HorvátországNyári vakációTengerparti szállások

Pár lépés, és a strandon vagy – 25 horvát tengerparti szállás, max. 300 m-re a tengerparttól

2 perces olvasási idő

Ha az ember tengerparti nyaralást tervez, és van rá lehetősége, akkor már érdemes közvetlenül a partra foglalni a szállást, nem?  A legjobb horvátországi apartmanok csak pár perc sétára vannak a víztől, és ebből kifolyólag elképesztő kilátást nyújtanak az Adriára. Szippantsatok sós levegőt már az teraszon, élvezzétek a strand közelségét, és persze a panorámát: 25 tengerparti szállás Horvátországban, ahonnan maximum 300 méter a tenger!

25 horvát tengerparti szállás, max. 300 m-re a tengerparttól
Hotel Dražica Krk ***

Tengerparti hotelek Horvátországban, pár lépésre a víztől:

Hotel Arena Holiday Medulin ***

Nemrégiben felújított szálloda saját, homokos partszakasszal? Már megyünk is. Főleg, hogy viszonylag csendes helyen fekszik, valamint kifejezetten gyerek- és családbarát. 

Hotel Park Plaza Histria Pula ****

2 tengervizes medence, wellness részleg, első osztályú panoráma, Pula történelmi központja csupán egy rövid séta, az étteremben pedig mediterrán ízek és speciális, mentes fogások… Hát, ebben a hotelben aligha lehet kivetnivalót találni.

Heritage Hotel Chersin Fažana ****

A bájos isztriai falu, Fazana óvárosában egy olyan helyen szállhattok meg, ami eléggé rendhagyó: az UNESCO által védettnek nyilvánított 500 éves épületben, elegáns stílusú szobákban, csak 100 méterre a tengerparttól.

Design Hotel Navis Opatija *****

Ennél közelebb nem is lehetne a vízhez a hotel, és mivel ötcsillagos színvonallal vár, felsorolni is nehéz, mi mindent kínál nektek! Ha 100%-os kényelemre vágytok Opatija legszebb partszakaszán, ne is keresgéljetek tovább.

Wyndham Grand Resort – Hotel Novi Vinodolski *****

Ha szétnéztek a medence felől vagy a teraszról, úgy érezhetitek, hogy tiétek a világ! Ugyanis szédítő, romantikus kilátásban lesz részetek, 50 méterre a strandtól. Mindez Crikvenica vonzáskörzetében, bő 5 órára Budapesttől.

Aparthotel Gimi Mošćenička Draga ****

Az apartman és a hotel ötvözete ez a szuper aparthotel, ahol teljesen felszerelt apartmanokban szállhattok meg. Ellátás nélkül is foglalhattok, de reggelit is kérhettek. A kilátás gyönyörű, a homokos strand csak 50 méter! 

Hotel Vila Eugenia Lovran ****

Csak 5 óra Budapesttől ez a dizájnos, szecessziós stílusú hotel. 15 szobás, így nem egy hatalmas, személytelen hotel érzetét kelti, és csak 50 méterre van a strandtól! 

Hotel Dražica Krk ***

Szimatoljatok bele a sós levegőbe az erkélyről, és élvezzétek, hogy napozás közben az egyik oldalról a medence csobbanásait halljátok, a másikról pedig már a tenger hullámainak a zúgását. Családi szobát, vagy akár apartmant is foglalhattok, ráadásul Krk óvárosa is nagyon közel van.

A legjobb horvátországi apartmanok, ahonnan ripsz-ropsz a tengerparton vagytok:

Apartmanok Parkolóhellyel Moscenicka Draga, Opátia – Opatija – 7766 Mošćenička Draga

A hosszú, bonyolult szállásnév senkit ne tévesszen meg, a képlet nagyon egyszerű: a parttól néhány méterre található a 31, légkondis tengerparti apartman, az Isztriai-félsziget hozzánk közelebb eső felén. A gyönyörű kilátás és a kényelem adott!

Beach House Ive Pomer

Íme, egy izgalmas, horvát tengerparti bungaló! Ez a teljes, önálló ház remek választás, ha kettesben pihennétek a párotokkal. A kavicsos strand 50 méter, de 600 méterre homokos partszakaszt is találtok. Este pedig levezetésnek lazíthattok a saját jakuzzitokban.

Lando Resort Kampor

A legjobb horvátországi apartmanok közt ez biztos előkelő helyen lenne a listán: a homokos tengerpart pár lépés a medencés szálláshelytől, ahol teljes ház és tengerparti bungaló is foglalható. Egyik irányban a víz látványa fogad, a másikban árnyékot adó fák sorakoznak, és a kicsiknek játszótér is van.

Apartman Strenja Rab

Rab-sziget az úti cél? Ez a tengerparti szállás tetszeni fog: egy 4 fős család kényelmesen elfér benne, az erkélyről az Adria kéke üdvözöl, és csak 50 méter a legközelebbi, betonos strand.

Apartmani Plaza Selce

Crikvenica külvárosában található ez a klassz horvát tengerparti apartman, pár lépésre a strandtól. Már a nappaliból elképesztő kilátás tárul elétek a tengerre! Összesen 4 apartmanban foglalhattok.

Kamp Selce mobilne kućice Mediteran kamp

Az aranyos, kényelmes házikóktól pár perces sétára étterem, bolt, homokos strand, minden van. Csendes, idilli hely, családoknak kiváló! Ez a tengerparti szállás összesen 28 apartmanból áll.

Villa Christina Crikvenica

Szeretitek, ha az apartman világos, tágas, modern berendezésű? Akkor választhatjátok ezt a szálláshelyet 50 méterre a strandtól, 200 méterre Crikvenica nyüzsgő központjától.

Apartments Zorka Kampor

Kékre és zöldre is csodaszép kilátást kaphattok, mivel ez a családias ház a fák között található, 100 méterre a homokos és kavicsos strandtól. Rab-sziget egyik legklasszabb helyén található, 4 vagy 5 fős apartmanokkal várnak.

Apartmani Palace Paulina Novi Vinodolski

Ez aztán kimeríti a képeslapra (vagy inkább Instagramra) illő, tengerparti apartman fogalmát. 9, mindennel felszerelt apartman, szédítő panoráma a napozóteraszról, kültéri medence, és mindez 50 méterre a strandtól!

Villa House Milka Zadar

Ha kettesben nyaralnátok, vagy maximum 4 fős a család, választhatjátok ezt a bájos házikót is, aminek hangulatos belső udvarára kiülve este akár sütögethettek is egy jót. A strand csak 200 méter. 

Apartmani Alex Novi Vinodolski

A horvátországi tengerparti apartmanok közt ez a szállás azzal tűnik ki, hogy gyönyörű helyen, közvetlenül a tengerparton fekszik, és saját napozórésze, illetve privát strandja is van, ahová lépcsősor vezet le. Isteni a kilátás a teraszról is!

Villa Petar 1 Zadar

Bár a legközelebbi strand 100 méterre van, ez a tengerparti szállás szó szerint a tenger partján van, 10 méterre a víztől! Az apartman kifejezetten tágas, világos, a tengerre nyíló kilátásotok pedig szinte fejbe kólint majd.

Vila Nada Prigradica

Tengerparti apartmant kerestek Korcula szigetén, 50 méterre a homokos és kavicsos strandtól, fantasztikus kilátással? Meg is találtátok.

Apartmani Tatjana Rovinj

Rovinj az Isztria gyöngye, ez a szállás pedig szuper választás a városban: 50 méter a sziklás strand, de 500 méterre Kék Zászlós szakasz is található. A csodaszép Punta Corrente Park is a ház szomszédságában terül el.

Vila Marta Starigrad Paklenica

Íme, egy klassz tengerparti város a Zadari régióban, és egy remekül felszerelt szállás, ahonnan 300 méter a Kék Zászlós strand, és a hegyekre kaptok csodás panorámát.

Apartman Jadra Crikvenica

Kicsi, de meghitt: ez a horvátországi apartman főleg pároknak ajánlott, mert 2 fő fér el benne – vagy legfeljebb még egy 7 év alatti kölyök. A teraszon ejtőzhettek, gyönyörködhettek az Adriában, a strand pedig 300 méter.

Villa Tramonto Dubrovnik (Zaton-Veliki)

Ha egészen délre leutaznátok, ezt a szállást ajánljuk: csendes, nyugodt helyen fekszik, fák között, 50 méterre a kavicsos strandtól. 

Várnak a horvátországi tengerparti városok és tengerparti szállások, nektek már csak választani kell egyet a jobbnál-jobb jelöltek közül! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
58%
Imádom
Imádom
8%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
17%
Nem tetszik
Nem tetszik
17%