BalcsiVízparti szállásokWellness + Hotelek

BalaLand Residence Apartmanhotel – Egzotikus stílus és karibi életérzés a Balaton partján

1 perces olvasási idő

Habár szívesen elutaznánk a Karibi-szigetekre, azért egy balatoni nyaralás könnyebben összehozható! Jó hír viszont, hogy már a Balcsinál is belekóstolhatunk az egzotikus, karibi életérzésbe. A szántódi BalaLand Residence Apartmanhotel négycsillagos szállodai színvonalú apartmanjai és saját strandja csak arra vár, hogy elmerüljetek az élményekben. Íme 6 ok, amiért a BalaLand hotel kiváló választás mind pároknak, mind gyermekes családoknak!

6 dolog, amivel kitűnik a BalaLand Residence Apartmanhotel**** a többi balatoni szállás közül:

1, Balaton vagy Bahamák? Egzotikus stílus mindenütt

A BalaLand Residence Apartmanhotel egyediségét részben a karibi-koloniális belsőépítészeti stílusa adja, de a Beach Bár, a pazar kilátás, és az épületkomplexumok között nyújtózó pálmafák is hozzájárulnak a fílinghez. Ha itt nyaraltok, duplán jól jártok: a jól bevált, imádott balatoni nyaralás élménye mellett egy újszerű, exkluzív hangulatba is belekóstolhattok!

2, Privát strand, saját stég

Gondoljatok bele, bármikor leugorhattok a pár lépésre lévő vízhez, ahol nem kell tömegben nyomorognotok, sem fizetnetek a strandolásért. Tiétek a plázs! A BalaLand előtti partszakaszon kellemes, gondozott füves tér húzódik, és a víz mellől élvezhetitek a Beach Bár színes italkínálatát. A privát strandon két érzés dominál: a nyugalom és a szabadság!

3, Fantasztikus kilátás a Balatonra és Tihanyra

Mivel a BalaLand hotel közvetlenül a vízparton fekszik, így adott, hogy klassz balatoni panorámával szolgál. Akár a szobából, akár a teraszról, akár az apartmanhotel előtti privát strandról tekintetek előre, a víz csodás látványa és a szemben elterülő Tihany látképe fogad!

4, Apartmanok, négycsillagos szállodai komforttal

A szálláshely apartmanokból áll, de szállodai, már-már luxus színvonalra számíthattok. Összesen 56, prémium apartman van, teljesen felszerelt konyhával, kényelmes nappalival és hálóval – és azzal a bizonyos különleges belső dizájnnal.

5, Extra szolgáltatások, kicsiknek és nagyoknak

Ha gyerekkel érkeztek, ő sem fog unatkozni, mivel a játszótér és az animációs programok lekötik a kölykök aktív energiáit is. Az sem elhanyagolható tényező, hogy 7 éves kor alatt ingyenes a szállás!

Játszótér a vízparton

Egyébként strand- és sporteszközöket is bérelhettek, valamint a már említett Beach Bár gasztronómiai ínyencségei is tetszeni fognak. Üljetek ki egy finom koktéllal a kék víz mellé, hagyjátok, hogy simogasson a szellő, és hallgassátok az előttetek elterülő Balaton hullámzását!

Tudtátok? Ha a BalaLand hotelbe foglaltok a szállás.hu-val, akkor többek közt olyan helyszínek belépőihez kaptok kedvezménykupont, mint például a siófoki Fordított Ház, a balatonfűzfői Bob- és Szabadidőpark, vagy a badacsonyi Folly Arborétum és Borászat!

6, Szuper elhelyezkedés: karnyújtásnyira a legjobb helyektől

Szántód a Balaton déli partjának minden előnyével vár; a lassan mélyülő, gyerekbarát strandoktól kezdve a csodás kilátásig. Ha azonban Szántód békés, pihentető nyugalma mellett vágytok a nyüzsire is, pattanjatok autóba, Zamárdi és Siófok csak egy negyedórára van. 

Akár saját jacuzzis lakosztályt is foglalhattok

Persze nem feledkezhetünk meg a szemben magasodó, csodaszép Tihanyról sem! A szántódi révből pikk-pakk átértek komppal a túlpartra; a pontos menetrendről és árakról a Balatonihajózás Zrt. oldalán tudtok előre tájékozódni. Tihany látnivalóit és programlehetőségeit pedig itt listázzuk >>

Programtipp: Ami még nagyon közel van Szántódhoz, az Kereki: itt található az ország egyik legizgalmasabb madárparkja, ahol mindenféle szemkápráztató, egzotikus szárnyasokkal találkozhattok, a somogyi dombok festői magaslatán. 

Végezetül egy vendégértékelés, ami szépen összefoglalja, mire is számíthattok:

„A helyszín az egyik legszebb a Balaton körül, ha nem a legszebb. Hatalmas privát strand, teljes panoráma Tihanyra és majdnem az egész Balatonra. A szobák kifogástalanok. Nagyon jól felszereltek, valamint ár-érték arányban ilyen luxus körülményeket ritkán látni.” – Család nagyobb gyerekkel 2 nap alapján

Foglaljatok, csomagoljatok, és máris tiétek lehet egy exkluzív balatoni élmény! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
100%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%