Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekŐszi élményszüret

Családbarát wellness hotelek az októberi hosszú hétvégére

1 perces olvasási idő
szallasguru.hu tavaszi shopping napok
Hotel Kapitány Sümeg**** +superior

Már nem kell sokat aludni és újabb hosszú hétvégének örülhetünk! Október 20. és 23. között ismét lehetőség nyílik arra, hogy a családok több időt töltsenek együtt, hiszen a 3 napos hosszú hétvégén lehet sokat kirándulni, programokat szervezni vagy akár wellnessezni is.

Hotel Aquarell Cegléd ****

Aki az utóbbit választja, szebbnél szebb hotelek közül válogathat. Most ezekből hoztunk egy kis ízelítőt: 4 csillagos, családbarát wellness hotelek Magyarországon, amelyek a vendégek szerint kitűnő értékeléseket kaptak.

Hotel Kapitány Sümeg ****+superior

A Balatontól mindössze 20 km-re fekszik a mintegy hétszáz éve épült Sümegi Vár. Ennek a lenyűgöző történelmi emléknek a szomszédságában várja a középkor szerelmeseit a Hotel Kapitány****superior Wellness és Konferencia!

Hotel Kapitány Sümeg**** +superior

Történelmi Lovasjátékokat és Középkori Lakomákat élvezhetnek az ide látogatók heti rendszerességgel (szerdán és szombaton 17 órai kezdettel)! Emellett keleti hangulatú fürdő, exkluzív wellness-szolgáltatások és rendkívül gazdag programkínálat kényezteti a vendégeket. A hotel konyháján hagyományos és kímélő ételek közül is választhatunk, mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt!
A Hotel Kapitány**** családias hangulatban és minőségi szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit az év minden napján!

Foglalás >>

Garden Hotel Szolnok ****

Szolnok Megyei Jogú Város az Alföld szívében, Budapesttől 100 km-re keletre, a Tisza és a Zagyva folyó találkozásánál fekszik. A vizek városa, de a két folyó adta sportolási lehetőségeken kívül a vadászat, a lovaglás és a sportrepülés is kellemes kikapcsolódást nyújthat.

Garden Hotel Szolnok ****

A város zöldövezetében, a Tiszaligetben található a Garden Hotel **** Wellness és Konferencia szálloda. Látogasson el hozzánk, hisz akár üzleti úton jár, baráti vagy családi összejövetelt tervez vagy csak pihenésre vágyik, nálunk mindezt nyugodt környezetben teheti meg.A szolnoki Garden Hotel **** csendes, nyugodt környezetben, mégis a városközponthoz közel található. A háromszintes épületben 62 elegánsan kialakított szoba kapott helyet. A légkondicionált szobák berendezése a legmodernebb igényeknek is megfelel; a fürdőszoba, a színes TV, a telefon és a minibár mellett az internet (WiFi) hozzáférés is az alapfelszereltséghez tartozik.

Foglalás >>

MenDan Magic Spa & Wellness Zalakaros ****+superior

A MenDan Hotel 162 tágas kétágyas és családi szobával várja a vendégeket, a szobák nagy része pótágyazható, és minden kényelmi igényt kielégítenek. A légkondicionált, saját kádas vagy zuhanyzós fürdőszobával felszerelt, részben erkélyes, otthonos, egyedi hangulatú, szobák az alábbi típusokban foglalhatóak: superior kétágyas, luxus superior kétágyas jacuzzival, két légteres családi apartman konyhával, családi junior suite és lakosztály.

MenDan Magic Spa & Wellness Zalakaros**** +superior

A szálloda saját, 1000 m2 alapterületű fürdőkomplexummal rendelkezik, melyben úszó-, élmény-, termálmedence, jacuzzi, gyermek pancsoló, Kneipp taposó, továbbá szauna részleg gőzkabinnal és finn szaunával, merülő medence, élményzuhanyok, játszósarok és mediterrán pihenőszoba található.

Foglalás >>

Hotel Residence Siófok ****+superior

Élje át Ön is a Balaton csodáit Siófokon! – Ha elegáns, de meghitt, családias környezetben szeretne pihenni, akkor a legjobb helyen jár. A város egyik legszebb szállodája 10 év után teljes felújításon esett át. Az exkluzív kis ékszerdobozzá varázsolt 57 szobás hotel csendes kertvárosi övezetben, a Balaton partjától mindössze 200 méterre, a városközponttól 900 méterre található.

Hotel Residence Siófok

A családias szálloda megújult belső terekkel, elegáns szobákkal, kibővült Wellness és Spa Oázissal és rengeteg kényeztető szolgáltatással várja a vendégeket. A három szintes épület modern stílusú, tágas, minden komforttal felszerelt szobái között két deluxe családi szoba, tíz összenyitható kétágyas szoba és egy lakosztály áll rendelkezésre.
Itt mindig mosolygós, kedves és készséges személyzet lesi minden kívánságát!

Foglalás >>

Hotel Aquarell Cegléd ****

A nyugalmat, harmóniát, és természet közeliséget árasztó, négycsillagos Aquarell Hotel**** az Alföld kapujában, Cegléden, Budapesttől mindössze 65 km-re található.

A szálloda berendezése visszafogottan elegáns, amely magas színvonalú szolgáltatásokkal és a személyzet szakértelmével ötvözve ideális helyszínt biztosít a rendezvények szinte minden típusának.

Hotel Aquarell Cegléd

Legyen szó indoor, konferenciatermekben, wellness részleg használatával megrendezésre kerülő programokról, vagy outdoor rendezvényekről, amelyhez a szálloda közvetlen környéke remek lehetőséget kínál, a ceglédi Hotel Aquarell****-ben mindent megtalálsz.

Foglalás >>

Még több családbarát hotel keresel? Itt tudsz nézelődni >>

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%