BalcsiCsaládi kiruccanásŐszi élményszüretRomantikus kikapcsolódásToplistákVízparti szállásokWellness + Hotelek

5+1 balatoni szállás az utószezonra

1 perces olvasási idő

A nyárnak szinte teljesen vége, de ennek is megvannak az előnyei. Ha még egyszer utoljára szeretnénk feltöltődni, mielőtt az őszi hajtás igazán beindulna (vagy csak szeretnénk kipihenni a nyaralást – ez bizony létező jelenség), akkor nincs is jobb egy augusztus végi-szeptember eleji kiruccanásnál. Ilyenkor ugyanis nyugodtabban, tömegmentes környezetben kapcsolódhatunk ki, miközben az idő még mindig nagyon kellemes. Összeszedtünk néhány szállást, ahol remek felszereltségű wellness hotelekben pihenhetünk, a környéken pedig remek programok várnak. 5 + 1 balatoni szállás az utószezonra!

5+1 balatoni szállás az utószezonra

5+1 balatoni szállás az utószezonra

Wellness Hotel Kakadu Superior Keszthely ***

A Balaton-parttól csupán 350 méterre található ez a sokszínű wellness szolgáltatásokkal rendelkező hotel. 29 szoba és 4 apartman áll rendelkezésünkre, melyek mind remekül felszereltek, egy részük klímával is rendelkezik. A hotelnek saját étterme van, ahol bőséges svédasztalos reggelit fogyaszthatunk, de ha félpanziós ellátást szeretnénk, akkor esténként háromfogásos, menüválasztós vacsorát is kérhetünk.

A szálloda két épületét mediterrán hangulatú uszoda köti össze, és az uszodából panorámalift visz fel a tetőteraszra, ahonnan csodás kilátás nyílik Keszthelyre. A Wellness Club keretében olyan kényeztető kezeléseket is kipróbálhatunk, mint kozmetikai arc- és testkezelés, hagyományos és keleti masszázsok, talpmasszázs. Beülhetünk a különféle szaunák valamelyikébe vagy pezsgőfürdőzhetünk is. Családias, hangulatos hotel, közel a tóhoz és a városhoz is!

Ne felejtsétek! Keszthelyi foglalással olyan programokra kaptok kedvezménykupont, mint a Festetics-kastély vagy a Csigaparlament !

Hotel Annabella Balatonfüred ***superior

Szeretnétek még egyet romantikázni az őszi munka- és iskolakezdés előtt? A balatonfüredi Hotel Annabella tökéletes választás pároknak. A 384 erkélyes, panorámás szoba mellett 5 nappalival ellátott lakosztály is vár. A szállodának saját Balaton-parti strandja van, ugyanakkor extra wellness szolgáltatásokat is nyújt. Fedett és szabadtéri medence, szauna és masszázsok szolgálják a kényelmünket.

Családoknak is ideális hely, mert a kertben játszótér van, és olyan szórakozási, parkfitnesz lehetőségeket is találunk, mint biliárd, asztalitenisz, vagy strandröplabda. Az étteremeben a hagyományos magyar fogások mellett nemzetközibb ételeket is kóstolhatunk, heti kétszer pedig tematikus, zenés vacsorával kedveskednek a vendégeknek. Ha pedig a környéket szeretnétek felfedezni, látogassatok el az izgalmas vitorlásmúzeumba vagy sétáljatok végig a romantikus Tagore sétányon ?

Hunguest Hotel Pelion Tapolca ****superior

Ha különleges balatoni szállás a cél, vagy a pihenés mellett gyógyulásra is vágytok, foglaljatok a Hotel Pelionban! Tapolca belvárosában helyezkedik el, a szálloda alatt pedig látványos karsztbarlang található, mely speciális mikroklímával és gyógyhatással rendelkezik. Ezért a Hotel Pelion egész Európában egyedülálló, hiszen a szállodából közvetlen folyosón juthatunk a gyógy-barlangba. Elsősorban a légúti megbetegedéssel és allergiával küzdők számára van jótékony hatással.

Az étteremben bio-konyha is szolgálja az egészségünket. A 456 férőhelyes hotelben a szobák mellett 8 apartman és 4 jacuzzival felszerelt lakosztály is vár, illetve 4 speciálisan kialakított szoba a mozgáskorlátozottaknak. A szállás további szolgáltatásai közül, hogy csak egy párat említsünk: minigolf, termál-és élménymedence, szaunák, szolárium, gyermekmedence, fitneszterem, tejesfürdő, squashpálya, és a többi.

Bakony Hotel Bakonybél ***

Természetközeli, csodás környéken található szállás a Bakonyhotel. A Gerence-patak völgyében, a Bakony legmagasabb csúcsai közt bújik meg, így akit vonz az erdei környezet és szeret túrázni, annak kifejezetten ajánlott. A hotelt 4 hektáros őspark veszi körül, és számos látványosság sétatávolságon belül elérhető, például a Pannon Csillagda, a Likas-kő barlang vagy a Köves-hegyi kilátóhely.

Gyermek- és bababarát szállás, mivel játszószoba, babafürdető, etetőszék, gyermekmenü, játszótér és állatsimogató mind a kicsik kényelmét és szórakozását biztosítja. Ráadásul a családi apartmanokban a kisgyerekes családok is bőven elférnek. Az ár már tartalmazza a félpanziós ellátást! Találunk még szaunát, infrakabint, csocsót és biliárdot is, de lehetőségünk van biciklibérlésre és pónilovaglásra is.

Hotel Kapitány Sümeg****+superior

Ha augusztus végén, szeptember elején szeretnétek egy hosszú hétvégét a sümegi vár mellett exkluzív környezetben eltölteni, irány a Hotel Kapitány! A Balatontól 20 km-re, a mintegy 700 éves sümegi vár lábánál 154 szoba vár, ahol megállíthatjuk az időt és romantikázhatunk egy kicsit. 4 éves korig ingyenes a szállás, és az ár tartalmazza a félpanziós ellátást.

Ráadásul az étkezés keretében heti kétszer Középkori Lakomán is részt vehetünk, a várban pedig számos további program vár, amely elhozza nekünk a középkort. A szálloda kültéri medencéjéből csodás panoráma tárul elénk, és egyéb wellness szolgáltatások is a kikapcsolódásunkat szolgálják. 

+1 szállás szeptembertől: ne feledkezzünk meg a Velencei-tóról sem!

Vital Hotel Nautis Gárdony ****superior

A gárdonyi kikötő és szabadstrand szomszédságában található a Vital Hotel Nautis, ami az aktív pihenés és családi kikapcsolódás tökéletes helyszíne. A szobák egy részéből csodálatos panorámát kapunk a Velencei-tóra. A szállás babarát, 4 éves korig ingyenes, és különféle wellness szolgáltatásokkal rendelkezik. A félpanziós ellátás benne van az árban. Ha itt szálltok meg, fedezzétek fel a Velencei-tó megannyi látnivalóját is!

5 balatoni szállás az utószezonra
Vital Hotel Nautis Gárdony ****superior

Jöhet egy utolsó utáni pihenés? Több szállást itt találtok >>

(fotók: shutterstock, szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%