Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásNyári vakációTavaszi zsongásTippek utazáshoz

Családbarát akciók és wellness hotel kuponok

1 perces olvasási idő

Sokan a nyári wellnessre esküsznek, én mégis ősszel és télen vágyom a legjobban a nyugalomra és relaxálásra. Lehet ebben közrejátszik az is, hogy kevesebb a napsütéses órák száma, szinte minden munkahelyen óriási a hajtás az év utolsó heteiben és akkor még nem is beszéltünk a karácsonyi forgatagról, ami akarva-akaratlanul is beszippantja az embert.

Szóval év végén már kimerülnek a tartalékaim (a családé nemkülönben) és ilyenkor a legjobb elvonulni, pihenni és wellnessezni egy nagyot.

Ha hozzám hasonlóan nektek is fontos az ár-érték arány és nem szerettek vagyonokat költeni egyetlen hétvégéért, érdemes körülnézni a szallasguru.hu oldalán, ahol folyamatosan találni belföldi akciós szállásokat. Ezek a kuponok általában 2 fő részére szólnak két éjszakára, félpanziós ellátással és akár 50%-os kedvezményt is kifoghattok, ha elég szemfülesek vagytok.

Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza +superior

Sőt, ha kifejezetten családbarát akciókat kerestek, akkor is érdemes itt körülnézni, hiszen különböző árfekvésben, folyamatosan megújuló akciók sorakoznak az oldalon ⇒ Belföldi szállás akciók

Wellnessre fel! 🙂

⇒ TOP10 családbarát wellness hotel


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%