Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásNyári vakációRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

Club Dobogómajor – Idilli kikapcsolódás Cserszegtomaj ölelésében!

1 perces olvasási idő

Olyan üdülőfaluban pihennél, ahol változatos sportprogramok, kulináris különlegességek és tágas, modern apartmanok várnak? Szeretnéd, ha a gyerekeid, és a kutyáid is jól éreznék magukat, miközben te lovagolsz, vagy egy szaunában lazítasz Cserszegtomaj szívében? Csak annyit mondunk, ne keresgélj tovább, a Club Dobogómajor színes szolgáltatásait éppen neked találták ki! 

Club Dobogómajor - Idilli kikapcsolódás Cserszegtomaj ölelésében!
Club Dobogómajor

Club Dobogómajor – Családbarát szálláshely Hévíz szomszédságában

A Club Dobogómajor különlegessége abban rejlik, hogy valóságos üdülőfaluval várja a vendégeit, zöld övezetben, friss levegőn. A kényelmes, és tágas szobákban otthonosan érzi magát bárki, aki készen áll arra, hogy Cserszegtomaj vendégszeretetét élvezze. 

Alig várod, hogy amíg a gyerekek a játszótéren játszanak, te a kezedbe vehess egy könyvet? Feltennéd a lábad egy kicsit, és élveznéd a napsütést, amíg a család többi tagja a lovardában tölti a napot? Jó helyen jársz!

Érdekesség! A 14 különálló épületben 144 db 2 fős és 33 db 3 fős apartman, illetve 106 db 4 fős és 29 db 6 fős apartman és bioház teszi különlegessé a pihenést a pároknak, családoknak, és nagyobb baráti társaságoknak. 

Változatos sportprogramokkal vár a kutyabarát szálláshely! 

Ha nagy állatbarát vagy, és imádsz lovagolni, akkor jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis a szálláshelynek saját lovas iskolája is van. A lovas iskolában a szakértő oktatóknak köszönhetően nem kell zavarba jönnöd akkor sem, ha először szándékozol lóra ülni. Meglátod, hamar belejössz a lendületbe. 

Tudtad? A lovarda különlegessége, hogy fedett és szabadtéri pályán is lovagolhatsz, a 3-7 éves csemeték pedig a pónilovaglást is kipróbálhatják. 

Természetesen a macskákat is szeretettel látják az üdülőfaluban, ám a kutyák akár saját medencében is pancsolhatnak a meleg nyári napokon. Ezzel nehéz lenne otthon felvenni a versenyt, nem igaz?

Club Dobogómajor - Idilli kikapcsolódás Cserszegtomaj ölelésében!
A szálláshelynek saját lovas iskolája van

A Club Dobogómajor környékén kirándulásra, és kerékpározásra is van lehetőség. A bérelt kerékpárokkal Hévíz, Keszthely, és a Balaton felvidék számos települése könnyedén elérhető. Ha a barátokkal egész napos kikapcsolódást tervezel, egy kerékpártúrával nem foghatsz mellé.

Programok Cserszegtomaj környékén >>

A lovaglás és kerékpározás mellett teniszpálya, futballpálya, és strandröplabda vár, de a golfozást is kipróbálhatod a közeli golfpályán. 

Kerékpározásra is van lehetőség

Kulináris kalandozások, pihentető wellness élmények

Az üdülőfaluban a nemzetközi fogások mellett zalai konyha szezonális ízek várnak. Itt garantáltan friss alapanyagokból készülnek a magyar konyha kedvencei, nyáron pedig a helyben készített kemencés pizzák örvendenek nagy népszerűségnek. 

A tavaszi, nyári hónapokban tárt karokkal vár a grill terasz is, ahol grill esteken vehetsz részt. Kedveled a romantikus gourmet vacsorákat? Itt felejthetetlen élmény lesz egy teraszon elköltött vacsora. Az étterem mellett drink bár, borozó, és söröző vár.

Club Dobogómajor - Idilli kikapcsolódás Cserszegtomaj ölelésében!
Felejthetetlen élmény lesz a romantikus vacsora

A Club Dobogómajor wellness részlegén két beltéri medence, és három kültéri medence üzemel. A pezsgőfürdő és az élménymedencék gondoskodnak az ellazulásról és az önfeledt szórakozásról, a gyerekek pedig tesztelhetik a gyermekmedencét. Szívesen koktéloznál egyet a medence partján napozás közben? Itt megteheted! 

A stresszoldó masszázsok mellett pedig finn-, infra- és színterápiás szauna, gőzfürdő, sókabin és beauty szalon fokozza az élményeket.  

Club Dobogómajor - Idilli kikapcsolódás Cserszegtomaj ölelésében!
Koktél a medence partján

Pónilovaglás, játszóház, kirándulás – Programok gyerekeknek

Aggódsz, hogy mit csinálnak majd a gyerekek az egyhetes pihenés alatt? Az üdülőfaluban a gyerekek sem fognak unatkozni. Miért?

A csemeték nagy kedvence a beltéri játszóház, a két kültéri játszótér, és a trambulin. A biztonságukra nyaranta szakképzett animátorok vigyáznak, akik gondoskodnak arról is, hogy emlékezetes legyen a kicsik számára a pihenés. Kirándulás, sportjátékok, kézműves foglalkozások teszik színesebbé a programokat. 

Tipp! Azok a gyerekek pedig, akik elég bátrak hozzá, póniháton is megismerhetik a major egész területét. A park szigorúan autómentes, így a család legkisebb tagjai is biztonságban vannak.

Club Dobogómajor - Idilli kikapcsolódás Cserszegtomaj ölelésében!

Látnivalók Cserszegtomaj környéken

Ha a Club Dobogómajorban szállsz meg, készülj fel arra, hogy a környék rengeteg programot tartogat. A közelben fekszik Hévíz, amely a gyógyvíz miatt mindenképpen érdekes úti cél, míg Keszthely a városnézés szerelmesei számára tartogat látnivalókat. 

A Festetics-kastély, a Balatoni múzeum, a Babamúzeum, a Történelmi panoptikum és a Helikon park mindenképpen kerüljön fel a listádra. Ha gyerekekkel utazol, a Festetics Imre Állatparkot és a Tavirózsa Kalandparkot ajánljuk figyelmedbe. 

Festetics Imre Állatpark

Szeretsz mindent, aminek köze van a Balatonhoz? A vízi sportok, a hajótúrák és a homokos strandok miatt Keszthely, Gyenesdiás, és Vonyarcvashegy lesz a legjobb választás. 

Egy kirándulós nap végén Szigliget várából megcsodálhatod a naplementét, Badacsonytomaj pedig a borturizmus kedvelői számára vonzó célpont.  

Szigligeti vár

Club Dobogómajor – Kiknek ajánljuk? 

  • Akik örömmel lovagolnának pihenés alatt
  • Akik kutyával utaznának
  • Akik kedvelik a szabadtéri sportokat
  • Családnak, kisebb gyerekekkel is
  • Pároknak, romantikus kikapcsolódáshoz
  • Az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek

Kedvet kaptál ahhoz, hogy a cserszegtomaji üdülőfaluban pihenj? Foglalj szállást még ma, és vidd magaddal a kutyáidat is a kiruccanásra! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%