül pedig további azúrkék vizű fürdőhelyre bukkanhattok. Ha megjöttetek a pancsolásból, akkor grillezzetek a virágillatú udvaron, miközben egy pohár jófajta Graševinát kortyolgattok. 

15. Villa Max Vir

Egy kényelmes lakosztályban és 13 apartmanban szállhattok meg Virben, ha a Villa Max Vir vendégei lesztek. Sőt, ide kutyával vagy akár macskával is érkezhettek, mert térítés ellenében a házi kedvenceket is szívesen fogadják ezen a szálláshelyen. A víz pedig elképesztően közel van, alig 100 métert kell sétálnotok naptejjel a kezetekben. 

Túrázz, strandolj, vitorlázz Vir szigetén >>

16. Apartment Marija Novigrad

Egy 4 fős család vagy társaság számára ideális választás lehet a tágas és szellős Apartment Marija Novigrad. A csendes környéken fekvő apartman ideális helyszín a teljes kikapcsolódáshoz, hiszen nemcsak nyugalmas, hanem még a strandok is néhány percen belül elérhetők innen.

17. Apartmani Sima Mastrinka Trogir

A Trogir sikátoros óvárosától félórányi sétára, a sziklás és kavicsos strandoktól pedig pusztán pár percre fekvő Apartmani Sima Mastrinka Trogirban több apartmant is bérelhettek. Ráadásul a tenger látványáról senkinek sem kell lemondania, mert  mindegyik apartman a tengerre néz

18. Apartment Jelena Poljica

Készítsetek este csevapcsicsát grillen, és fogyasszátok el egy pohár horvát bor társaságában az Apartment Jelena Poljica tengerre néző teraszáról. A kedves, csendes környéken található háztól a kavicsos part is alig egy kőhajításnyira van.

19. Apartments Marinko Splitska

Hangulatos, tengerre néző, 5 személy elszállásolására alkalmas apartmanokkal vár titeket az Apartments Marinko Splitska. A komfortosan felszerelt apartmanok bármelyike a családosok számára is remek választás, hiszen nemcsak tágasak, hanem még a strand is nagyon közel van hozzájuk.

20. Apartman Nikola Postira

Az Apartman Nikola Postira két családiasan berendezett, barátságos apartmannal várja a Postirán szállást kereső párokat. A virágba borult teraszon napágyakon olvasgathattok, és innen indulva felfedezhetitek az egész Brac-szigetet

21. Pansion Hrga Vodice

A strand és a szórakozási lehetőségek is közel vannak a 13 szobával és 3 apartmannal is bíró Pansion Hrga Vodicéhez. Szívélyes fogadtatás, modern stílusú berendezés, tisztaság és korrekt ár vár benneteket, ha Vodicébe utaztok.

22. Apartments and Room Lotus Tribunj

Párok és családok számára is tökéletes lehet az Apartments and Room Lotus Tribunj. A kondigépekkel is felszerelt szállás világos, kétágyas szobájától és 5, illetve 7 fős apartmanjaitól egy szempillantás alatt a tengernél lehettek

23. Apartments and Rooms Nediljko Bibinje

Tengerre néző apartmanok és szobák, bájos kis bungalók és rendkívül kedves szállásadók tehetik tökéletessé a pihenéseteket az Apartments and Rooms Nediljko Bibinjében. Egy röpke séta innen, és máris a homokos Punta Rožić strandon találjátok magatokat. 

24. Apartman Čižići

Ha már nagyobbak a gyerkőceitek, akkor az Apartman Čižići egyik szobájának emeletes ágya biztosan tetszeni fog nekik. Az 5 fő elszállásolására alkalmas apartmantól a tengerpart is csak kb. egy utcányira van.

25. Apartman Ema Okrug Gornji

Ha kisbabával utaznátok, akkor az Apartman Ema Okrug Gornjiban babafürdőkádat és kiságyat is találni fogtok. A bájos kertecskével rendelkező szállás pazar kiindulópontja lehet a közeli városokba tett kirándulásoknak vagy az alig 100 méterre található strandoknak

Foglald le most szállásodat a tengerpart közelében, hogy tiéd legyen a legszuperebb apartman. A Szallas.hu óriási kínálatából könnyű lesz választani >>

Mennyibe fog kerülni idén a horvát nyaralás? Melyik szálláshelyen beszél magyarul a tulajdonos? Melyek a tradicionális horvát ételek? Ezekből a cikkinkből megtudhatod:

(Képek: Szallas.hu, shutterstock.com)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%