HorvátországKoronavírus utazási információk

Indulhat a nyár! Nincs kötelező karantén a horvátországi nyaralás után

1 perces olvasási idő
Utazás horvátországba koronavírus után

Horvát nyaralás szabadon -Véget ér a a védettségi igazolvánnyal vagy két negatív teszttel nem rendelkezőkre kiszabott 10 nap karantén. Június 23-tól teszt- és karanténkötelezettség nélkül léphetnek be hozzánk szárazföldi- és vízi úton a szomszédos államokból az utasok, kivéve Ukrajnát. A repülés kivételt képez a rendelet hatálya alól. A jelenlegi szabályok szerint tehát nincs kötelező karantén a horvátországi nyaralásból való hazatérés után.

A Magyar Közlönyben kedd éjjel jelent meg a beutazást megkönnyítő jogszabály. A kormány módosította a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló 408/2020. (VIII. 30.) kormányrendeletet. A módosítás Ausztriából, Horvátországból, Romániából, Szerbiából, Szlovákiából és Szlovéniából június 23-tól lehetővé teszi a korlátozások nélküli belépést Magyarország területére, kivéve légi úton. Ukrajnával kapcsolatban nem tett ilyen könnyítést hazánk (Turizmusonline.hu)

Kiutazás, szállásfoglalás:

A horvát tengerpartra történő kiutazás és horvát határátlépés védettségi igazolvány nélkül lehetséges, mindössze a személyi igazolvány felmutatásával utazhatunk Horvátországba.

Horvátországi szállásfoglaláshoz nem szükséges a védettségi igazolvány, a szálláshelyek nem kérnek a vendégektől igazolást vagy tesztet sem.

Legyen álomszép nyaralásotok, csapjatok le a kedvezményes ajánlatokra 07.04-ig a Szallas.hu-n! 🌊🏖☀

Csábító Horvátország karantén nélkül! Irány a promóciós ajánlatokra >>

Utazás horvátországba koronavírus után

Összegyűjtöttük neked Horvátország és az Adriai-tenger kihagyhatatlan látnivalóit, tengerparti élményeit és a legjobb szállásokat.

70+ horvátországi szállástipp és programtipp nyaralásodhoz »


  


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
55%
Imádom
Imádom
29%
Vicces
Vicces
3%
Hűha
Hűha
13%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%