9.4
Wellness + Hotelek

Nyári varázslat Bükfürdőn, a 7 mesetó mellett: a golf és a wellness birodalma

1 perces olvasási idő

Hangulatos tavak, lágyan hajladozó nyárfák, gondosan nyírt pázsitszőnyegek és hajnalban kíváncsiskodó őzikék idilli látványa tárul elétek Bükfürdő egyik legcsodálatosabb szálláshelyén, a családbarát Greenfield Hotel Golf & Spa**** +superiorban.

Élvezzétek a természetre nyíló megnyugtató panorámát, az exkluzív wellness kalandokat, valamint a hatalmas vízi birodalmat! Merüljetek el a fúrt kútból feltörő, selymes termálvízben vagy versenyezzetek Nyugat-Magyarország legnagyobb, közel 74 méter hosszú szállodai vízi csúszdáján

Festeni is nehéz szebb helyet

A végtelen nyugalom járja át a lelketeket a Bükfürdőn magasodó Greenfield Hotel Golf & Spa**** +superiorban, ami a nyári nyaraláshoz tökéletes választás. A festői, 100 hektáros golfpályák alkotta tájat mintha ecsettel festették volna meg a 7 apró tavacskával együtt. Ebben a varázslatos panorámában az étteremben falatozva, az erkélyen állva, a medencében úszkálva vagy egy alkonyati fáklyás túrán is gyönyörködhettek. 

A közelmúltban teljesen újjászületett prémium minőségű, színvonalas szálláshely azonban a látványnál sokkal többet ígér minden korosztálynak. Érkezzetek bár romantikus kiruccanásra, pihentető családi nyaralásra vagy baráti kikapcsolódásra, a Greenfield Hotel élményeit örökre a szívetekbe zárjátok. Elmeséljük, miért!

Kényelmes szobák a pihenés jegyében

Fényben fürdő terek és lágy elegancia járja át a stílusos Greenfield Hotel Golf & Spa**** +superior kellemes hangulatú épületét. A harmonikus színvilágú, ízléses szobatípusok mindegyike kényelmet és odafigyelést sugároz. A forró nyarakon pedig hűsítő légkondicionáló garantálja a pihentető alvást. 

A superior kétágyas szoba erkélyén állva szinte „rászakad az emberre a természet”, olyan ellenállhatatlan kilátás nyílik a golfpályákra. Ha azonban több gyerekkel tervezitek a nyaralást, akkor az összekötőajtós családi szobákat, illetve a szintén tágas lakosztályokat részesítsétek előnyben. Utóbbiak esetében a nappali mellett két külön hálószobát is találtok. 

Vízi örömök minden korosztálynak

A 3500 négyzetméteres wellness birodalomban lágy hangulatfények alatt fürdőzhettek. Feküdjetek fel a vízi masszázspadok csiklandozó buborékaira az élménymedencében! Hangolódjatok rá az aktív pihenésre a hűsítő úszómedencében! Ejtőzzetek a gyógyerejű termálmedencékben vagy ringatózzatok a kültéri medence hullámain! 

Tipp! A legmelegebb nyarakon a Wellness vagy Pool bár kínálatában is érdemes szétnézni egy hűsítő jégkrémért vagy más frissítőért!

A csemetéket 30-32 fokos különálló, élményelemekkel ellátott babapancsoló várja, de a nagyobb (és az örök) gyerekek sem unatkoznak majd a 10 méter magasról induló, közel 74 méter hosszú vízi csúszdán, ahol mindenki a sebességrekordot akarja megdönteni. 

Lépjetek be a Spa&Harmony exkluzív wellness részlegébe, ahol még magasabb szintre emelhetitek a pihenést! Próbáljátok ki az egészséges infra szaunát, a gőzfürdőt vagy az immunerősítő kő szaunát! Utána a jégkút kristályaival vagy az élményzuhannyal hűthetitek le a felhevült testeteket. 

Nyári varázslat Bükfürdőn, a 7 mesetó mellett: „a golf és a wellness birodalma” - Greenfield Hotel Golf & Spa**** +superior
Spa&Harmony, Greenfield Hotel Golf & Spa**** +superior

Aztán már csak rajtatok múlik, hogy beültök-e a pezsgőfürdőbe, a fényterápiás napozószobába vagy a spa moziba. A szeánszokat vitamindús, friss gyümölcsökkel és italokkal szakíthatjátok meg. 

Nyári varázslat Bükfürdőn, a 7 mesetó mellett: „a golf és a wellness birodalma” - Greenfield Hotel Golf & Spa**** +superior
Spa mozi, Greenfield Hotel Golf & Spa**** +superior

Időjárás-biztos szálloda a felhőtlen nyaraláshoz

A 100%-ig családbarát Greenfield Hotel Golf & Spa**** +superiorban nem lesztek kiszolgáltatva az időjárás kegyeinek. A szuper felnőtt- és gyermekprogramokon túl ráadásul betérhettek a több generációnak szóló Play&Fun játszószobába, valamint a Chill&Fun szórakoztatóközpontba is. Focizzatok, golfozzatok a szimulátorokkal, küzdjetek meg a kétpályás bowling pályán, csocsóban, dartsban vagy biliárdban!

Még nem próbáltátok a golfozást? Nem gond, mert Magyarország első golfpályáján megtörhetitek a jeget! Nevezzetek be egy „golfkóstolóra”, ahol minőségi időt tölthettek együtt szeretteitekkel, miközben ütés- és gurítás technikákat gyakoroltok vagy pályatúrára indultok a szabad ég alatt.  

A sok élmény után biztosan megéheztek majd, melyet a szenzációs étterem kiváló hazai- és nemzetközi fogásaival orvosolhattok. Emellett a nyári időszakban gyereksarokkal és gyerekmenüvel kedveskednek a legkisebbeknek. Sőt! Még palacsintakészítő gép is lapul a helyszínen!

Töltsétek meg a nyarat a Greenfield Hotel Golf & Spa**** +superiorban szerzett csodálatos élményekkel és fedezzétek fel a környék legjobb kirándulóhelyeit is a határon innen és túl!

Kirándulástól a városnézésig: kihagyhatatlan úti célok a Bük-Sárvár térségből >>

(Képek: Szallas.hu, greenfieldhotel.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
100%

Szálláshely értékelése

9.4
Szállásszakértőnk és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
9.5

Tisztaság

9.3

Szolgáltatások

9.3

Étterem

9.6

Megközelíthetőség

Előnyök

  • +Exkluzív
  • +Saját étterem
  • +Szórakoztató központ

Hátrányok

  • -Nem ajánljuk, ha nem szeretnél prémium minőségű, színvonalas szálláshelyen, idilli természeti környezetben kikapcsolódni
Megnézem