HorvátországTengerparti szállások

Mesés horvát nyaralás all inclusive és teljes ellátással

1 perces olvasási idő

Pazar pihenésről áhítoztok Horvátország szívében? Remek! De miért ne hozhatnátok ki a maximumot a vakációból egy all inclusive vagy teljes ellátás keretében? Megmutatjuk, hol tehetitek meg ezt: mesés szállodák az Adriai-tenger partján, ahol a horvát nyaralás all inclusive lesz!

Mesés szállodák a horvát tenger partján, ha neked az all inclusive vagy teljes ellátás is fontos!

1. A luxus íze: Hotel Pinija Petrčane ****

Csöppenjetek bele a Földi paradicsomba ebben a csodaszép hotelben, melyben igazi luxuskörnyezetben tölthetitek el a nyaralás perceit! Kültéri és beltéri medencékkel, jakuzzival, panorámás napozóterasszal és pompás ételekkel vár rátok a Hotel Pinija Petrčane ****!

Foglaljatok ITT! >>

2. Egy barátságos hely: Moon Rocks Hotel Novalja

Medencével, homokos kerttel és óriási pálmafákkal találkozhattok, ha felkeresitek a Moon Rocks Hotelt, ahová akár négylábú úti társatokat is magatokkal vihetitek. A barátságos szálláshelyen a meleg miatt sem kell főnie a fejeteknek, ugyanis hűsítő légkondicionáló gondoskodik a kellemes klímáról.

Foglaljatok ITT! >>

3. Ízutazás és tetőtéri medence: Dioklecijan Hotel & Residence Split ****

Élvezzétek a varázslatos kilátást a tetőtéri medencéből, majd dobjatok be egy mennyei koktélt a Dioklecijan Hotel & Residence Split ****-ben! Levezetésnek pedig induljatok pazar íztúrára, melyet a remek étterem biztosít! Itt ugyanis a dalmát konyha és borkülönlegességeket is megkóstolhatjátok!

Foglaljatok ITT! >>

4. A tenger hangja: Hotel Savoy Opatija ****

Hallgassátok az ágyból a tenger hullámainak andalító hangját! Ez a szálloda ugyanis csupán pár lépésre fekszik a végtelennek tűnő víztömegtől. Az igényes szobákban klíma szolgálja a kényelmeteket, a grillétterem finomságait pedig nem érdemes kihagyni!

Foglaljatok ITT! >>

5. Városnézők kedvence: Heritage Hotel Tragos Trogir ***

Trogir mesés, 2300 éves történelmi belvárosában 12 kényelmes szoba közül válogathattok a Heritage Hotel Tragos***-ban. A hely ideális a városnézéshez, ugyanis a legszebb látványosságok is karnyújtásnyira találhatóak innen. Természetesen a strandért sem kell sokat menni, mert a legközelebbi csobbanási lehetőség is 500 m-re fekszik a szállástól.

Foglaljatok ITT – horvát nyaralás all inclusive ellátással! >>

6. A vízi kalandok szerelmeseinek: Hotel Pagus Pag ****

Ébredjetek pihe-puha párnák között, pompás kilátással a tengerre, miközben azon morfondíroztok, hogy aznap a sós vízben vagy helyette az 1200 négyzetméteres wellness kalandokban merüljetek-e el! Itt megtehetitek!

Foglaljatok ITT! >>

 7. Családdal is tökéletes: Hotel Punta Vodice ****

Szuper elhelyezkedésű, csodás panorámával megáldott helyen is tölthetitek a vakációt, ahol a komfortos szobáktól a wellness-részlegig minden adott ahhoz, hogy felejthetetlenné tegyétek a nyaralást. A Hotel Punta****-t pedig a gyermekbarát szolgáltatásoknak köszönhetően minden korosztály imádni fogja!

Foglaljatok ITT! >>

8. Aktív és passzív pihenés egy helyen: Hotel Adria Biograd na Moru*** +superior

Fenyőerdő ölelésében, pár perc sétára a homokos tengerparttól egy remek szállodát ajánlunk nektek, ahol kültéri- és beltéri medencékben is csobbanhattok, vízicsúszdázhattok, teniszezhettek, illetve röplabdázhattok is… oly sok más mellett!

Foglaljatok ITT! >>

9. Az egész családnak: Hotel Faraon Trpanj ***

Szuper kalandokban nem lesz hiány, ha a Hotel Faraon-t szemelitek ki úti célnak, ugyanis számos sportpálya és kültéri medence gondoskodik róla, hogy élmény legyen a pihenésetek. Ráadásul a gyerekek is lelkesedni fognak majd a játszóházért és a remek animációs programokért. 

Foglaljatok ITT! >>

10. Tengerre néző szobák: Hotel Labineca Gradac ***

Festői kavicsos parton magasodik a Hotel Labineca Gradac *** illusztris épülete, mely tengerre néző, tiszta szobákkal biztosan az egyik kedvenc helyetek lesz, ha felkeresitek. Másszátok meg a St. Paskal csúcsát is, és tekintsétek meg a páratlan látképet!

Foglaljatok ITT! >>

Horvát szállodák all inclusive ellátással vagy teljes ellátással:

+1 Aminess Grand Azur Hotel Orebić **** – A tökéletesség receptje

199 szoba, gyermekeknek szóló animációs programok, valamint kristálytiszta, kültéri medence is található a Aminess Grand Azur Hotel Orebić **** repertoárjában – többek között. A kiváló, saját étterem konyháját pedig vétek kihagyni!

Foglaljatok ITT! >>

Ezzel nincs vége a sornak, hiszen a horvát tengerparton bőven válogathatunk a mesés szállodák közül. Nézd meg mindet a szallas.hu oldalán! >>

(fotók: szallas.hu,


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%