Romantikus búvóhelyekCsaládi kiruccanásHegyek-völgyekŐszi élményszüretRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongásVidéki vendégség

Elbűvölő erdei szállások – Csend, nyugalom, természet

1 perces olvasási idő

Ha városban élsz, az elmúlt hónapok bezártsága után már biztosan áhítozol az erdők, mezők, hegyek, völgyek nyugalma és illata után. Ha igen a válaszod, nincs is jobb úti cél, mint egy erdei szálláshely. Összeállításunkban erdei vendégházak és szállások közül válogattunk, melyek kényelmében élvezhetitek a madárcsicsergést.

Elbűvölő erdei szállások – Csend, nyugalom, természet

1. Erdei Vendégház Márianosztra

Ha nagy társasággal szeretnétek eltölteni néhány napot a Börzsönyben, az Erdei Vendégház Márianosztra ideális választás. A 18 fő fogadására is alkalmas erdei szálláshelyre cicát és kutyust is magatokkal vihettek. 

Márianosztra és környéke legszebb látnivalóit itt találod >>

Elbűvölő erdei szállások - Csend, nyugalom, természet

2. Erdei Vendégház Farkasgyepű

Ha belevetnétek magatokat a Bakony felfedezésébe, kiváló bázisotok lesz az Erdei Vendégház Farkasgyepű. Az erdei kisházban az egész család nagyszerűen pihenhet, nem is beszélve a pancsolásról a kültéri medencében.

Farkasgyepű és környéke ezeket a programokat kínálja >>

Elbűvölő erdei szállások - Csend, nyugalom, természet

3. Diófás Vendégház Kővágószőlős

Páros pihenéshez keresel romantikus erdei szálláshelyet? A bájos kis Diófás Vendégház Kővágószőlős a Mecsek nyugati felén, hegycsúcsok szomszédságában áll, szomszédmentes helyen. A csend és béke garantált.

Kővágószőlősön és környékén ezek a legjobb programok >>

Elbűvölő erdei szállások - Csend, nyugalom, természet

4. Orfalusi Vendégház

Az Orfalusi Vendégház első pillantásra szakasztott olyan, mint a mesék százéves anyókájának kunyhója az erdő mélyén. Az Őrség szépséges vidéke veszi körül ezt a rönkfából épült erdei szálláshelyet, mely kitűnő választás családok vagy párok részére.

Orfalu és környéke felfedezéséhez itt találsz ötleteket >>

Elbűvölő erdei szállások - Csend, nyugalom, természet

5. Erdő Szélén Házikó Porva

Kényelem és madárcsicsergés: ez vár az Erdő Mélyén Házikó Porva vendégeként, ha te is ezt az erdei szálláshelyet választod családodnak a Bakonyban. Akár nyolcan is üdülhettek itt egyszerre, a vendégházban mind elfértek. 

Porva és a Bakony legszebb látnivalóit itt találod >>

Elbűvölő erdei szállások - Csend, nyugalom, természet

6. Garábi Udvarház Garáb

Hollókő közelében, az erdő közepén találod a Garábi Udvarházat, amely kőépületével, kandallójával hamisítatlan erdei szálláshely. Túrázók számára különösen jó választás, hisz az országos Kéktúra útvonala mellett található.

Itt találsz programokat Garábon és környékén >>

Elbűvölő erdei szállások - Csend, nyugalom, természet

7. Kilátó Vendégház Mátrafüred

Mátrafüred az ország egyik legnépszerűbb hegyvidéki úti célja, itt vár titeket is a Kilátó Vendégház. A híres Kozmáry-kilátó közelében álló erdei szálláshely ideális választás, ha társasággal, családdal fedeznétek fel a Mátra vidékét.

Mátrafüreden számtalan program vár gyerekeket, felnőtteket >>

8. Gilice Vendégház Parádsasvár

Fenyőfák, hegyek és nyugalom – ezek jellemzik leginkább a Gilice Vendégház Parádsasvár erdei szálláshelyet. Ha családdal utaznátok a Mátrába, ez a négy férőhelyes kiadó ház remek választás lesz.

Parádsasvár ismert és kevésbé ismert látnivalóit itt nézheted meg >>

9. Szigeti Tanya Faházak Petneháza

A Szigeti Tanya Faházak Petneháza nem csak azért lesz az egyik kedvenc erdei szálláshelyed, mert csodaszép környezetben található: a tanya állatparkjában őshonos házi állatok, növénykertjében egzotikus virágok is találhatóak. A négy épületből álló tanyán háborítatlanul pihenhettek majd. 

Petneháza és környéke ezeket a programokat kínálja >>

10. Tölgyfás Vendégház Makó

Erdei kisház a Maros folyó mellett: ez a Tölgyfás Vendégház Makó, amelynek kertjébe még őzek is ellátogatnak néha. A stílusos szálláshelyről nagyon hamar eléritek a szűkebb és tágabb környék minden látnivalóját.

Ezek Makó és környéke legfőbb nevezetességei >>

Ha erdei szálláshelyet keresel belföldön, Magyarország bármelyik táján találsz tökéleteset. Válaszd ki most következő erdei nyaralásod színhelyét, és foglald le most a szállás.hu oldalán vagy applikációnkban >>

Még több természetközeli program és erdei szálláshely >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
87%
Imádom
Imádom
11%
Vicces
Vicces
3%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%