9.6

Bor, mámor, wellness – Ezért lesz a Hotel Korona az új kedvenc egri szálláshelyed

1 perces olvasási idő

Ha eddig azt hitted, hogy a tökéletes ár-érték arányú szálláshely csak amolyan marketinges mendemonda, akkor van egy szuper meglepetésem a számodra. Létezik ugyanis Eger belvárosában egy különleges borszálloda, ahol maximálisan balanszba kerül a wellness és a szórakozás. Ahol nem kell kompromisszumokat kötnöd és garantált a tartalmas pihenés – függetlenül attól, hogy édes kettesben, kutyával vagy épp gyerekekkel érkezel.

Ez a hely nem más, mint a 4*-os Hotel Korona Wellness Rendezvény & Borszálloda.  Olvass tovább és azt is megtudod, hogy miért éri meg itt tölteni az üdülésedet!

Íme az új egri otthonod: Hotel Korona Wellness Rendezvény & Borszálloda

Pár lépésre Eger fantasztikus látnivalóitól

Biztos te is belefutottál már a következő dilemmába: ha a belvárosban foglalsz, akkor helyben lesznek a fontos látnivalók, cserébe viszont a nyüzsgést sem tudod majd magad mögött hagyni.

Egerben emiatt már nem fog fájni a fejed, hiszen a Hotel Korona maga a megtestesült arany középút. Kényelmes sétára van a történelmi városrész összes kincsétől, és mégis csendes, meghitt környezetben hozza el neked a vágyott feltöltődést. Hát kell ennél jobb elhelyezkedés?

Íme pár klassz egri látnivaló, a szálloda közvetlen közelében:

Foglalj és kaparints meg 50+ kedvezmény kupont >>

Felhőtlen feltöltődés a megújult wellness részlegen

Ha belefáradtál már az egyhangú hétköznapokba, akkor irány a Hotel Korona 300 m2-es wellness oázisa! A felújításnak köszönhetően minden eddiginél szélesebb repertoárból válaszhatod ki azokat a pihentető élményeket, amikre a leginkább szükséged van.

Dőlj hátra a beltéri élménymedencében, élvezd a jacuzzi szívmelengető pezsgését vagy engedd ki a gőzt a minden jóval felszerelt szauna szigeten! Felár ellenében még egy finom lávaköves vagy csokoládés masszázson is részt vehetsz, de van ezen kívül tepidárium, trópusi zuhany, Kneipp medence és ha úgy tetszik, egy aromakabinban is ellazulhatsz.

Egy biztos: a Hotel Korona wellness birodalma szinte szempillantás alatt 100%-ra tölti vissza tested és a lelked energiaraktárait.

Megragadom a gondtalan üdülés lehetőséget >>

Királyi kényelem a legkisebbektől a legnagyobbakig

Talán egyetérthetünk abban, hogy a nyaralás úgy az igazi, ha közben mindenki egyformán jól érzi magát. Persze ez nem is olyan egyszerű mutatvány: olyan szállást igényel, ahol precízen figyelnek az eltérő korú és érdeklődésű vendégekre.

A jó hír az, hogy már meg is találtad az álomszállást! A Hotel Korona Wellness Rendezvény & Borszálloda romantikus kiruccanásra éppúgy alkalmas, mint többnapos családi kikapcsolódásra. Lássuk, milyen szolgáltatások teszik ezt lehetővé!

  • Teljeskörű bababarát felszereltség 0-24 hónapos korig
  • 3 éves kor alatt ingyenes
  • Szuper gyerekbarát szolgáltatások
  • Légkondicionált szobák (van közöttük erkélyes is)
  • Ünnepi időszakok alatt tematikus programok
  • Állatbarát
  • Borbarátoknak külön épületszárny, vintage szobákkal
  • Maximális rugalmasság

Extra tipp: ha szeretnél igazán felejthetetlen élményt szerezni kedveskednek, kérj virágos, csokis vagy boros bekészítést a szobába!

Mutass még több képet a hotelről >>

Csúcsgasztronómia, ételérzékenyeknek is

Tapasztald meg a tökéletesre vitt gasztronómia varázsát! A Hotel Korona ugyanis nem csak kényeztető wellness-szel spékeli meg az üdülésed: a szoba ára kiemelkedően jó félpanziós ellátást is magába foglal. Nap mint nap változatos hideg és meleg fogások gondoskodnak arról, hogy mindenki megtalálja közöttük a kedvencét.

És végre egy szállás, ahol az ételérzékenyek is ugyanolyan izgalommal várhatják az étkezéseket! Mindegy, hogy glutén-, laktóz-, húsmentes vagy vegán étrendet követsz, a svédasztalon és az à la carte kínálatban is akad majd fogadra való ínyencség.

Foglalok a Hotel Korona Wellness Rendezvény & Borszállodában >>

Egyedi élmények: koccints egy 230+ éves borospincében

Eger legkülönlegesebb szállodájához nem is egy, hanem rögtön két múzeum is tartozik. Egyikük az 1790-es évek végén kivájt István Borpince és Nemzeti Bormúzeum, melyet szálló vendégként ingyenesen járhatsz végig. A 15 méter mélyen nyújtózó pincerendszer oldott hangulatú kóstolókkal és borvacsorákkal édesíti meg az Egerben töltött időt.

De ha ez nem lenne elég, Európa legnagyobb Beatles gyűjteményét is megtekintheted. Az Egri Road Beatles Múzeum egyike hazánk bakancslistás látnivalóinak, és nem véletlenül. A vibrálóan színes kiállítás 450 négyzetméteren kalauzolja végig a vendégeket, nem kevesebb, mint 2000 relikviát felsorakoztatva.

Érdekel az ajánlat >>

Töltődj fel Hotel Korona Wellness Rendezvény & Borszállodában!

Mostmár tudod, hogy mi a tökéletes ár-érték arányú egri kaland titka. Már csak annyi a dolgod, hogy kinézz egy szabad időpontot és lefoglald az álomüdülést! Ha bővebben is szeretnéd megismerni a város kihagyhatatlan látnivalóit, vess egy pillantást az alábbi cikkre:

(Képek: Szallas.hu, Vámosi Brigitta)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
50%
Imádom
Imádom
50%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

9.6
Szállásszakértőnk és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
9.5

Romantikus hangulat

9.6

Wellness részleg

9.8

Látnivalók közelsége

Előnyök

  • +Közel van mindenhez, mégis csendes
  • +Jól felszerelt wellness részleg
  • +Stílusos berendezés

Hátrányok

  • -Nem neked ajánljuk, ha eldugottabb szállást keresel.
Megnézem