Tippek utazáshozCsaládi kiruccanás

Gyűjts életre szóló élményeket kedvezményesen a Szallas.hu-val!

1 perces olvasási idő

Talán ismeritek az érzést, amikor a család nagy nehezen eldönti, hova utazzon belföldi wellness hétvégére vagy nyaralni, lefoglalod a szuper apartmant vagy hotelszobát, majd megérkezve nem tudjátok eldönteni, merre is induljatok kirándulni vagy várost nézni. És ha találtok is szuper látnivalókat, sokszor a borsos árak tartanak vissza attól, hogy minél több közös élményben legyen része a családnak.

Hogy ez többé ne okozhasson problémát, mostantól a Szallas.hu oldalán nem csak szálláshelyeket, hanem turisztikai desztinációkat, belföldi programokat is találtok, és kaptok minden belföldi foglalás mellé, ráadásul óriási kedvezményekkel a következő kategóriákban:

  • Fürdők, strandok
  • Látnivaló (pl. várak, múzeumok, állatkertek stb.)
  • Kaland (pl. bobpálya, kalandpark, vezetett túrák, libegő)
  • Gasztronómia (pl. étterem, cukrászda, borpince)

Tudtad, hogy ez a szolgáltatás csak nálunk, a Szallas.hu-nál érhető el?!

Mit kell tenni ahhoz, hogy Te is részesülj ezekben a kedvezményekben?

 

  1. Foglalj szállást a Szallas.hu oldalán (pl. Egerbe)
  2. A foglalással automatikusan jogosulttá válsz a kedvezménykuponok igénybevételére
  3. A sikeres foglalást követően kapsz egy emailt a Szallas.hu-tól, amelyben megajándékozunk egy személyre szóló kedvezménykupon csomaggal a környékbeli programokhoz
  4. A kedveménykuponok érvényességi idővel (a foglalás időtartama alatt használható fel), sorszámmal, foglalók számával van ellátva (ahány fő részére szól a foglalás, annyi fő használhatja fel a kedvezményt), más kedvezménnyel össze nem vonható, továbbá egyszeri alkalommal vehető igénybe. Amennyiben a szállás lemondásra kerül, nem érvényes a kedvezmény!
  5. Fontos, hogy a kedvezménykuponokat ki kell nyomtatni és jegyváltáskor, fizetéskor le kell adni!

Ha tehát például Egerben foglaltál szállást, kedvezményesen látogathatod meg az Egri várat (20%), felkeresheted a megújult Érseki Palotát (10%), nosztalgiázhatsz a Beatles Múzeumban (20%) és kedvedre ehetsz-ihatsz a Szépasszony-völgyében található Ködmön Csárda Borétteremben (20%). Jól hangzik, ugye?

Még több egri látnivaló >>

Érdemes már utazás előtt is böngészni az egyes látnivalók oldalát, hiszen sok hasznos információ és érdekesség is szerepel az adatlapokon. Az Egri vár esetében például megtudhatod a vár pontos címét, a nyitva tartási időt, a belépőjegyek árát és a szállásokhoz hasonlóan hiteles, valós vendégértékeléseket is olvashatsz.

De nem csak Egerben tudtok élményeket szerezni, hanem az egész országban.  A Balatonnál pl. 47 kedvezménykupon jár a környékbeli programokhoz (strandoláshoz, hajózáshoz, bobozáshoz), Hévízen 49 kedvezménykupont adunk a környékbeli programokhoz, többek között fürdőzéshez, ballonozáshoz, kincskereséshez. Miskolctapolcán pedig 28 kupon jár például cukrászdába, strandoláshoz és kalandtúrához.

Szallas.hu Élményturizmus számokban:

  • Az ország több mint 600 helyére biztosítunk kedvezménykuponokat
  • Egy foglaláshoz/szálláshelyhez átlagosan 25 kedvezménykupont küldünk
  • Kedvezmények mértéke: 10%-tól akár 100%-ig

Gyűjts életre szóló élményeket kedvezményesen és tervezd meg a nyaralást a Szallas.hu-val!

Válogass a legjobb látnivalók, kalandok és éttermi kedvezmények közül a szallas.hu/programok oldalon!

Ajándék kedvezménykuponok minden belföldi foglalás mellé. Mindenkinek. Ingyen. Szallas.hu Úgy is lett! 

 

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%