9.5
Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

Mint a mesében: pihenés a Lővérek ölelésében − növényfalas wellness és lazításra csábító függőágyak

1 perces olvasási idő

Erdők fölé magasodó kilátók és árnyas túraútvonalak csomópontjában fekvő szállodát kerestek, ahol a láblógatás vagy a kirándulás után a különleges, növényfalas wellness oázisban töltődhettek fel? Esetleg a hídon át megközelíthető, tó közepén kialakított pihenőkertben hallgatnátok a madárdalt a kétszintes szaunavilág felfedezését követően? Akkor nézzétek meg a gyerekbarát, soproni Fagus Hotel Conference & Spa**** +superiort, ahol ízletes ételekkel, extra élményt nyújtó programokkal és remek szobákkal vesznek le benneteket a lábatokról!

A boszorkányos meseösvényre, az eszméletlen panorámát ígérő Károly-kilátóra, a legendás Taródi Várra vagy egy izgalmas kalandparkra is rábukkanhattok, ha a soproni Lővérekben indulnátok felfedezőútra.

Ám ezek a kirándulóhelyek karnyújtásnyira fekszenek a minőségi pihenést kínáló, álomszépen felújított, könnyen megközelíthető Fagus Hotel Conference & Spa **** +superiortól is, ahol a családosok és a párok egyaránt megtalálják a számításaikat. Miért? 

Mint a mesében: pihenés a Lővérek ölelésében − növényfalas wellness és lazításra csábító függőágyak _ Fagus Hotel Conference & Spa**** +superior
Taródi Vár, Sopron

Mert ejtőzhettek a buja növényfallal befuttatott wellnessbirodalomban, bekuckózhattok a puha függőágyakba, birtokba vehetitek a minden igényt kielégítő, erdőre néző szobáitokat, illetve a hotel zseniális programkínálatába is belekóstolhattok! 

Lenyűgöző elegancia és a modern kényelem otthonos kombinációja

Csodaszép világos terek, barátságos személyzet és magával ragadó hangulat fogad benneteket a Fagus Hotel Conference & Spa **** +superiorban, ahol azonnal magatok mögött hagyjátok majd a szürke hétköznapokat. Egy gyors becsekkolást követően máris elfoglalhatjátok az igényeitekhez legjobban illeszkedő szobáitokat. 

Amint beléptek a gyönyörű helyiségekbe, megtapasztaljátok majd a finom elegancia, az ízlésesség és a kényelem találkozását. Bár biztosan örömötöket lelitek a hűsítő, szabályozható légkondicionáló fuvallatában és az erdőre tekintő, káprázatos kilátásban is. Utóbbit egyébként a teraszról, a franciaerkélyről, illetve az extra nagy balkonról is kiélvezhetitek. 

Még nagyobb térre vágytok? Akkor az összekötőajtós családi szobában, illetve a szintén kétlégterű, több személy befogadására képes family apartmanokat ajánljuk a figyelmetekbe. 

Ha azonban készen álltok egy romantikus kikapcsolódásra vagy egy kis extra kényeztetésre, a legfelső emeleten elhelyezkedő lakosztályok garantálják a káprázatos kilátást a Lővérekre

Télen, nyáron, esőben, napsütésben is vár a páratlan wellnessoázis

A hotelben is a természet karjaiban érezhetitek magatokat a szenzációs wellnessoázisban, ahol zöld növényfal, kellemes hangulatfények és sziesztázásra sarkalló függőfotelek, pihenőágyak segítenek az ellazulásban. 

Mint a mesében: pihenés a Lővérek ölelésében − növényfalas wellness és lazításra csábító függőágyak _ Fagus Hotel Conference & Spa**** +superior
Fagus Hotel Conference & Spa **** +superior

A háromféle medencében az úszók, az élményrajongók és a legkisebbek is megtalálják a megfelelő programot maguknak. A nyakzuhanyok, a pezsgőelemek és a gyerkőcöknek szánt csúszdán túl pedig az exkluzív, kétszintes szaunavilág varázslatos lehetőségei mellett sem lehet szó nélkül elmenni. 

A 16 év felett látogatható részleg a nyugalom szigetét is jelenti a felnőtteknek, akik így gyerekzsivajtól mentesen, egészségesen tudnak kikapcsolódni a gőzkabin, az ördögszauna vagy a fűtött, relaxációs pihenőpadok jóvoltából. Egy kis finn szauna után pedig jöhet a jégkút, a dézsazuhany, egy szuper masszázs vagy egy frissítő gyümölcslé a Juice barban!

Fantasztikus konyha és kitűnő borok

Még a válogatósok is imádni fogják a napindító büféreggeliket és az ínycsiklandó, svédasztalos vacsorákat az Evergreen étteremben, ahol külön gyerekmenüvel kedveznek a legkisebbeknek. Fűszerezzétek meg a nyaralást egy kis borozgatással is, hiszen „A kékfrankos fővárosában” a soproni pincék legkiválóbb boraiba hörpinthettek bele! 

Milyen programokat próbálhattok ki a szállodában?

A Fagus Hotelben egy pillanatra sem lehet unatkozni a szuper programoknak köszönhetően, melyek között fáklyás túra, élményfestés, jóga, városnéző kisvonatozás, valamint bor- és csoki kóstoló is akad. 

Rossz idő esetén pedig a szállodában léghokizni, csocsózni vagy biliárdozni is lehet az xbox játékok kipróbálása mellett. Sőt! A csemetéket ajándékkal, animációs programokkal, játszószobával, játszótérrel és nem mellesleg, szuper kedvezményekkel várják.  

Készüljetek fel egy meseszerű vakációra Sopron különleges szállodájában, a Fagus Hotelben, ahol tartalmas kikapcsolódásban lehet része minden korosztálynak! A helyetekben pedig nem hagynánk ki az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpont és az osztrák-magyar határ közelében fekvő Familyparkot se, ahová kedvezményes jegy igényelhető a szálloda vendégeinek!

5 érv a megújult Fagus Hotel**** mellett >>

(Képek: Fagus Hotel, Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

9.5
Szállásszakértőnk és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
9.5

Személyzet

9.5

Tisztaság

9.6

Komfort

9.5

Szolgáltatások

Előnyök

  • +Személyzet
  • +Tisztaság
  • +Komfort
  • +Szolgáltatások

Hátrányok

  • -Ha nem szeretnél varázslatos környezetben megpihenni, városnézés után.
Megnézem