Wellness + Hotelek

Játssz velünk, és nyerj egy szezonyitó pihenést Portobello Wellness & Yacht Hotelbe!

1 perces olvasási idő

Pihenjetek az ezeréves múltra visszatekintő, káprázatos Esztergom szívében! Mindehhez válasszatok egy olyan lenyűgöző szállodát, ahol nemcsak ti, hanem az egész család fantasztikusan érezheti magát! Nyerjetek egy káprázatos, 2 főre plusz egy 6 éven aluli gyermekre szóló, 2 éjszakás, szezonnyitó felfrissülést a Portobello Wellness & Yacht Hotelbe!

Mit tartalmaz a csomag?

  • 2 éjszakára szóló szállást 2 felnőtt és egy 6 éven aluli gyermek részére félpanzióval 
  • bőséges büféreggelit és svédasztalos vacsorát magyaros és nemzetközi ételekkel, diétás és vegetáriánus választékkal.
  • korlátlan belépést a szállodából közvetlen átjárással megközelíthető Aquasziget Élményfürdőbe
  • a fürdőköpeny és törölköző bekészítést
  • Zozo gyerekkuckója, a játszóház és a kültéri játéklehetőségek használatát
  • érkezéskor kávé- vagy üdítőkupont

Meddig érvényes az utalvány?

Az utalvány 2024.11.01-ig.használható fel.

Mekkora értékű a nyeremény?

A nyertes számára a Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergom 144 900 Ft értékben ajánlott fel pihenést.

 Hogyan vehetsz részt a játékban?

A lehető legkönnyebben: kattints a hivatkozásra, és kövesd az utasításokat! Az adataid megadása után egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod. Ezzel pedig esélyed nyílik az 144 900 Ft-os utalvány megnyerésére.

Mikor sorsoljuk ki a nyertest?

2024. május 7.

Miért érdemes a gyerekbarát Portobello Wellness & Yacht Hotel Esztergomot választani?

A kisgyermekes családok körében szinte fogalommá vált Portobello Hotel mindent megtesz azért, hogy a család apraja-nagyja jól érezze magát náluk.  A jól felszerelt, kényelmes és hatalmas családi szobákban egy 4-5 tagú család is komfortosan elfér. Ráadásul ezekben a lakrészekben nemcsak zuhanyzót, hanem fürdőkádat is találtok, így a pancsolást a szuper wellness után sem kell befejeznetek.

Ha gyerekekkel érkeztek, akkor otthonról szinte semmit nem kell magatokkal hoznotok, ha itt foglaltok szállást. A kiságytól kezdve a fellépőig egészen az éjszakai fényen át, szinte mindent igényelhettek ebben a gyerekbarát szállodában. Az önfeledt játékról Zozó Játszóháza vagy a Kis Matróz Játszótér gondoskodik.

Az Aquasziget Élményfürdő óriási komplexuma pedig az egész család kikapcsolódását biztosítja. Mivel a szálloda közvetlen, zárt folyosós összeköttetésben áll vele, így télen-nyáron a hotel wellnessrészlegeként működik. 

Az élményfürdő természetesen a felnőttek számára is rengeteg kényeztető programot kínál. A szaunák és a frissítő wellnesskezelések a szülők számára jelenthetnek majd kikapcsolódást, a gyerekek pedig a vizet spriccelő bohóccal és mini csúszdával felturbózott gyermekmedencében pancsolhatják ki magukat. 

A hotelból ráadásul csodálatos kilátás nyílik a Várhegyen magasodó Bazilikára, amelynek kupolájába mindenképpen érdemes felmenni.

Ha Esztergom és környékén jársz, akkor ezeket a látnivalókat ne hagyd ki!

A Duna jobb partján elterülő Esztergom városában hihetetlenül sok történelmi és kulturális látnivaló akad. Itt található például a magyar katolikus egyház főszékesegyháza, hazánk legnagyobb temploma, az Esztergomi Bazilika. Másszátok meg a kupolájához vezető 400 lépcsőt, mert felérve elképesztő panoráma vár majd benneteket. 

A monumentális templom mögött egy újabb látnivalót fedezhettek fel. III. Béla király palotájának maradványai között sétálva az Árpád-korba csöppenhettek majd vissza. Ráadásul úgy tudni, hogy az esztergomi Várhegyen látta meg a napvilágot Szent István királyunk is, így tényleg egy valódi időutazásban lehet itt részetek.

Játssz velünk, és nyerj egy szezonyitó pihenést Portobello Wellness & Yacht Hotelbe!
MNM Esztergomi Vármúzeuma

Ha kinézelődtétek magatokat, üljetek fel a Bazilika elől induló városnéző kisvonatra, amely a Duna mindkét partját megjárja, így a határ túloldalán fekvő Párkányba is átzötyög

Visszaérve pedig egyetek egy fagyit Esztergom bájos, barokk főterén, a Széchenyi téren! Aztán pedig vessétek bele magatokat a Duna Múzeum „Vízeum” című állandó kiállításába, ahol mindent megtudhattok az életet adó vízről és a Dunáról is.

Játssz velünk, és nyerj egy szezonyitó pihenést Portobello Wellness & Yacht Hotelbe!
Duna Múzeum – Esztergom

Fedezzétek fel Esztergom és környékének csodás látnivalóit akár egyetlen hétvége alatt! 

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%