Családi kiruccanásToplistákWellness + Hotelek

TOP 20 családbarát szálláshely Magyarországon

3 perces olvasási idő

A Szallas.hu-nál arra törekszünk, hogy a legtöbb belföldi, családbarát szálláshely felkészülten fogadja a kisgyerekekkel és nagyszülőkkel érkező családokat. Az alábbiakban 20+1 gyermek- és bababarát szállást mutatunk be, ahol kicsik és nagyok is egyaránt jól érezhetik magukat.

Itt a 20 legnépszerűbb családbarát szálláshely Magyarországon

1. Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok ****

Magyarország elsőszámú családbarát hotelében minden korosztály külön-külön és együtt is rengeteg élményt gyűjthet. Bababarát szobák és családi lakosztályok, gyermekszerető személyzet, ingyenes családi programok az év minden napján, gyerekfelügyelet napi 8 órában és az ország legnagyobb szállodai játszóháza vár mindenkit az alsópáhoki Kolping Hotelben.

Még több családbarát szállás Alsópáhokon >

2. Velence Resort & Spa ****+superior

24 órás játszóház, játéksziget képzett animátorokkal, élményfürdő, valamint három szintes Dzsungel játszóház várja a legkisebbeket Velence kedvenc wellnesshotelében. A hotel kabalafigurái, Ele-Fülöp és Ele-Fanni sok meglepetésről gondoskodnak, a 2-12 éves hercegnők például Ele-Fanni szépségkuckójában is szépülhetnek.

Még több családbarát szállás Velencén >>

3. Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók

Az Egertől mindössze 6 km-re fekvő hotel festői környezetben, az európai szinten egyedülálló sódomb szomszédságában található. A 204 szoba kényelmet, a fürdő kiemelkedő színvonalat nyújt: 19 Medence, wellness- és gyógyászati szolgáltatások, gyógyvíz és egy varázslatos szaunavilág vár, ahol akár jeges szaunaprogramban is részt vehetsz.

Ha neked is megjött a kedved, nyaralj idén Magyarország egyik legizgalmasabb látványosságának lábánál, Eger közvetlen közelében!

Még több családbarát szállás Egerszalókon >>

4. Wellness Hotel Gyula****+superior

A Wellness Hotel Gyula, mint a Dél-alföldi régió és Gyula város első családbarát szállodája, kiemelt figyelmet fordít a gyermekekkel érkező családok számára. A legkisebbeknek a babafelszerelések széles skáláját biztosítja a cumisüvegtől a babaápolási szerekig, a nagyobb gyerekek pihenését pedig az animátorok színes és kreatív programokkal teszik emlékezetessé.

Még több családbarát szállás Gyulán >>

5. Hotel Európa Fit Hévíz ****+superior

A Hotel Európa Fit animátorai fergeteges programkínálattal várják az egész családot. A heti programnaptárban biztosan minden gyerek megtalálja a számára legérdekesebb időtöltést, legyen az sport, mozgás, tánc, zene vagy kézműves foglalkozás.

Különböző vetélkedők, versenyek, ügyességi és tréfás játékok sora biztosítja, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és az „Európafites” pihenés igazi élmény legyen számukra.

Még több családbarát szállás Hévízen >>

6. Hotel Azúr Siófok****

A Balaton első, minősített családbarát szálláshelye számos gyermekbarát szolgáltatással (pl. gyermekbüfével, mesesarokkal) és izgalmas programokkal várja a legkisebb vendégeket. Így a szülőknek és a gyermekeknek is egyaránt felüdülés lehet az itt eltöltött idő. Mert egy családbarát szálláshely nem csak a gyerekekre gondol…igaz?

Még több családbarát szállás Siófokon >>

7. Hotel Karos Spa Zalakaros****+superior

A Karos Spa varázslatos gyermekbirodalmában szakképzett óvónők várják a piciket kreatív játékokkal és foglalkozásokkal, ingyenes gyerekfelügyelettel. De persze a nagyobbakról sem feledkezhetünk meg, akik pingpongozhatnak, csocsózhatnak vagy kipróbálhatják a gyerekwellnesst. Családbarát szálláshely a javából!

Még több családbarát szállás Zalakaroson >>

8. MenDan Magic Spa & Wellness Zalakaros ****+superior

A MenDan Spa&Wellness a legkisebbtől a legnagyobb gyermekekig minden korosztály számára fantasztikus programokat kínál. A szálloda gyermekvilágának központja a játszóház, ahol csúszda, mászókák, interaktív szőnyegek, Lego, kirakó, mesekönyvek, színezők, babák, autók, plüssállatok, társasjátékok, hinták és millió meglepetés várja a legkisebbeket.

Még több családbarát szállás Zalakaroson >>

5 szuper gyerekprogram Zalakaroson >>

9. Hotel Kapitány Sümeg****+superior

A sümegi Hotel Kapitány családias hangulata messze földön híres! A gyerekeket kora tavasztól késő őszig kisállat-simogató, beltéri- és szezonálisan kültéri, csúszdás gyermekmedence várja. Emellett az I. Történelmi Élményparkban hatalmas középkori játszótér, hadigép kiállítás és török ostromtábor fogadja a kicsiket és nagyokat egyaránt!

Még több családbarát szállás Sümegen >>

10. Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal****

A Puchner Kastélyszálló családbarát hotelben a babáknak babaágy, babakád, kiságy gyermek ágyneművel, vízforraló, bili és gyerek WC ülőke bekészítése is megoldható a választott szobába. A nagyobbak pedig a középkori Élménybirtokon próbálhatják ki magukat kézművesként, apródként, tanulhatnak énekeket, táncokat, verseket, megismerkedhetnek a középkori hangszerekkel, erényekkel és viselettel.

Még több családbarát szállás Bikalon >>

11. Tisza Balneum Hotel Tiszafüred ****

A tiszafüredi Balneum Hotel mindent megtesz azért, hogy a pihenés az egész család számára biztosítva legyen. A szobákban gyermekbiztos eszközök, gyermekköntös, babaágy, fürdetőkád és etetőszék áll rendelkezésre, az étteremben bébiétel, pépesítés vagy gyerekmenü kérhető. A MóKaland játszóház többtermes játékbirodalmában mozi, kreatív kézműves foglalkozások, társasjátékok és változatos gyerekprogramok is elérhetők.

Még több családbarát szállás Tiszafüreden >>

Minden, ami Tiszafüreden vár >>

12. Thermal Hotel Visegrád ****+superior

A minősített családbarát hotel wellness központja a család minden tagjának szórakozási lehetőséget kínál. A gyerekeket vízi játékok várják vagy felfedezhetik Visi Mókus játékbirodalmát, az animációs programokon pedig együtt alkothatnak és játszhatnak a többi gyerekkel.

Még több családbarát szállás Visegrádon >>

13. Őrségi Patakparti Alpaka Panzió Kisrákos

A családi panzió az Őrségben, egy 14 hektáros, réti virágokkal borított területen fekszik. A panziótól nem messze, könnyű sétával is megközelíthető az Alpaka farm, ahol az állatok szabad környezetben, nagy területen legelésznek, a gyerekek legnagyobb örömére.

Még több családbarát szállás Kisrákoson >>

14. Hotel Castello Siklós ****

A siklósi Castello Hotel tematikus szobaválasztéka minden szülő (és gyerek) álma! Míg a Principessa lakosztályban a kislányok hercegnős ágyban hajthatják álomra fejüket, addig a Ferrari lakosztályban egy „Ferrari stílusú” gyermekbútorral és ággyal berendezett szoba található. A Bambini mondo játszókuckó 0-24 óráig tart nyitva és térítésmentesen áll a vendégek rendelkezésére.

Még több családbarát szállás Siklóson >>

15. Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom

Az Esztergom belvárosában található szálloda lakosztályai elsősorban családok részére ajánlottak, hiszen akár 4 -5 fő részére kényelmes elhelyezést biztosítanak. A családbarát hotel kérés esetén babaágyat, kiskádat, WC szűkítőt, fellépőt, gyermekágyneműt biztosít a legkisebbek részére.

Még több családbarát szállás Esztergomban >>

16. Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag ****

A Börzsöny szívében, erdei környezetben fekvő hotel 60 szobával és pihentető élményekkel várja a vendégeket. A szobák többsége pótágyazható, igény szerint gyermekágy is kérhető. Nagycsaládok vagy baráti társaságok részére összenyitható szobákat is tudnak biztosítani.

Nyáron a hotel szabadtéri strandja 25 méter hosszú, feszített víztükrű, úszó- és gyermekmedencével, koktélbárral és gyönyörű kilátással várja a hűsölni vágyókat.

Még több családbarát szállás Kóspallagon >>

17. Hotel Marina-Port Balatonkenese ****

A Balaton-parti, gyermekbarát Hotel Marina-Port**** szolgáltatásainak kialakításakor a nagyok mellett a kicsikre is gondoltak. A wellnessrészlegben beltéri gyermekmedence és babapancsoló várja a gyerekeket szivárványos csúszdával, vízköpő békával és spriccelő óriáskígyóval.

A szálloda parkosított, balatoni strandján az egész napos lubickolás mellett a korszerű játszótéren hinta, mászóka, óriás trambulin teszik még emlékezetesebbé a nyaralással töltött perceket.

Még több családbarát szállás Balatonkenesén >>

18. Hotel Annabella Balatonfüred*** +superior

A Hotel Annabella április végétől októberig közepéig várja vendégeit medencékkel, saját partszakasszal, sportolási lehetőségekkel, gyermekprogramokkal és magas színvonalú szolgáltatásokkal. A családok kedvükre pihenhetnek és napozhatnak, amíg a kicsik szórakoztatásáról a Danubius Bubbles Club szakképzett animátorai gondoskodnak (június közepétől augusztus végéig).

Még több családbarát szállás Balatonfüreden >>

19. Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza ****+superior

Igazi gyerekbirodalom fogadja a Lifestyle Hotel legkisebb vendégeit, hiszen a Kis Gida Játszóház gyermekfelügyelettel, kültéri játszótérrel és animációs programokkal szórakoztatja a gyerekeket. Az animációs programokon belül vízijátékok, kreatív kézműves foglalkozások, vízitorna vagy gyermektorna közül is lehet választani.

Még több családbarát szállás Mátraházán >>

20. Szőlőszem Farm Tiszaszőlős

A tiszaszőlősi Szőlőszem Farm 200 nm-es fából készült játszótér hintával, mászókákkal, csúszdával, mini várral, kötélhágcsóval, homokozóval várja a legkisebbeket, a természetközeli élményről pedig az állatsimogató gondoskodik. A bátrabbak kipróbálhatják a mini pónilovaglást, a még elszántabbak miniquadra pattanhatnak fel kipróbálni a lóerőket.

Még több családbarát szállás Tiszaszőlősön >>

Ha nem találtátok még meg a megfelelő családbarát szálláshelyet, akkor böngésszetek tovább a Szallas.hu kínálatában, vagy válogassatok az általunk ajánlott gyerekbarát bakancslistás szállások közül >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
63%
Imádom
Imádom
15%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
4%
Nem tetszik
Nem tetszik
19%