ÍzkalandCsaládi kiruccanásProgramok hétvégéreRomantikus kikapcsolódás

Creppy palacsinta étterem, amiért érdemes átutazni a fél országot

2 perces olvasási idő

A Creppy PalacsintaHáz már évekkel ezelőtt belopta magát a szívünkbe, mikor egy miskolci kirándulás alkalmával rábukkantunk a helyre, ahol minden képzeletet felülmúló palacsintakreációkat kóstoltunk. A palacsinták rajongóinak a Creppy minden túlzás nélkül a „palacsinta mennyország”, ami rabul ejt és függővé tesz.

A Creppy sikertörténete

Az egész sikersztori egy hangulatos miskolci palacsinta étteremben kezdődött, melynek tulajdonosa, Oszlánczi Réka nem félt nagyot álmodni, és ezt az álmot megvalósítani. A Creppy neki köszönhetően vált hazai és nemzetközi szinten is elismert márkává, és került be 2018-ban Las Vegasban a 12 legjobb feltörekvő franchise koncepció közé, majd 2019-ben bezsebelte a rangos Weidlich Pál Kereskedelmi és Vendéglátóipari Nívódíjat, a Fekete Kutyát. A legnagyobb elismerés azonban mégis a vendégek elégedettsége, és dicsérő szava, hiszen ők a legnagyobb kritikusok.

Creppy palacsintázó, amiért érdemes átutazni a fél országot
Creppy Palacsinta

Mindezek után jogos a kérdés, hogy mit tud a Creppy, amit más palacsintázók nem? A Creppy PalacsintaHáz és a Creppy éttermek nem egyszerű palacsintázók, ahová beül az ember egy desszertre, hanem olyan éttermek, ahol a levestől a fő fogáson át a desszertig minden a palacsintáról szól. Palacsintás fogásokból ilyen lenyűgöző kínálatot, és ilyen különleges ételeket keresve sem találunk máshol.

Hol találhatók a Creppy palacsinta éttermek?

A Creppy már meghódította Kelet-Magyarországot, és három olyan nagyvárosban található üzlete, ahol egyébként is rengeteg látnivaló és élmény vár ránk, de mi akár egy palacsintáért is képesek vagyunk átutazni a fél országot.

Creppy palacsintázó, amiért érdemes átutazni a fél országot
WashingTON

Creppy PalacsintaHáz – Miskolc

Ebből a hangulatos miskolci étteremből indult hódító útjára a Creppy, és hozott olyan hírnevet a városnak, ami miatt külön turisztikai célpontként is szerepel az idelátogatók miskolci bakancslistáján. A PalacsintaHáznak köszönhetően az avasi pincesor ismét megtelt élettel, és sokan már céltudatosan keresik fel a helyet. Kifejezetten látványos és rendkívül különleges sós és édes óriáspalacsintáik mellett kínálnak leveseket is, melyekből természetesen a palacsinta sem hiányozhat. A hazai mellett a nemzetközi ízvilágban is otthonosan mozognak, és a több, mint 60 különféle palacsintakölteményük között még a gluténérzékenyek és vegetáriánusok is fognak kedvükre valót találni.

Nagy hangsúlyt fektetnek a vendégek kiszolgálására, és a gyorsaságra, ezért, ha nagyobb társasággal érkeztek, érdemes előre bejelentkezni, és ha tudjátok előre, mit szeretnétek enni, a rendelést is leadhatjátok, hiszen minden frissen készül, ezért az elkészítésük is időigényes.

Creppy Center – Miskolc 

A hírnévnek köszönhetően egyre nagyobb az érdeklődés a palacsinták iránt, ezért júliusban Miskolcon megnyitott a Creppy Center, ahol már nagyobb céges, családi, vagy baráti rendezvények lebonyolítására is van lehetőség. Rendezvénytermükben 100 fő is kényelmesen elfér, palacsinta teraszukon pedig nyaranta hangulatos rendezvényeket is tartanak majd. A kínálat, a minőség és a kiszolgálás a már megszokott Creppy-színvonal, és az étterem dizájnja is megér egy látogatást! Egyedi high-tech berendezése hozzájárul a hamisítatlan Creppy-élményhez, ami miatt annyira szeretjük a helyet.

Szállások az avasi pincesor közelében:

Avas Vendégház

Székelykert Panzió

Tipp: foglaljatok szállást a Szallas.hu oldalán keresztül, és 10% kedvezményt kaptok az éttermi ételfogyasztás árából.

Creppy palacsintázó, amiért érdemes átutazni a fél országot
Székelykert Panzió

Creppy PalacsintaBistro – Debrecen

Az első franchise étterem nagyon gyorsan a helyiek és a turisták kedvencévé vált Debrecenben, a Nagyerdő szívében. A cívisváros étterme ugyanazt a színvonalas palacsintás vendéglátást követi, mint miskolci testvérük, és minőségben is kiváló palacsintás fogásokat tálalnak a vendégek elé, hiszen itt is az egyedi receptúra alapján készülnek az ételek.

Tipp: foglaljatok szállást a Szallas.hu oldalán keresztül, és 10% kedvezményt kaptok az éttermi ételfogyasztás árából.

Creppy PalacsintaBistro – Gyula

A 800 éves múlttal büszkélkedő várost nem csak történelmi épületei miatt érdemes felkeresni, világhírű kolbászuknak, ütős pálinkájuknak és a Százéves Cukrászdának köszönhetően a gasztroturizmus térképén is előkelő helyet foglal el Gyula. Valami azonban mégis hiányzott, és ezt a hiányt pótolja most a Creppy második franchise étterme, melyet Gyulán nyitott meg. A kulináris élvezetek kedvelői így olyan palacsintás élményben részesülhetnek, amiről még álmodni sem mertek. A kedves, családias hangulatú étterem nem csak ízvilágában követi hűen a jól ismert stílust, a belső terek dizájnja is tükrözi a Creppy-től megszokott különlegességet és modernitást.

A gyulai egység nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az egész család jól érezze magát, ezért a gyerekeket egy óriás játszófal is várja.

Creppy palacsintázó, amiért érdemes átutazni a fél országot
Aloha

Szállásajánlatunk Gyulán: Komló Hotel

A mi kedvenceink

A csirkeleves palacsintacsíkokkal igazi klasszikus, de ilyen finomat még máshol nem ettünk. Sós óriáspalacsintáik közül ajánljuk a rostonsült tőkehalas ÍzLand palacsintát és az amerikai ízeket tökéletesen hozó Pulled pork palacsintát. A klasszikus édes palacsinták mellett amerikai palacsintában is otthonosan mozognak, de a különlegességeik is nagyon csábítóak. A mi kedvencünk a Túró Rudi és az Aloha palacsinta. Figyelem, éhesen érkezzetek, mert az adagok valóban óriásiak!

Aki már kóstolta a Creppy palacsintákat, annak mondanunk sem kell, hogy irány a 3 város valamelyike, aki pedig még nem járt náluk, annak sürgősen pótolnia kell ezt a hiányosságot, és felvenni a helyet a kelet-magyarországi bakancslistájára! Reméljük, hogy hamarosan még több helyen elérhetők lesznek ezek a palacsintaköltemények, addig pedig nem tehetünk mást, átutazzuk értük a fél országot.

Te kóstoltad már?

Még több szálláshelyet találsz (nem csak Miskolcon és Debrecenben) a szallas.hu oldalán >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%