Családi kiruccanás

13 remek családbarát szálláshely – a panziókon és apartmanokon át a vendégházakig

2 perces olvasási idő
13 remek családbarát szálláshely

A családi nyaralást mindig gondos tervezés előzi meg, de engedjétek meg, hogy segítsünk egy kicsit nektek. Van ugyanis 13 szuper családbarát szálláshely, mely remek gyermek- és bababarát szolgáltatásokkal csak arra vár, hogy felfedezzétek őket. Nézzétek meg melyik panziók, apartmanok és vendégházak kerültek be a toplistánkba!

13 remek családbarát szálláshely

1. Bükk Panzió, Miskolc: Barátságos kuckó – fürdőtóval

A Diósgyőri vártól karnyújtásnyira fekszik ez a barátságos kis vendégház, mely 6 szobával (11 férőhellyel), csodaszép fürdőtóval, hintaágyakkal és szuper játszótérrel várja a látogatókat. Szakítsatok bátran a kertben található mézédes gyümölcsfákról is, ha épp szezonban mentek!

Itt tudtok foglalni >>

2. Mese Panzió****, Zalakaros: Gyermekek álma

Valódi gyermekparadicsomra lelhettek ezen a szálláshelyen, ahol medence, játszótér, trambulin, lombház, ping-pong asztal és jakuzzi szolgálja a kényelmeteket. A tiszta szobákban pedig Micimackóval, valamint Elsával és Annával is találkozhattok a kicsik legnagyobb örömére!

Itt tudtok foglalni >>

3. Anna Vendégház, Szilvásvárad: Kerti örömök

Nem csak szuper vendégházat, hanem gyönyörű és élményekben gazdag kertet is mutatunk most nektek, ahol hinta, medence és remek sütögetési lehetőségek fogadnak majd titeket – a hatalmas trambulinról nem is beszélve! Ráadásul a bőséges reggeli – melyet az ár tartalmaz – gondoskodik majd róla, hogy felhőtlenül teljen a vakáció.

Itt tudtok foglalni >>

4. Viki Vendégház, Szilvásvárad: Szaunától a dézsafürdőig

Csobbanjatok a hűsítő, kültéri medencében vagy hűvös időben a kellemes hőmérsékletű dézsafürdőben és szaunázzatok is, ha szeretnétek, mert itt azt is megtehetitek! A gyermekbarát szolgáltatások között pedig játszótér is van, így a legkisebbek sem fognak unatkozni. 3 éves korig ráadásul ingyenes a szállás!

Itt tudtok foglalni >>

5. Kétkerék Vendégház, Mátraszentlászló: Élmények a természetben

Meseszép természeti környezetbe vágytok a családdal? Akkor megtaláltátok, amit kerestetek, mert itt a kényelmes szobák, a játszótér, a dézsafürdő és a sütögetési lehetőségek is adottak. Ráadásul biciklit is kölcsönözhettek, hogy két keréken fedezzétek fel a Felső-Mátra festői vidékét!

Itt tudtok foglalni >>

6. Barack Thermal Resort Apartmanok, Tiszakécske: Fürdőbelépő az árban!

Kiváló, összkomfortos apartmanokra bukkanhattok Tiszakécskén, a Barack Thermal Resort területén, így kedvetek szerint csobbanhattok vagy szaunázhattok a fürdő nyitvatartási idejében – akár az érkezés és távozás napján is! A jól felszerelt szálláshelyen pedig semmiben nem fogtok majd hiányt szenvedni. Próbáljátok ki!

Itt tudtok foglalni >>

7. Fekete Gólya Porta Apartmanok, Tiszafüred: Földöntúli béke és nyugalom

Ezen az ízlésesen felújított és berendezett, minden igényt kielégítő portán kedvetek szerint élvezhetitek ki a pezsgőfürdő, a szauna vagy a szabadtéri sütögetés élményeit. Ráadásul a gyerekeket is szem előtt tarthatjátok a hangulatos tornácról, miközben ők a játszótéren mókáznak. 

Itt tudtok foglalni >>

8. Nád a házam teteje Vendégház, Békésszentandrás: Sok élmény egy helyen

Csodás kis nádfedeles, felújított parasztházat találtok Békésszentandráson, melyben 5 makulátlanul tiszta szoba  helyezkedik el. A kedves házigazdák a gyerkőcöknek mesesarokkal, gyermekmedencével és bababarát eszközökkel készülnek, míg a felnőttek zavartalanul pihenhetnek a napozóteraszon vagy a hullámok között. 

Itt tudtok foglalni >>

9. Erzsébet Vendégház, Gyomaendrőd: Több vagy nagy családdal is

Több családdal is nekivághattok Gyomaendrődnek, ha kedvetek tartja, ugyanis ezen a szuper helyen a 4 szobában akár 18-an is elfértek. A remek felszereltséggel megáldott ház udvarán pedig játszótér, pezsgőfürdő és szabadtéri sütögetési lehetőségek közül is választhattok, így biztosan nem fog senki unatkozni.

Itt tudtok foglalni >>

10. Garabó Garden Vendégház, Paloznak: Modern vonalak bűvöletében

A letisztult, elegáns és modern vonalak kedvelői imádni fogják ezt az úti célt, ahol 4 színvonalas apartman is helyet kapott. Ébredjetek madárdalra, fogyasszátok el a finom reggelit páratlan környezetben és szaunázzatok egyet, míg a gyerekek felfedezik a kalandos játszóteret! 

Itt tudtok foglalni >>

11. Bell House, Bükkzsérc: Vidéki varázslat

Hangulatos, vidéki életérzéssel átitatott, meseszép helyen megbújó kis házat mutatunk most nektek, amibe garantáltan beleszerettek. Az autentikus jegyeket magán hordó szálláshelyről lélegzetelállító kilátás nyílik a környékre, amit akár a medencéből is megcsodálhattok. Felár ellenében pedig szaunázni és dézsafürdőzni is tudtok. 

Itt tudtok foglalni >>

12. Armada Prémium Apartman, Hajdúszoboszló: Családosok álma

Modern design, LEGO-szoba, medence, csocsóasztal és még annyi más található ebben a fantasztikus apartmanban. Élvezzétek ki a gyermek- és felnőtt medencét, a trambulint és a számos kerti játékot is!

Itt tudtok foglalni >>

13. Katalin Wellness Apartmanok, Gyenesdiás: Gazdag wellness- és szaunavilág

Kényelmes apartmanokkal és remek gyermekbarát szolgáltatásokkal rendelkezik ez a szálláshely, ahol 2000 négyzetméteres wellness-részleget alakítottak ki. Nem is kell mondani, hogy élménymedence, jakuzzi, színes szaunavilág és gőzkamra is rejtőzik a szolgáltatások között.

Itt tudtok foglalni >>

Még több családbarát szálláshely található a szallas.hu oldalán. Érdemes körülnézni! >>

(fotók: szallas.hu)


Olvass tovább: TOP 20+1 családbarát szálláshely Magyarországon


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
67%
Imádom
Imádom
33%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%