Wellness + HotelekÍzkalandRomantikus kikapcsolódás

Erdei ízek birodalma vár a Kőkapu Vadászkastély és Hotel***-ben

1 perces olvasási idő
erdei hétvége vadászhotelekben
Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments Nagyhuta ***

Fantasztikus kastélyok és várak, mesebeli lankánk és hegyek, autentikus vacsorák, hegyvidéki sajtok, finom vadételek ejtik rabul a Zempléni-hegységbe utazó szíveket. Magyarország gyönyörű tájain barangolva kihagyhatatlan élmény ellátogatni hazánk egyik közkedvelt, vadregényes tájegységére, és ott megpihenni a legimpozánsabb és legautentikusabb vadászkastélyban, a Kőkapu Hotel falai között.

 

Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments Nagyhuta ***

A Zempléni-hegység gyöngyszeme

Ha szeretnénk kipihenni a hétköznapok fáradalmait távol a város zajától, akkor a legjobb választás lesz a Zempléni-hegység szívében lévő nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments***.

A svájci mintára épült vadászkastély

A svájci vadászkastélyok mintájára a XIX. és XX. század fordulóján készült épület neve is méltóságot sugároz, mintha a Zemplén védőbástyájához érkeznénk. S ez így is van, hiszen ez a sziklaszirten magasodó épület, a „Zemplén gyöngyszeme” hűen őrzi egykori funkcióját: ma is 5 db igényesen berendezett, minden luxussal felszerelt lakosztálya a pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégek igényeit igyekszik kiszolgálni.

A bércen magasodó Vadászkastély harmonikusan illeszkedik a környezetébe. Tökéletes fekvésének köszönhetően a teljes relaxációs élményhez gyönyörű kilátás, friss hegyi levegő, méregzöld víztükrű horgász- és csónakázó tó dukál.

 

Festői környezetben

Elegancia minden részletben

A hétköznapok eleganciájával és kényelmével ellátott 24 db franciaágyas szoba a vadregényes erdei környezet páratlan szépségével együtt teremti meg a tökéletes egységet, hogy igazán kiszakadhassunk a mindennapi stressz világából.

Családbarát helyként a hotelszobákban pótágy, gyermekágy egyaránt rendelkezésre áll, ideális feltételeket nyújtva ezáltal a családos vendégeknek a pihenésre.

Szívesen töltenéd itt az őszi-téli pihenésed? Nézz körül szállásajánlataink között >>

Romantikus rönkházak

A Kőkapu Vadászkastély és Hotel szálláskínálatában egy igazán autentikus, de egyben friss és modern vonalat képviselnek a Rönkházak, az Apartmanok épületei. A Zemplén vadregényes környezetében ez egy igen különleges lehetőség a feltöltődésre, hiszen a szállás természetközeli elemei minden korosztály számára a hegyvidéki pihenés különlegességét hozzák, nem nélkülözve a Hotel és a Vadászkastély nyújtotta luxust sem. Éppen azt a felszereltséget nyújtják, melyre az erdei kirándulásaikat, romantikus tábortüzes estéiket élvezőknek szükségük lehet.

Apartmanházak

Választhatunk a 2, 4, 5 és akár 7 fős házak közül, amelyek nappali – étkezővel, és teljesen felszerelt konyhával (mikrohullámú sütő, villanytűzhely, mosogató, hűtő, edények, tányérok, evőeszköz, pohár) rendelkeznek. Természetesen az otthon hangulatát és a romantika jelenlétét erősíti, hogy a hidegebb napokra egy fatüzelésű kályha biztosítja a meleget a nappaliban.

Erdei ízek birodalma

A Kőkapu Vadászkastély és Hotel nem csak hagyományos erdei elemeket és anyagokat felhasználó berendezésével, hanem egyedi konyhájával is bizonyítja, hogy az egykori főúri vadászatok luxusa és eleganciája ma mindannyiunk kiváltsága lehet.

Háromforrás étterem

A Háromforrás Étteremben a vadászkastély és hotel saját konyhája működik, ahol a gasztronómia remekeit kóstolhatják meg a vendégek. Vadászkastély lévén a helyi séfek évszázados tradíciók alapján főznek és sütnek itt. Az étterem hamisítatlan erdei hangulatú miliőjében minden részlet harmóniában áll a felszolgált étellel.

A tájjellegű ételek hada sorakozik az étlapon, amelyeket a frissesség, üdeség, természetesség jellemez. Csak helyi termelőktől származó alapanyagokkal dolgoznak, legyen szó szárnyasokról, sertéshúsról, zöldségről, gyümölcsről, aranyló mézről, édes, zamatos borról. Még a fűszernövények is a helyi föld kincseit rejtik, mint ahogy a vadhúsok is mind-mind a vadászkastélyt körül ölelő zempléni rengetegből származnak.

Fantasztikus élmények közé csöppenünk ezen a helyen. Amellett, hogy gyönyörű környezetben, kényelmes szobákban élvezhetjük a pihenésre szánt időt, hihetetlenül finom ízeket is kóstolhatunk a nagyhutai Vadászkastélyban. Kevés olyan hely létezik hazánkban, ahol ennyire autentikus, hegyvidéki világ tárul elénk a gasztronómián keresztül. A Kőkapu Vadászkastély és Hotel éppen ilyen.

Őszi-téli csomagajánlatok és még több információ a szállásról > >

 

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%