Kedvenc szállásokBarátokkalCsaládi kiruccanásNyári vakációRomantikus kikapcsolódásVidéki víkend

30 apartman nyárra – ahol minőségi pihenés vár, nem horror áron

3 perces olvasási idő

Vizes kalandok, hangulatos kirándulóhelyek és gyerekbarát programok várnak hazánk számos pontján, neked csak az a dolgod, hogy fejest ugorj az élményekbe. Mutatjuk, melyik az a 30 apartman nyárra, ahol minőségi pihenés vár, de nem horror áron.

30 kedvenc apartmanunk a nyárra

Észak-Magyarország

1. Csigaház Panzió Szilvásvárad

A Csigaház Panzióból páratlan kilátás nyílik a Bükk vonulataira és a szilvásváradi kilátóra, a Szalajka-völgy pedig mindössze 900 méterre fekszik. Az állatbarát szálláshely 4 családi szobájából kettő a 110 négyzetméteres teraszra nyílik.

Megnézem a szállást >>

2. Vár Apartman Miskolc

A barátságosan berendezett apartman Diósgyőr zöldövezetében található, ahonnan könnyen megközelíthető Miskolc belvárosa, Miskolctapolca és Lillafüred is. A környéken számos túraútvonal fut, emellett csónakázhatunk, bobozhatunk és libegőzhetünk is. 

Tovább a szálláshely oldalára >>

3. Fónagy Apartmanok Nagyvisnyó

Az apartmanok a Fónagy Vendégházzal közös, hatalmas udvaron találhatóak, Egertől 35 km-re. A két különálló apartman teljesen felszerelt, a vendégek a különálló wellness részlegen az infraszaunát és a jakuzzit is használhatják. A kertben szalonnasütésre és bográcsozásra is van lehetőség. 

Szállást foglalok >>

4. Dédi Apartman Sátoraljaújhely

A Dédi Apartman Sátoraljaújhely központjában, a sétálóutcától pár percre található. Az egykori szülői-dédszülői lakóházat 2021-ben teljesen felújították és 2 különálló apartmant alakítottak ki. A városban üzemel a Zemplén Kalandpark, ahol bobpálya, libegő, kötélpálya, és kalandpark is található, így a vendégek garantáltan nem fognak unatkozni. 

Tovább az apartman oldalára >>

5. Flóra Apartman Parádsasvár

Az erdei környezetben található állatbarát apartmanházak tárt karokkal várják a nagyobb családokat, baráti társaságokat a Mátrában. A kertben fedett, megvilágított grillező, több bográcsozóhely, és fából készült játszótér kapott helyet, a pihenést wellness szolgáltatások teszik még színesebbé. 

Megnézem a szálláshelyet >>

Észak-Alföld

6. Connys Apartman Tiszavasvári

A két ízlésesen berendezett, barátságos apartman nyárra remek választás, igazán pihentetővé teszik a kikapcsolódást Tiszavasváron, Nyíregyházától és Tokajtól 30 perces autóútra. A gyerekbarát szálláshelyen kiságy, etetőkészlet, babajáték, fürdetőkád, és gyerekágynemű is biztosított. A Tiszavasvári Strandfürdő 1.9 km-re fekszik az apartmantól.

Szállást foglalok >>

7. Tünde Apartmanház Hajdúböszörmény

Az apartmanház Hajdúböszörményben, csendes, nyugodt környéken, egy családi ház udvarán található. A kertben grillezésre, bográcsozásra, szalonnasütésre és tárcsás sütögetésre is van lehetőség. A Bocskai Strand- és Gyógyfürdő csupán 500 méterre fekszik a szálláshelytől.

Tovább az apartman oldalára >>

8. Bereg Szíve Apartman Vásárosnamény

Három ízlésesen berendezett, modern apartman várja vendégeit Vásárosnaményban, 700 méterre a Szilva Termál- és Wellnessfürdőtől. A szálláshelyen a wifi és a parkolás ingyenes, a gyerekekkel érkező családok pihenését gyerekbarát szolgáltatások segítik. 

Szállást foglalok >>

9. Kertvárosi Horgásztó Apartmanok Ibrány

A Palocsa horgásztó Nyíregyházától 15 km-re, Ibránytól 8 km-re helyezkedik el. Itt található a szálláshely, amely három különálló, jól felszerelt, igényes apartmanból áll. A víznél horgászatra, vízibiciklizésre és csónakázásra is van lehetőség, emellett grillezhetünk, és bográcsozhatunk is. 

Megnézem az apartmant >>

Dél-Alföld

10. Pálma Apartman Szentes

A 4 férőhelyes apartman Szentes központjában várja a pihenni, sportolni, és kirándulni vágyókat. A városi strand, több helyi vendéglő, illetve cukrászda, és a piac 5-10 percre található gyalogosan. Szeged 50 percre, Gyula pedig körülbelül 1 és negyedórás autóútra fekszik Szentestől.  

Szállást foglalok >>

11. Freedom Apartman Mórahalom

A Freedom Apartmanok Mórahalom központjától 400 méterre fekszenek, az apartmanok 500 méteres vonzáskörzetében található kávézó, pékség és élelmiszerbolt is. A szálláshely tökéletes választás kikapcsolódni vágyó családok, párok, és kisebb baráti társaságok számára.  

Megnézem a szálláshelyet >>

Gyógyító élmények Mórahalmon >>

12. Mandula Apartman Soltvadkert

A 4 különálló apartman Soltvadkert központjától 10 perc sétára van, az apartmanok klimatizált tetőtérben helyezkednek el, és lépcsőn közelíthetőek meg. A soltvadkerti tó a szállástól 2.8 km-re fekszik, emellett érdemes felkeresni a városban a Szent Korona Cukrászdát is, amely hatalmas népszerűségnek örvend. 

Tovább az apartman oldalára >>

13. Pannónia Apartman Makó

A Pannónia Apartman a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő szomszédságában található, a függőfolyosóról a Hagymatikum panorámája tárul elénk. Az apartmanban 2 felnőtt vendég fér el kényelmesen, kisgyermekes családok számára etetőszékkel, utazóággyal, gyerekjátékokkal, étkészlettel és kiskáddal készülnek.

Szállást foglalok >>

Közép-Dunántúl

14. Bike Stop Duna Apartman Dunaszentmiklós

Aki szívesen pihenne Tata mellett, a Gerecse lankáin fekvő szívélyes sváb faluban, annak tökéletes választás a vályogfalú, fagerendás, összkomfortos parasztház. A négyszáz lelkes csöndes falu szelíd dombok lankáin terül el, a szálláshely hatalmas kerttel csalogatja a hegyi kerékpárosokat, nordic walkingosokat és túrázókat.

Megnézem a szálláshelyet >>

15. Dióliget Apartman Dudar

A Bakony szívének eldugott szegletében egy fél hektáros dióligetben található a Dióliget Apartman. A szálláshelyet azoknak ajánljuk, akik szeretik az aktív kikapcsolódást, és a városok zajaitól távol keresnek kikapcsolódást. 

Tovább az apartman oldalára >>

16. Central Studio Apartment Székesfehérvár

A székesfehérvári apartman modern, barátságos, színes berendezéssel várja azokat a párokat, akik a királyok városában szeretnének kikapcsolódni. A Csónakázó-tó mindössze 5 perces sétára fekszik, de a belváros nevezetességei is könnyen elérhetőek gyalogosan mindössze 10 perc alatt. 

Szállást foglalok >>

17. Tökmag Apartman Pápa

A Pápa városától 7 km-re található kétszemélyes Tökmag Apartman ideális választás nyárra az aktív kikapcsolódást kedvelők számára. A légkondicionált szálláshely saját terasszal és ingyenes wifivel rendelkezik, a környéken számos gyalogos és kerékpáros útvonal csalogatja a kirándulás szerelmeseit.

Megnézem az apartmant >>

18. Juli Apartman Várpalota

A Bakonyban található 35 nm-es apartman Várpalotán fekszik, 20 perces autóútra a Balatontól, a veszprémi vártól, és a Bory-vártól. A 2+1 fős apartman a tulajdonosok házával egy udvarban található, de külön bejárattal rendelkezik. 

Tovább a szálláshely oldalára >>

Nyugat-Dunántúl

19. Tőzike Apartmanház Lenti

Az apartmanház zöldövezetben található, 200 méterre a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiaparktól. A 4 különálló apartman mindegyike 2 db kétágyas szobával és terasszal rendelkezik. A házhoz tartozó füves udvaron grillezni is lehet, a gyerekeket hinta, homokozó és számos szabadtéri játék várja.

Szállást foglalok >>

20. Diófa Apartmanház Öntésmajor

A szálláshely a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén található, a környék a túrázni és horgászni vágyóknak számos programot kínál. Az igényesen kialakított 3 db 2 személyes, valamint 2 db 4 személyes apartmanhoz kert is tartozik, ahol grillezni és bográcsozni is lehet.

Megnézem az apartmant >>

21. Dávid Apartmanház Zalakaros

Az apartmanház Zalakaros egyik legszebb részén várja a családokat, baráti társaságokat. A házban 2 erkélyes apartman található, külön bejárattal, ahol összesen 8 személy fér el kényelmesen. A Bivalyrezervátum 11 km-re, míg a Zalakarosi Termáltó és Ökopart 2,3 km-re fekszik.

Tovább az apartman oldalára >>

22. Nati Apartman Kehidakustány

A két jól felszerelt apartman csendes, nyugodt környezetben fekszik, a ház tökéletes választás kikapcsolódásra vágyó fiataloknak, családosoknak és nyugdíjasoknak egyaránt. A kertben bográcsozásra és grillezésre is van lehetőség, emellett trambulin, medence, és jakuzzi teszi pihentetőbbé a nyaralást. 

Szállást foglalok >>

Dél-Dunántúl

23. Két Sirály Apartman Siklós

Az apartmanház négy ízlésesen berendezett apartmannal várja vendégeit Siklóson. A szálláshely saját étterme ízletes mediterrán, hagyományos és magyaros ételeket kínál, ha előzetesen kérésjük, vegetáriánus, laktózmentes és gluténmentes étrend is biztosított. A közelben található vár, termálfürdő és tanösvény is. 

Megnézem az apartmant >>

24. Pitypang Apartman Kaposvár

A frissen felújított 5 férőhelyes apartman mindössze pár perces sétára fekszik Kaposvár főterétől. A közelben számos étterem, kávézó és vásárlási lehetőség elérhető. Az otthonosan berendezett lakásban ingyenes a wifi és a légkondi.  

Tovább a szálláshely oldalára >>

25. Stribli Apartmanház Harkány

A 2020 őszén teljesen felújított Stribli Apartmanház Harkány központjában található, a Gyógyfürdőtől mindössze 300 méterre. A felnőttbarát szálláshely csak 18 év feletti vendégeket fogad. A környéken hajózásra, várlátogatásra, városnézésre és kirándulásra is van lehetőség. 

Szállást foglalok >>

26. Zerge Apartman Pécs

Pécs mediterrán városában, kellemes zöld környezetben várja vendégeit a családias hangulatú szálláshely. Gyalogosan pár percre találhatóak a Mecsek déli oldalát behálózó túraútvonalak. Az apartman hangulatos kertjében grillezni, bográcsozni és napozni is lehet. 

Megnézem az apartmant >>

5+1 kihagyhatatlan nyári program Pécs mediterrán városában >>

Közép-Magyarország

27. Pilisi Piroska Porta Pilisszentkereszt Dobogókő

Az egyszobás, két férőhelyes Pilisi Piroska Porta szeretettel várja a kirándulni, pihenni, és kerékpározni vágyó vendégeket Dobogókőtől mindössze 4 km-re. A 32 m2-es szálláshely sarokkáddal, masszázsfotellel, emellett ingyenes wifivel és mini sütővel teszi pihentetőbbé a kikapcsolódást.

Tovább a szálláshely oldalára >>

28. Brancs Apartman Dunabogdány

A Brancs Rancs egy rendhagyó hangulatú apartman nyárra a Dunakanyar egyik legszebb részén, Dunabogdányban, Visegrádtól 10 perces autóútra. A 20 férőhelyes házban kényelmesen elfér egy nagyobb baráti társaság és a tágabb család is, a vendéglátók gyerekbarát szolgáltatásokkal és szabadtéri sütögetési lehetőséggel várják a vendégeket. 

Szállást foglalok >>

29. Grill-Lak Zebegény

A kis kerti ház Zebegényben, a Duna bal partján található, közel a térség túraútvonalaihoz, az EV6-os kerékpárút útvonalához és a Börzsöny apró településeihez. A legközelebbi étterem és élelmiszerbolt 1 km-re fekszik. A helyszínen lehetőség van bográcsozásra, grillezésre és szalonnasütésre is. 

Megnézem az apartmant >>

30. Kárpát Kuckó Pilisszentiván

A Kárpát Kuckó Pilisszentiván külterületi részén helyezkedik el, a város központjától 2 km-re, csendes, vidéki hangulatú kis területen. A dézsafürdő és a szauna télen-nyáron üzemkészen várja a vendégeket. A környéken kirándulásra, várlátogatásra és libegőzésre is van lehetőség. 

Tovább a szálláshely oldalára >>

Megtetszett valamelyik apartman nyárra, esetleg még több szálláshely között böngésznél? Nézelődj a Szallas.hu kínálatában >>

13 remek családbarát szálláshely >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
93%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
7%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
108 bejegyzés

A szerzőről
Turisztikai újságírással foglalkozom, utazás közben elsősorban az élményeket gyűjtöm, egy-egy új hely megismerését valódi kalandként élem meg. A belföldi utakat kedvelem, az otthonom a Dunakanyar, de az ország legszebb vidékeit járva a Balatonon, egy kutyás túra során, motorozás közben, vagy egy kirándulóhajó fedélzetén is éppen olyan jól érzem magam.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    9.8
    Kedvenc szállások

    Mediterrán pihenés Gyulán

    1 perces olvasási idő
    Toplisták

    Tavaszi-nyári bakancslista – 30+ szuper látnivaló, amit muszáj megnézned

    2 perces olvasási idő
    Wellness + Hotelek

    TOP 50 családbarát wellness hotel – íme a Blog.szallas.hu országos összeállítása

    9 perces olvasási idő