Tavaszi zsongásCsaládi kiruccanás

A legjobb programok a május 1-jei hosszú hétvégére

1 perces olvasási idő

Végre itt a várva várt május 1-jei hosszú hétvége és vele együtt a jó idő. Ha szeretnétek kimozdulni és felfedezni, de még nincs ötletetek, mindenképpen olvassatok tovább, mert összegyűjtöttük hova érdemes ellátogatni majáliskor.

Maya Játszópark – Avalon Park – Miskolctapolca

Ha családi programot terveztek, a Maya Játszópark ideális helyszín a hosszú hétvégén. A maya stílusú parkban a legkisebbek is próbára tehetik ügyességüket, hiszen rengetek kihívást jelentő játékelem áll rendelkezésükre. Kötélhinta, fánkcsúszda, póktorony és még sok-sok ugráló-és mászóelem garantálja az önfeledt szórakozást. Május 1-jén ráadásul Csiribiri gyermekkoncerttel is kedveskednek a látogatóknak.

A legjobb szálláshelyek Miskolctapolcán ide kattintva>>

Még több info és a Maya Játszópark kedvezménye ide kattintva>>>

Maya Játszópark, Miskolctapolca

Mini Hungary Park – Mórahalom

Barangoljátok be egész Magyarországot egy nap alatt. Mórahalmon a Mini Hungary Parkban 48 műemlék kerül bemutatásra, köztük templomok, várak, paloták és kastélyok. Emellett pedig tehettek egy sétát a Tisza, a Duna és a Balaton partján is.

A legjobb szálláshelyek Mórahalmon ide kattintva>>

Még több info és a Mini Hungary Park kedvezménye ide kattintva>>>

A Parlament makettje a Mini Hungary Parkban

Tropicarium – Budapest

Hűvösebb idő esetén látogassátok meg a Tropicariumot a fővárosban. A trópusi élővilág és az egzotikus élőlények felfedezése egyedülálló élményt nyújt. Itt átélhetitek az igazi trópusi esőt, simogathattok rájákat vagy részt vehettek a majmok és a madarak etetésén.

A legjobb szálláshelyek Budapesten ide kattintva>>

Még több info és a Tropicarium kedvezménye ide kattintva>>>

Cápa a Tropicariumban

Levendula Major – Dörgicse

Lassan itt van a balatoni nyár ideje, de ha már most felkerekednétek, irány a dörgicsei Levendula Major. Az Árpád-kori templomrom szomszédságában található levendulás kertben 18 féle levendula terem. A természet közelsége és a különleges ikerrom varázslatos hangulatot biztosít egy finom tea, vagy levendulás sütemény elfogyasztásához – ha pedig hazavinnétek egy darabot ebből az idillből, természetesen vásárolhattok is a biogazdaságban termesztett növényekből készült termékekből.

A legjobb szálláshelyek a Levendula Major környékén ide kattintva>>

Még több info és a Levendula Major kedvezménye ide kattintva>>>

Levendulás kert Dörgicsén

Bella Állatpark – Siófok

Ha már a Balatonnál jártok, ne hagyjátok ki a Bella Állatparkot sem, ahol lámák, törpe kecskék, kenguruk és sok más állat vár rátok. Az állatkerti séta mellett állatsimogató, élménylovaglás, tevegelés és hintós sétakocsikázás színesítik a programkínálatot. A gyerekek az állatpark bejárása után választhatnak az ugrálóvár, a big ball és a buborékfoci közül.

A legjobb szálláshelyek Siófokon ide kattintva>>

Még több info és a Bella Állatpark kedvezménye ide kattintva>>>

Tevék a Bella Állatparkban


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%