Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásŐszi élményszüretRomantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódásToplisták

8 bájos falusi szálláshely – kézműves finomságokkal, piacozással és vidéki programokkal!

1 perces olvasási idő

Kóstoljatok bele a kézműves finomságokból összeállított reggelikbe, keressétek fel a színes portékákat árusító termelői piacot, nevezzetek be egy disznótorra, pálinkázásra vagy válasszatok a többi szuper programajánlatunk közül! Természetesen remek falusi szálláshelyeket is kerestünk nektek a kalandok mellé, ahol utánozhatatlan vidéki vendégszeretetben lesz részetek hazánk gyönyörű településein!  

1. Tekeress Vendégház, Káptalantóti

A messzi földön híres káptalantóti Liliomkert Piac kézműves portékáival, nyalánkságaival, régiségeivel minden vasárnap tárt kapukkal vár benneteket.

Foglaljatok szállást az innen 5 percre fekvő 2 szobás, 6 férőhelyes, családias hangulatú, és gyerekbarát Tekeress Vendégházba, ami egy kellemes vidéki porta minden báját magán hordozza! Borozgassatok bátran a hangulatos kertben is!

2. Hársfa Apartmanház, Salföld

Karnyújtásnyira a kiállítást és állatsimogatót is rejtő Salföldi majortól lelhettek rá az 5 barátságos apartmant magába foglaló Hársfa Apartmanházra, ahol szívélyes és kedves vendéglátók lesik minden kívánságotokat. Grillezzetek, bográcsozzatok, süssetek szalonnát és élvezzétek a tökéletes nyugalmat a Káli-medence egyik legautentikusabb szálláshelyén!

3. Kerca BioFarm, Kercaszomor

Az Őrség szívében, a kercaszomori Kerca BioFarmon lombkuckóban, valamint fa- és parasztházakban is tölthetitek az éjszakákat egy lenyűgöző, 10 hektáros lovasbirtokon. A mesés természeti környezetben található, kényelmes házikókhoz kültéri medence is tartozik. Ha szeretnétek, akkor a helyi alapanyagokból összegyűjtött reggeli kosár fantasztikus ízeit is megkóstolhatjátok, ami erőt ad majd a lovagláshoz!

4. Lankás Vendégház, Hollókő

Mintha a múltba csöppennétek, úgy jártok-keltek majd Hollókő utcáin, ahol az Élményfonó Kézműves Műhelyben az egész család izgalmas foglalkozásokon vehet részt. Szerencsére, innen csak egy ugrás az 5 fős Lankás Vendégház, melyben a modern és autentikus megoldások is jól megférnek egymás mellett. Tévé ugyan nincs, de internetkapcsolat természetesen biztosított, illetve sok társas is a rendelkezésetekre áll. 

Hagyományőrző programok és látnivalók Hollókőn >>

5. Falusi Patika Tisza-tó Vendégház, Tiszaszőlős

A XIX. századi vidéki mindennapokat testközelből ismerhetitek meg a Falusi Patika Tisza-tó Vendégházban. A korhű bútorok, a szabadtéri sütögetési lehetőségek, a dézsafürdő, illetve a pálinka kóstolóra hívogató pincehelyiség különleges élményt nyújtanak. Emellett Falusi Disznótoros Hétvégéket is rendeznek ősztől tavaszig, amit egyenesen vétek lenne kihagyni! 

8 bájos falusi szálláshely – kézműves finomságokkal, piacozással és vidéki programokkal!
Pálinka kóstoló

6. Kacika Vendégház, Ligetfalva

Tiszta, rendezett, takaros kis portát ismerhettek meg a ligetfalvai Kacika Vendégházban, melyhez fedett terasz tartozik. Innen akár szemmel is tarthatjátok az árnyas fákkal tarkított, udvaron fogócskázó gyerekeket. Ha nyáron érkeztek, akkor a korongozást és a gyapjú nemezelést is kipróbálhatjátok. Egy kis wellnessért pedig elég átruccanni a pár km-re innen fekvő Kehidakustányra vagy Hévízre!

8 bájos falusi szálláshely – kézműves finomságokkal, piacozással és vidéki programokkal!
Korongozás

7. Bier-Lak Vendégház, Orfű

Trombitáljátok össze a családot vagy a barátokat, mert a 12 fős orfűi Bier-Lak Vendégházban medencével, jakuzzival, szaunával és igény esetén hűtött sörrel készülnek a foglalásotokra az extra kedves házigazdák! Látogassatok el az Orfűi Malmokhoz, ahol szuper vezetett túrák és finom ínyencségek vesznek le a lábatokról!

8. Banditanya Vendégház, Mórahalom

Töltsétek a szabadság perceit egy búbos kemencés, tündéri parasztházban, melynek 2 szobájában összesen 4-en fértek el! A szépen karban tartott udvaron lengőteke, hinta, trambulin és egy csúszdás lombház is helyet kapott. A közeli Rétesház elképesztő finomságait pedig autóval 5 perc alatt elérhetitek innen.

Falusi szálláshelyek és vidéki élmények:

További falusi szálláshelyeket találtok itt >>

TIPP: Töltsd le most a Szallas.hu mobil appot ingyenesen, találj és foglalj szállást egyszerűen! Letöltöm Androidra >> , Letöltöm iOS-re >>

(Képek: Szallas,hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
78%
Imádom
Imádom
22%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
85 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Városnézések

    Észak-Magyarország kincsesbányája, Miskolc

    1 perces olvasási idő
    Tavaszi zsongás

    Hová menjünk május 1-jén vidéken?

    2 perces olvasási idő
    Budapest és környéke

    Hová menjünk május 1-jén Budapesten?

    2 perces olvasási idő