Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásRomantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódás

Ezererdő Vendégház Egerbakta – Bájos szálláshely a természet ajánlásával

1 perces olvasási idő

Fantasztikus élmény olyan helyen kikapcsolódni, ahol az „alapfelszereltség” része a friss, tiszta levegő, a páratlan nyugalom, az erdő közelsége és a panoráma szépsége? Ha egy olyan helyre vágytok, ahol garantáltan elbújhattok a zajos hétköznapok elől, ráadásul kirándulhattok is a környéken, akkor jó hírünk van: megtaláltuk nektek az egyik legizgalmasabb úti célt! Irány az Ezererdő Vendégház Egerbakta bájos berkeiben, ahol még a madarak is valódi élményként élik meg a pihentető szabadságot.

A házigazdák is első látásra beleszerettek a környezetbe, és szerencsére ez ragályos. Aki egyszer ebben a Vendégházban pihen, az garantáltan visszatér majd a barátaival, a gyerekeivel, és minden kedves ismerősével, hogy ismét részese legyen az élménynek.

Ezererdő Vendégház Egerbakta - Bájos szálláshely a természet ajánlásával
Ezererdő Vendégház

Ezererdő Vendégház – Hasznos tudnivalók

Az Ezererdő Vendégházban 2 szoba várja vendégeit, mindkettő külön fürdőszobával és franciaággyal. A berendezés magért beszél, a színek, és az anyagok hihetetlenül passzolnak a Vendégház külső megjelenéséhez, és a szobák hangulatához. Meleg színek és fények, letisztult vonalak jellemzik a belső tereket.

A ház körüli park grillezésre és tűzrakásra is alkalmas, a kerti tónál napozni is lehet, a környék pedig kiváló a sportoláshoz. Aki szeret futni, az biztosan élvezi majd a terepet. Fontos információ, hogy a házban van wifi, tehát aki csendes helyen dolgozna, az is imádni fogja a házat, ahol ráadásul a parkolás ingyenes.

Önfeledt pihenés minden évszakban!

Az Ezererdő Vendégház kényelmet nyújt azoknak, akik egy kis nyugalomra vágynak, a környék pedig minden évszakban más látvánnyal és szépségekkel kedvez az ide érkezőknek. Tavasszal a virágok illata, nyáron a tópart és a tavirózsák közelsége, ősszel a természet színei, míg télen a hófödte fák nyújtanak mesés látványt.

A Vendégház és környezete egyértelműen jó döntés azoknak, akik nem vágynak pörgésre, és a pihenést nem egy belvárosi forgatagban képzelik el.

Ezererdő Vendégház Egerbakta - Bájos szálláshely a természet ajánlásával

Gasztroélmények az Ezererdő Vendégház vendégszeretetében

A vendéglátók azt tanácsolják az ide érkező családoknak és kisebb baráti társaságoknak, hogy élvezzék ki az erdei sétákat, a kisebb túrákat és a kertben üldögélést. Ehhez piknikcsomaggal, benne szendvicsekkel, friss gyümölcsökkel, és házi süteménnyel kedveskednek a vendégeknek.

Természetesen egy gyertyafényes vacsora is éppolyan vonzó lehet a teraszon egy bor társaságában, mint amikor egy izgalmas könyv mellett teasüteményeket kóstolunk.

Izgalmas látnivalók Egerbakta környékén

Egerbakta Egertől mindössze 10-15 perces autóútra található, a környék csendes, a pici települést erdő veszi körül a Bükk lábánál. Aki a faluba érkezik kikapcsolódni, annak érdemes felkeresni az egerbaktai tőzegmohos láptavakat, melyekhez turistaútvonal vezet. Az Ezererdő Vendégházból 1,5 órás sétával lehet elérni.

A környéken érdekes látnivaló még a Szarvaskői Kilátó, az Egri Vár, és a Minaret. A zenekedvelők számára pedig biztosan tartogat még izgalmakat az Egri Road Beatles Múzeum. Eger környéke minden korosztály számára remek célpont. Aki jó borokat szeretne kóstolni, és a wellness is közel áll a szívéhez, annak célszerű többnapos kikapcsolódásra érkezni az Ezererdő Vendégházba, hogy mindent alaposan megismerhessen a környéken.

További érdekes látnivalók>

Ezererdő Vendégház Egerbakta - Bájos szálláshely a természet ajánlásával
Kilátás az egri várból

Kiknek ajánljuk a Vendégházat?

  • családoknak
  • baráti társaságoknak
  • akik csendre és nyugalomra vágynak
  • a kirándulás szerelmeseinek
  • akik szívesen felfedeznék Eger környékét

Egy csésze forró kávé és a természet közelsége teljesen feltölti azokat, akik az Ezererdő környékét bejárva fáradtan, de boldogan pihennek meg az egerbaktai ház teraszán.

Annak, aki hasonló élményre vágyik, célszerű mihamarabb szállást foglalna a Vendégházba a szallas.hu oldalán! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%