BalcsiBarátokkalÍzkalandNyári vakációProgramok hétvégéreRomantikus kikapcsolódásToplisták

Bor, mámor, Balaton – TOP5 borfesztivál a Balaton körül

1 perces olvasási idő

Még javában tombol a nyári strandszezon, máris elkezdhetünk válogatni a balatoni borfesztiválok között is! Koncertek, szakmai borkóstolók és persze a balatoni borok legjava színesíti a nyarat augusztusban és szeptemberben Siófoktól Badacsonyörsig, csak győzzünk válogatni a jobbnál jobb programok közül!

Balatonfüredi Borhetek – 2018. augusztus 10 – szeptember 2.

Augusztus 10. és szeptember 2. között a balatonfüredi Tagore sétányon a boré lesz a főszerep! Koncertek és izgalmas programok várják az érdeklődőket az északi part „fővárosában”, borászatok közül többek között a Koczor Pince, Fodorvin Családi Pincészet, Figula Pincészet, Söptei Pincészet is képviselteti magát.

Részletes programok:

Szállásajánló: Anna Grand Hotel Wine&Vital ****

Szállást keresel Balatonfüreden a Borhetek alatt? Az Anna Grand Hotel Wine&Vital **** ideális helyen, a Tagore sétány közvetlen szomszédságában, a város reformkori centrumában helyezkedik el.
Az elegáns hotel 100 darab különböző típusú és méretű szobája a több, mint 200 éves klasszicista stílusú épület falai között biztosítja a vendégek kényelmét.

Anna Grand Hotel Wine & Vital****

Az 1200 nm-es wellness részlegen feszített víztükrű úszómedence, 8×22 méteres élményfürdő, jacuzzi, finn szauna, infraszaunák, gőzkabin található. A hotel étterme az ínyencek igazi paradicsoma, a mesterszakácsok alkotásai után a cukrászdában is érdemes megkóstolni a reformkori receptek alapján készített házi sütemények, a fagylaltok, a csoki fondü és a klasszikus cukrászdai készítmények ízkavalkádját.

További részletek és foglalás >>

Boglári Balaton Fesztivál –  2018. augusztus 17 – 20.

Az ország egyik legnagyobb ingyenes szabadtéri rendezvénye lesz idén Balatonbogláron, ahol 42. alkalommal kerül megrendezésre a Balaton Fesztivál rengeteg fellépővel 2 színpadon, BB Aréna bulisátorral, BB bor- és pezsgőudvarral, a Balatonboglári Borvidék boraival, kézműves és kirakodóvásárral, szüreti felvonulással és vidámparkkal.

Programok:

  • Tűzijáték 08.19-én 22:00 órakor
  • Lézer show 08.19-én 22:00 órakor
  • Felvonulás 08.19-én 17:00 órakor
  • Vizibicikli verseny BB nyereményekkel
  • Főzőverseny a Konyhafőnök nyertesével Gáspár Beával
  • Horgászverseny BB nyereményekkel
  • Vidámpark, ahol az ország legbiztonságosabb vidámparki játékaira ülhetnek fel és bemutatkozik Európa legújabb dodzseme
  • Borászatok
  • Gasztroudvar
  • BB Borudvar és Pezsgőudvar
  • Kézműves vásár

Szállások Balatonbogláron és környékén >>

XV. Almádi Borfesztivál – 2018. augusztus 3-20.

Zamatos borok, kitűnő zenék és koncertek, tánc és szórakozás vár mindenkit Balatonalmádin augusztus 3-20. között. Fedezd fel hazánk legfinomabb borait, zenei sokszínűségét és kóstold végig a Balaton-part gasztronómiai kínálatát!

A 2 héten át zajló programsorozaton fellép többek között Takács Nicolas, Hevesi Tamás, Pál Dénes és Tolvai Reni is. A fesztivált augusztus 20-án este tűzijáték és az István a király koncertshow zárja.

Szállások Balatonalmádin és környékén >>

Bor-és Fröccsfesztivál Siófokon – 2018. augusztus 31. – szept. 2.

A balatoni borok legjavát sorakoztatja fel a siófoki fesztiválfesztivál augusztus 31. és szeptember 2. között.

Színvonalas előadások, koncertek szórakoztatják a közönséget az Aranyparton, mialatt sátorról sátorral járva lehetőség lesz végigkóstolni a környék legfinomabb borait. A borok mellett ételkülönlegességek, gyermekprogramok és az esti órákban koncertek várnak a kikapcsolódni vágyókra. A jó hangulatról többek között a Budapest Bár, Demjén Feenc és Weisz Viktor gondoskodik.

Siófoki szállást keresel? >>

Hello Nyár! a Folly Arborétum és Borászatban – 2018. szeptember 2-ig

Az északi part egyik legszebb kilátásával és szakmai borkóstolókkal vár mindenki a Folly Arborétum és Borászat. A program keretein belül szeptember 2-ig minden szombaton és vasárnap a szakmai borkóstoló mellé ingyenes vezetett séta jár.

Szombat:
13:30 – 14:30 Vezetett Arborétumi séta
15:00 – 16:00 Borkóstoló (6 tétel kóstolása + snack + szódavíz)17:00 – 18:00 Vezetett Arborétumi séta
18:30 – 19:30 Borkóstoló (6 tétel kóstolása + snack + szódavíz)
Vasárnap:
13:30 – 14:30 Vezetett Arborétumi séta
15:00 – 16:00 Borkóstoló (6 tétel kóstolása + snack + szódavíz)A jegy ára: 3.500 ft/fő, mely belépéskor a pénztárnál megvásárolható.

Szállások a Balaton északi partján >>

 


Még nem találtad meg a tökéletes szálláshelyet? Válogass a teljes balatoni kínálatból >> 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%