BalcsiCsaládi kiruccanásÍzkalandNyári vakációRomantikus kikapcsolódásWellness + Hotelek

Balatonfüredi programok és szállások 2019 nyarán

2 perces olvasási idő

Az idei nyár sem telhet el balatonfüredi programok nélkül! Az északi part fővárosában zenei és gasztrofesztiválok, Múzeumok éjszakája, divatbemutató és vitorlás versenyek közül válogathatunk egészen augusztus 20-ig. Lássuk, milyen balatonfüredi programok és események sorát érdemes beírni a naptárba! Továbbá annak is utána járunk, hol érdemes megszállni Balatonfüreden, ha apartmant, vendégházat vagy éppen hotelt keresünk!

Balatonfüredi programok 2019. jún. 1. és aug. 20. között

IdőpontEseményHelyszín
Június 14-16. Bor-Könyv-Jazz
Ünnepi Könyvhét és Gyermekkönyv napok
Bor utca (Blaha Lujza utca)
Kisfaludy Galéria
Június 17-19. XV. Nemzetközi Sirály Táncfesztivál  Kisfaludy Színpad,
Anna Grand Hotel
Június 8-10. Balatoni Hal és Bor ünnep Kisfaludy Színpad
Június 22-29. Gitárfesztivál Zeneiskola
Június 22. Múzeumok éjszakája Füredi múzeumok
Július 5-7. Balaton-Ifjúság-Művészet fesztivál Kisfaludy Színpad
Július 13. Fehér Szalag Vitorlásverseny Balaton
Július 18-20. KÉKSZALAG vitorlásverseny Balaton
Július 19. Horgas Eszter születésnapi koncert Anna Grand Hotel
Július 23-28. VI. Anna fesztivál Gyógy tér,
Kisfaludy Színpad
Július 27. 194. ANNA-BÁL Anna Grand Hotel
Július 29- aug. 4. Klassz a pARTon Kisfaludy Színpad,
Anna Grand Hotel
Aug. 9. – szept. 1. Borhetek Tagore sétány
Augusztus 15. Nagykoncert Gyógy tér
Augusztus 19. Katti Zoób divatbemutató Gyógy tér
Augusztus 20. Állami Ünnep Szent István tér

Balatonfüredi szállások minden pénztárcához

Ha sikerült kiválasztani a kedvenc balatonfüredi programot, nincs más hátra, mint szállást foglalni arra az időszakra. A füredi szálláshelyek rendkívül népszerűek az év ezen időszakában, ezért érdemes előre gondolkodni és időben kiválasztani a tökéletes apartmant vagy hotelt a család, illetve baráti társaság részére.

1. Négycsillagos hotelek

Aura Hotel Balatonfüred ****

balatonfüredi programok és szállások
Aura Hotel Balatonfüred****

Balatonfüred legújabb, négy csillagos felnőttbarát szállodája kizárólag 12 éven felüli vendégeket fogad. A hotelben 40 modern berendezésű szoba található, mindegyik szobában king size méretű franciaágy, esőerdő zuhany, organikus fürdőszobai bekészítések és ingyenes aquabár áll a vendégek rendelkezésére. Az Aura Hotelben akkor is jól érezheted magad, ha a Balatonban épp nem lehet strandolni. A Pure Spa részlegben finn szauna, stollen szauna, infraszauna, gőzkabin, merülőmedence, élménymedence, ivókút, jégkút és a kültéri medence (szezonálisan) biztosítja a tökéletes feltöltődést.

Tovább a szálloda oldalára >>

Boutique Hotel Annuska Balatonfüred ****

balatonfüredi programok és szállások
Boutique Hotel Annuska Balatonfüred****

Balatonfüred szívében, a reformkori belvárosban várja vendégeit a Boutique Hotel Annuska, alig 300 méterre a festői szépségű Balaton parttól. Az 1894-ben épült villa minden szeglete a boldog békeidők hangulatát idézi. Élvezd a hotel pezsgős büféreggelijét a szálloda napsütötte teraszán, töltődj fel a wellness részlegen (finn szauna, infraszauna, gőzkabin), vedd igénybe a szálloda saját kerékpár kínálatát, vagy próbáld ki a délutáni snack falatkákat!

Még több fotó a hangulatos szállodáról >>

Akadémia Hotel Balatonfüred ****

balatonfüredi programok és szállások
Akadémia Hotel Balatonfüred****

Egész évben várja vendégeit a négycsillagos Akadémia Hotel, amely közvetlen összeköttetésben áll az uszodával és annak wellness részlegével (gőzfürdő, jakuzzi, infra és finn szauna). Vendégértékelés a szallas.hu oldalán: „Kellemes, nyugodt környezet, a személyzet szolgálatkész, kedves volt! A reggeli igazán bőséges és ízletes volt! Legközelebb is az Akadémia Hotelben fogunk megszállni, ha a Balcsi közelében vagyunk!

Kattints a további részletekért >>

2. Háromcsillagos hotelek

Astoria Hotel Balatonfüred ***

balatonfüredi programok és szállások
Astoria Hotel Balatonfüred***

A műemlék jellegű szálloda épületét a Dőry család építette – romantikus stílusban – 1868-ban nyaralónak. A frekventált környezetben lévő hotel kiváló pihenést nyújt olyan vendégek részére, akik szeretik a természetet, a Balaton-part közelségét, valamint a központi fekvést. A város történelmi múltjával kapcsolatos látnivalók (Jókai és Helytörténeti Múzeum, Vaszary Villa, Kisfaludy Galéria, Kerektemplom, Tagore sétány…stb.) akár pár perces sétával elérhetők a szállodától.

Tovább a hotel oldalára >>

Hotel Annabella Balatonfüred ***+superior

balatonfüredi programok és szállások
Hotel Annabella Balatonfüred ***+superior

A Tagore sétány elején, 384 szobával várja vendégeit a retró hangulatú Annabella Hotel. A szálloda saját Balaton-parti strandja, fedett és szabadtéri medencéje felfrissülést nyújt a nyári melegben. Szauna és masszázs igénybevételére is van lehetőség.

Kattints a további részletekért >>

Hotel Marina Balatonfüred ***+superior

balatonfüredi programok és szállások
Hotel Marina Balatonfüred***+superior

A Balaton partján fekvő szálloda saját stranddal, hatalmas kerttel és napozóágyakkal várja a vendégeket. A gyermekek a sekély vizű lagúnában élvezhetik a pancsolást, a szálloda kertjében a kisebbeket játszótér, a nagyobbakat röplabdapálya várja. A szállodához fedett medence és szauna is tartozik, valamint különféle sportolási lehetőségek – tekepálya, asztalitenisz, tollaslabda igénybevételére is van lehetőség.

ÚJDONSÁG! 2019. nyarától birtokba vehetik a gyerekek a szálloda vadonatúj élménymedencéjét, ami 568 m2-en kínál számtalan vízi élményt. A sárkányos vízköpőtől, a mérleghintán át, a különböző méretű csúszdákig számtalan vidám, vizes játék várja a gyerekeket az örömteli lubickolásra hangolt medencében. 

Még több fotó a szállodáról >>

3. Apartmanok és vendégházak 15.000 Ft/fő/éj alatt

Borbolya Vendégház Balatonfüred

Borbolya Vendégház Balatonfüred

Egy, a szallas.hu oldalán található vendégértékelés szerint „A szállásadó kedves és segítőkész! A hely kiválóan alkalmas kisgyerekes családnak is, mert az udvaron nyugodtan tudnak játszani, és nem zavarnak senkit (nem szólnak rájuk)!” A kerttel rendelkező nyaralóban egy franciaágyas, illetve egy emeletes ágyas szoba, valamint jól felszerelt konyha – étkező, nappali, fürdőszoba található. Kialakítása révén családoknak kényelmes, a nappaliban található kanapén is egy ember kényelmesen elfér. 

Tovább a szálláshely oldalára >>

Zozo Apartmanok Balatonfüred

Zozo apartmanok Balatonfüred

Egy földszinti és két tetőtéri apartmannal várja vendégeit a Zozo apartmanok szálláshely, amely 600 m2-es kerttel, zárt parkolóval, szőlőlugassal és grillezési lehetőséggel teszi teljessé az ide érkezők pihenését.

Kattints a további részletekért >>

Füred Vendégház Balatonfüred

Füred Vendégház Balatonfüred

A Füred vendégház Balatonfüred központjában, egy felújított, nagy parkkal rendelkező 100 éves kúriaszerű épületben található, alig 800 méterre a Tagore sétánytól és Molótól. A 6 db szobához zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Az épületben teljesen felszerelt konyha, a kertben grillezés, bográcsozás igénybevétele lehetséges. 

Tovább a vendégház oldalára >>

Szallas.hu TIPP:

Balatonfüred területén 75 db kedvezménykupon jár ajándékba a foglalásod mellé! Foglalj szállást és gyűjts élményeket a balatonfüredi programok alatt! Légy okos, mint Darabos!

Még több füredi szálláshelyért nézz körül oldalunkon! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%