Wellness + HotelekNyári vakáció

A szálláshelyek koronázatlan királyai- 5 csillagos nyaralás itthon

1 perces olvasási idő

A szálláshelyek koronázatlan királyai az ötcsillagos szállodák. Süppedős szőnyegek, puha plüss kanapék, kristálycsillárok, szivarszobák és misztikus hangulatú wellness oázisok kápráztatják el a vendégeket, akiknek semmi más dolguk nincsen, mint élvezni jól megérdemelt pihenésüket luxus körülmények között. Ugye, jó lenne kipróbálni? Gyere velünk egy 5 csillagos sétára magyarországi luxusszállodákba! 

A szálláshelyek koronázatlan királyai – 5 csillagos nyaralás itthon 

1. Fibula Residence Hotel & Wellness Pécs

Luxuskörülmények közé csöppensz a Fubila Residence Hotel & Wellness Pécs vendégeként. A baranyai megyeszékhely egyetlen felnőttbarát hotelében 14 évnél idősebb családtaggal oszthatjátok meg a feledhetetlen élményeket. 

Pécsett ezek a legjobb programok >>

2. Hotel Divinus Debrecen*****

Az ötcsillagos Hotel Divinus Debrecen vendégeként istenien érzitek majd magatokat. Családi vagy páros luxusnyaraláshoz egyaránt kiváló wellness szálloda Debrecenben. 

Debreceni és környékbeli látnivalók >>

3. Forgách Kastély Hotel Mándok*****

Valódi főúri pompa vesz körül a mándoki Forgách Kastély Hotel falai között, mintha csak egy kosztümös film főszereplője lennél. Válaszd ki a legszebb lakosztályt magatoknak ebben az ötcsillagos luxushotelben Kelet-Magyarországon! 

Nézd meg Mándok és környéke látnivalóit >>

4. Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem Sopron

A nagybetűs történelem vesz körül a misztikus hangulatú Sopronbánfalvai Kolostor Hotel és Étteremben, amely egykor a pálos rendiek kolostora volt. Az egykori szerzetesi cellák ma fényűző szállodai szobák, melyek a luxus élményét nyújtják a náluk pihenő felnőtteknek és 13 év feletti gyerekeknek.

Sopronban és környékén látnivalók sokasága vár >>

5. Mystery Hotel Budapest*****

Az egyik legszebb ötcsillagos szálloda a főváros szívében a titokzatos atmoszférájú Mystery Hotel Budapest. A luxus spa részleg és a lenyűgöző sky bar garantáltan elvarázsol majd téged is.    

Budapesten még több a látnivaló, mint gondolnád >>

6. Hotel Azúr Prémium Siófok*****

Az Év Szállása 2016 – Szakmai Díj III. helyezésének nyertese a Hotel Azúr Prémium Siófok, mely egy szenzációs ötcsillagos szálloda a Balaton déli partján. A balatoni panorámás szobákat is kínáló luxushotelben mindent megkapsz, ami csak kellhet egy ötcsillagos nyaraláshoz.  

Programok gyerekeknek, felnőtteknek Siófokon >>

7. Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz*****

Hévíz egyetlen ötcsillagos luxus wellness szállodája a Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz, mely fantasztikus spa élményeket és hagyományos gyógykezeléseket kínál. Kis vendégekkel érkező családokat babagondozási felszerelés és játszószoba várja. 

Ha programot keresel Hévízen és környékén, kattints ide >>

8. BalaLand Residence Apartmanhotel Szántód****

A Balaton déli partjának egyik legújabb impozáns attrakciója a BalaLand Residence Apartmanhotel Szántód, mely ötcsillagos pihenést kínál. A főként családok számára ideális balatoni luxushotel egyedülálló hangulata és gyerekbarát szolgáltatásai révén garancia a feledhetetlen nyaralásra.

Kihagyhatatlan látnivalók Szántódon és környékén >>

Idén nyáron te is megérdemelsz egy kis luxust. Válaszd ki a legvonzóbb szállodát és foglald le a legszebb szobát! Csak néhány kattintás, és máris a tiéd! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%