Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekNyári vakációRomantikus kikapcsolódás

Zalakarosi programok- élményekkel teli nyár a MenDan Hotelben

2 perces olvasási idő
MenDan Hotel terasza

Mi kell egy felejthetetlen nyaraláshoz? Jó társaság, közös élmények és nem árt, ha strand is van a közelben. Az alábbi zalakarosi programok, a MenDan Magic Spa & Wellness négy csillagos szolgáltatásai, gyerekbarát élményei, hatalmas wellnessrészlege és gasztronómiai kínálata garancia arra, hogy erre a nyárra még évek múltán is örömmel emlékezzünk vissza. Fürdőruhák a bőröndben, gyerekek a hátsó ülésen, irány Zalakaros!

Zalakarosi programok- Élményekkel teli MenDan nyár
MenDan Hotel terasza

MenDan Magic Spa & Wellness Zalakaros****+superior

Zalakaros központjában, a városi gyógy-, élmény- és strandfürdő szomszédságában található szálloda idén nyáron is exkluzív, tágas szobákkal, tematikus hétvégékkel, sztárfellépőkkel, gyermek animációval és saját 1000 nm-es Aqualanddal várja vendégeit.

A hotel 162 kétágyas és családi szobával rendelkezik, a szobák nagy része pótágyazható. A légkondicionált, saját kádas vagy zuhanyzós fürdőszobával felszerelt, részben erkélyes, otthonos, egyedi hangulatú, szobák közül mindenki megtalálja a számára ideális elrendezést. A szobák az alábbi típusokban foglalhatók: superior kétágyas, luxus superior kétágyas jacuzzival, két légteres családi apartman konyhával, családi junior suite és lakosztály.

Élményekkel teli MenDan nyár
Junior Suite

Nyári csomagajánlatok:

  • MenDan Vakáció főszezon (3 éj) – Foglalható: 2019. július 1. – 2019. augusztus 16. között (min 3 éj)
  • MenDan Vakáció Nyár vége (6-7 éj) – Foglalható: 2019. augusztus 20. – 2019. szeptember 1. között (min 6 éj)

További részletek a szallas.hu oldalán >>

Zalakarosi programok: csobbanás, játékok és nyári kalandok

A MenDan Hotel egész évben nyitva tart, ezért ha nyáron kicsit rosszabbra fordulna az idő, netán eleredne az eső, akkor sem kell lemondani a pihenésről. Idén egészen augusztus 31-ig válogathatunk a végeláthatatlan programok, élmények és kalandok közül. Lássuk, mi mindennel vár nyáron Zalakaros és a MenDan Hotel!

A szálloda saját, 1000 m2 alapterületű fürdőkomplexummal rendelkezik, melyben úszó-, élmény-, termálmedence, jacuzzi, gyermek pancsoló, Kneipp taposó, továbbá szaunarészleg gőzkabinnal és finn szaunával, merülő medence, élményzuhanyok, játszósarok és mediterrán pihenőszoba található. Ennyi szolgáltatás láttán kizárt, hogy bárki is unatkozna a MenDanban eltöltött napok alatt!  

Élményekkel teli MenDan nyár- Aqualand wellness
Aqualand

Ez igaz a gyerekekre is, akik a strandolás mellett kipróbálhatják a játszószobát és a játszóházat, részt vehetnek animációs programokon, vagy eltölthetik az időt a Xbox szobában is. Akinek pedig még nap végére is maradt fölös energiája, levezetheti a Mini Discóban a Nyári kölyökbugi programokon. A legkisebb vendégeknek baba felügyelet, babajátékok, fedett pancsoló, kiságy és bébi étel, -ital is rendelkezésre áll.

Magic Land Játszóház – a csöppségek és apróságok beltéri játszótere

A játszópark animátorai, óvónői és persze Magic, a kakadu tárt karokkal, remek foglalkozásokkal, vidám hangulattal és eszméletlen sok játékkal várják a család legkisebb tagjai. Festés, rajzolás, ragasztás, bábozás, agytorna, tánc, kreatívkodás és varázslat vár mindenkire, aki ide belép.

Zalakarosi programok- Élményekkel és gyerekprogramokkal teli MenDan nyár
Játszószoba

MenDan PlayCity – azigazi adrenalinkaland kortól függetlenül

Egész nyáron várja a játékos kedvű kalandorokat a MenDan saját játékvárosa. A FunHouse-ban rex és csocsó asztal, billiárd, darts áll rendelkezésre, valamint X-box Kinect segítségével kipróbálható, ki milyen sportban a legszuperebb. A PlayCity legújabb játéktermében pedig akár léghokiban, kosárlabdában, speed ballban is kipróbálhatja magát a család apraja, nagyja, sőt, a pónilovacska is garantált kedvenc lesz.

MenDan nyár – minden napra egy élmény

A nyaralás alatt fontos a pihenés, de érdemes néha feldobni 1-1 aktív szórakozással is. Mutatjuk, mely zalakarosi programok segítenek ebben:

Zalakarosi programok nyárra a MenDan Hotelben

A MenDan Hotelben már hétfőtől indulnak a kreatív kalandok a játszóházban, ahol az óvónők kreatív foglalkozásokkal, hetente megújuló tematikus programokkal, varázslós, herceges és hercegnős, kalózos kalandokkal várják az apróságokat.
Kedden a bohóckodásé a főszerep, irány a cirkuszok világa!
Míg a szerda estét egy zenés teraszpartival ünnepelheted a Smaragd Café pálmafákkal körülölelt teraszán. Koktélok, fröccskreációk, nyári, gyümölcsös kalandok, jeges italok, lágy dallamok, nyári szellő…
A csütörtöki bűvészsulin Nagy Jonathan varázsolja el a gyerekeket trükkökkel, izgalmakkal és káprázatokkal.
Minden pénteken fürdővarázs vár a vendégekre trópusi hangulatban, emellett szauna szeánszok segítik a relaxálást egész nyáron. A szaunamesteri felöntések a nyár illataival és zamatával járulnak hozzá, hogy jól induljon és szuper jól záruljon a nap.
A szombati sziesztán a felnőttek kiélvezhetik a kávéperceket, míg a gyerkőcök hűs desszertvariációk közül válogathatnak kedvezményes árakon.
Ha vasárnap, akkor wellness nap! Záruljon vagy éppen induljon a nyaralás a vasárnappal. Töltődj fel egy kényeztető masszázzsal vagy válassz egy különleges testkezelést!

Élményekkel teli MenDan nyár

TIPP: Minden nap élőzenés estek várnak a vacsora ideje alatt a MenDan band-del, szóval kerüljön a bőröndbe táncos cipő is!

Zalakarosi programok 2019. nyarán

Bár jó élményekért nem muszáj kimozdulni a szállodából, a szabadtéri programok miatt talán mégis érdemes lesz körülnézni a városban.

2019. július 5-6. Kannavirág Fesztivál

Egy hétvége, amikor megválasztásra kerül a város legszebb lánya, a Kannavirág királynő, aki egy éven át képviseli Zalakarost jeles eseményeken. A szépségverseny programjai közt kézműves és kirakodóvásár, zenés, táncos programok is szerepelnek.
Megnézem a szabad időpontokat >>

2019. július 19-21. Zalakaros Város Napja

Zalakaros város rendezvénye minden évben Anna napjához kapcsolódóan kerül megszervezésre. Koncertek, kézműves vásár, zenés és táncos programok színesítik az eseményt, amit 3 napon át élvezhetnek a városban pihenő vendégek.
Megnézem a szabad időpontokat >>

Zalakarosi programok- a MenDan Hoteltől karnyújtásnyira
Kilátás a Dísz térre

2019. augusztus 1-4. Utcafesztivál

Négy napon keresztül utcazenészek és utcaművészek lepik el Zalakaros központját, akik minden este szórakoztatják a vendégeket. A rendezvény ideje alatt kézműves kirakodó vásár és borházak várják a
vendégeket.
Megnézem a szabad időpontokat >>

2019. augusztus 8-11. XXII. Zalakarosi Bornapok

A bornapokon a helyi boros gazdák mellett megjelennek egyéb környékbeli és Balaton-felvidéki bortermelők is. A rendezvény sztárfellépője: Kelemen Kabátban, Csepregi Éva, Csemer Boglárka Boggie és Szakonyi Milán.
Megnézem a szabad időpontokat >>

2019. augusztus 17-20. Szent István Napok

Minden nap élőzene, kirakodó vásár és borházak kínálata mellett ünnepelhetjük augusztus 20-át, amelynek végén ünnepi tűzijáték kápráztatja el a vendégeket.
Megnézem a szabad időpontokat >>

Kedvezményes programok Zalakaros közelében

Foglald le szállásod a szallas.hu oldalán és az alább helyeken kedvezménnyel veheted igénybe a szolgáltatásokat:

  • Zalakarosi fürdő 10 %
  • Segway túra 10 %
  • Szilágyi Cukrászda 10 %
  • Regina Kávéház 10 %
  • Hévízi tó 10 %
  • Festetics kastély, Keszthely 20 %

További zalakarosi programok és látnivalók kedvezményekkel >>

Zalakarosi programok - a gasztronómia és a fürdőzés találkozása
Ínyencségek a MenDan Hotel gasztronómiai kínálatában

Hogyan érezték magukat a hotel korábbi vendégei?

Értékelések a szallas.hu oldalán:

„A személyzet nagyon kedves, segítőkész és mosolygós, így azonnal otthonosan éreztük magunkat. Az ételek istenien vannak elkészítve, a választék bőséges, mindenki megtalálhatja a fogára valót. Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük! Gyerekekkel is szeretnénk visszatérni!”

„Tökéletes volt az a 4 nap, amit ott töltöttünk, nekünk a legkisebb gyerek tej- és tojásallergiás, a főétkezésnél külön egy szakács körbevezetett minket és megmutatta, melyik étel az, amit fogyaszthat, sőt külön desszertet készítettek neki. A lakosztály csodálatos volt, a medencéket imádtuk, a kiszolgálás osztályon felüli, a személyzet imádja a gyerekeket. A srácaink nem akartak hazajönni. Máris visszamennénk, ha tehetnénk.”

„A játszókuckót nagyra értékeltük, kisfiam nagyon jókat játszott ott, rengeteg játék, és színes programok. Köszönjük az óvónénik figyelmét, és kedvességét, nem felejtjük el.”

Ha eddig tanácstalan voltál, hol töltse a család a belföldi nyaralást, ne gondolkozz tovább! Válaszd ki az ideális dátumot és foglald le a nyári wellnesst a zalakarosi Hotel MenDan Magic Spa & Wellnessben! >>


(fotók: MenDan Magic Spa & Wellness Zalakaros ****+superior)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%