Romantikus kikapcsolódásBudapest és környékeNyári vakáció

7 ok, amiért megéri nyáron Budapesten randizni

1 perces olvasási idő

Nem muszáj lehozni a csillagokat az égről ahhoz, hogy egy romantikus randin elkápráztassuk a szerelmünket. Néha elég egy jól megszervezett program, egy varázslatos helyszín és máris sikerül meghitt perceket varázsolni az egyébként szürke hétköznapokba. Romantikus vacsora a Dunán, móka és kacagás a Selfie Múzeumban vagy séta kéz a kézben egy belvárosi botanikus kert fái alatt. Te melyik romantikus programot választanád? Van még néhány ok a tarsolyunkban, amiért érdemes Budapesten (is) randizni!

Budapesten randizni

7 ok, amiért megéri nyáron Budapesten randizni

1. Motorcsónakázás a Dunán

Kaland, izgalom, romantika, száguldás! Ezt ígéri a romantikus motorcsónaktúra, amely felér egy budapesti városnézéssel is. A hófehér luxus motorcsónak ugyanis elhalad a Margitsziget, majd a Parlament előtt, megcsodálhatjuk a Duna-korzót és a budai oldalon lévő Halászbástyát, illetve Mátyás-templomot is.

Meglepetés a romantikus városnézéshez: A Szallas.hu vendégeit 1 üveg ajándék pezsgővel várják a fedélzeten!

Budapesten randizni

2. Budapest Eye – randi a házak fölött

Kíváncsi vagy, milyen lehet Budapest a magasból? Lepd meg az élménnyel párodat és próbáljátok ki a Budapest Eye-t, Európa egyik legmagasabb óriáskerekét, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a városra.

Felnőtt belépőjegy: 2 700 Ft
Diák, Nyugdíjas belépőjegy: 2 400 Ft

TIPP: Időzítsétek a programot naplemente idejére és összebújva tudtok gyönyörködni Budapesti esti fényeiben!

Budapesten randizni
Budapest Eye óriáskerék

3. Párisi udvar – ahol életre kel a történelem

Elegancia, romantika, történelem. Az idén újranyitott patinás épület ötcsillagos hotelként működik tovább, de ha csak ebédelnétek vagy kávéznátok egyet, akkor is az egyik legromantikusabb budapesti helyszín a Párisi udvar.

> (új fülön nyitja meg)”>Az épület történetéről és jelenéről itt olvashattok >>

4. Selfie Múzeum

Sütizz, szelfizz, posztolj! Ez a szlogenje Magyarország első édesség és szelfi múzeumának, ahol akár egy teljes délutánt el lehet tölteni kettesben, sok-sok édes élménnyel gazdagodva. A 2 szinten elterülő, 400 négyzetméteres létesítményben izgalmas és egyedi díszletek között készíthettek egyedi fényképeket magatokról és egymásról. Melyik legyen a legújabb profilképetek? A flamingós? Az unikornisos? Próbáljátok mind a 11 terem installációit és kiderül!

Belépők: hétköznap 2990 Ft, hétvégén 3500 Ft

Budapesten randizni
A kép illusztráció

5. Fürdők éjszakája

Mi lehet romantikusabb egy éjszakai fürdőzésnél? Július 5-én erre is választ kaphattok, hiszen ismét megrendezésre kerül a Fürdők éjszakája. Ezen a napon a budapesti és vidéki fürdők hosszabbított nyitva tartással, kedvezményes belépőkkel, élő koncertekkel, DJ-kel és habparty-val gondoskodnak a jó hangulatról – akár hajnal 4-ig is.

Budapesti fürdők listája >>

A kép illusztráció

6. ELTE Füvészkert

Az ELTE Füvészkert igazi oázisként zöldell Budapest belvárosában, ahol egész évben gyönyörködhetünk a természet változó szépségeiben. Sétáljatok egy nagyot a botanikus kertben, élvezzétek a csendet és a madárcsicsergést. Itt nincs semmi, ami elvonja a figyelmet egymásról!

Budapesten randizni

7. Szamos Csokoládé Múzeum

Édes pillanatok várnak rátok a Szamos Csokoládé Múzeumban, ahol nem csak nézelődni, hanem kóstolni és csokit készíteni is lehet. A kiállított tárgyak elkalauzolják a látogatót a trópusok buja világába – a kakaó őshazájába, emellett megismerhetitek a csokifogyasztás szokásait, eszközeit. A múzeumban egyedi túrák is kérhetők, ahol bárki elkészítheti a kedvenc édességeit.

Budapesten randizni

Még több budapesti program >>

5 romantikus szálláshely Budapesten

Nem elég a néhány órás közös program, inkább szívesen eltöltenétek 1-2 éjszakát a fővárosban? Az alábbi romantikus hoteleket ajánljuk, ha szeretnétek még tovább randizni Budapesten:

Triple M Hotel Budapest

Válaszd a Triple M szállodát, hogy egy izgalmas hétvégét tölthess Budapesten kedveseddel! Egy kimerítő nap után a tágas, kellemes hangulatú szobákban jól fog esni a pihenés. A hotel bárja folyamatosan nyitva van, így bármikor kiülhettek a hotel belső udvarára egy hideg frissítő italra. 

 Star City Hotel Budapest  ***

Kiváló elhelyezkedésű hotel a Keleti Pályaudvar és a metró találkozásánál, így még taxira sem kell költeni.

The Hotel Unforgettable – Hotel Tiliana by Homoky Hotels Budapest ****

A 3 hektáros park közepén található hotel modern, exclusive kialakítású szobákkal rendelkezik. Etalon étterme helyi és nemzetközi ételeket kínál, a drink bár a késő esti órákban tart nyitva. 

Atlas City Hotel Budapest ***

Kiváló elhelyezkedéssel a belvárosban, privát parkolóval és meglepően nagy szobákkal várja vendégeit az Atlas City Hotel.

Aquamarina Boathotel & Rendezvényhajó Budapest

Igazán romantikus környezetben, a Dunán ringatózva tölthettek el néhány estét az Aquamarina Boathotel fedélzetén. A 40 szobás szálloda a Római-parton található. A szobák légkondicionáltak, zuhanyzóval illetve fürdőszobával ellátottak.

Még több budapesti hotel azoknak, akik romantikára vágynak >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%