Tengerparti szállásokCsaládi kiruccanásHorvátországNyári vakációRomantikus kikapcsolódás

Horvát tengerparti hotelek mesés kilátással

1 perces olvasási idő
Valamar Isabella Miramare Porec

Egy horvátországi nyaralás már önmagában remek program, de miért ne választanál panorámás szálláshelyet, hogy teljes legyen a tengerparti élmény? Gyönyörködj a napfelkeltében a szobádból, fogyaszd el a reggelid a teraszon, csobbanj a medence hűs vizében és egy koktél társaságában élvezd a mesés kilátást! A következő hotelekben akár ezek az álmok is valóra válhatnak: tengerparti hotelek pazar kilátással!

Horvát tengerparti hotelek mesés kilátással

Resort Belvedere Vrsar ****

Tengerre néző kilátással, erkélyes szobákkal vagy apartmanokkal és saját étteremmel vár mindenkit a Resort Belvedere****. Az Isztriai-félszigeten, Porec és Rovinj között félúton lévő szállodában szabadtéri medence, mellett bár, valamint gyermekmedence található, a legkisebbek foglalkozásáról gyerekklub gondoskodik.

További infók >>

Hotel Bevanda – Relais & Chateaux Opatija*****

Ötcsillagos kényelem, mesés kilátás… Kell ennél több? A Hotel Bevanda – Relais & Chateaux Opatijában, közvetlenül a tengerparton várja vendégeit. A hotel különlegessége, hogy összesen 10 szobával rendelkezik, így minden vendég élvezheti a lélegzetelállító panorámát.

Felkeltette az érdeklődésed? Itt találsz további részleteket >>

Hotel Olympia Sky Vodice ****

Foglalj szobát a négycsillagos Hotel Olympia Sky–ban és gyönyörködj a mesés kilátásban! A vodicei szállodában nem csak a szobák, hanem az étterem is panorámás, érdemes kipróbálni!

Foglald le most az álomnyaralást! >>

Hotel San Antonio Podstrana ****

A Hotel San Antonio elegáns és modern berendezéssel és különleges wellness szolgáltatásokkal várja a vendégeket. A tengerre néző lakosztályok különlegessége, hogy több oldalról üvegfal veszi körbe a szobát, így teljes egészében élvezhető a napfelkelte vagy naplemente.

További részletek >>

Boutique Hotel More Dubrovnik *****

Dubrovnik egyik legbájosabb butikhotelében az egész család remekül érzi majd magát, hiszen amíg a gyerekek a medencében pancsolnak, a felnőtteknek masszázson kényeztethetik magukat. A pazar panoráma pedig a ráadás, a Boutique Hotel More-ban nem csak a szobákban, hanem a szabadtéri medencéből is élvezhetjük az égszínkék tenger látványát.

Foglald le most a dubrovniki szállásod! >>

Valamar Parentino hotel ex. Zagreb Porec ****

Budapesttől csak 6 órás autóútra található Porec, az Isztriai-félsziget gyöngyszeme. A négycsillagos Valamar Parentino Hotelben nem csak a kilátás pazar, hanem a különböző wellness szolgáltatásokat is élvezhetjük a nyaralás alatt.

Kattints a további részletekért >>

Boban Luxury Suites Split ****

Tengerre panorámás, mégis közel van a belvároshoz és a látnivalókhoz a Boban Luxury Suites, amely saját étteremmel, modern berendezésű szobákkal, jacuzzival és szabadtéri medencével várja vendégeit.

Még több fotó a panorámás szállodáról >>

Boban Luxury Suites Split ****
Boban Luxury Suites Split ****

Nem találtad meg a tökéletes horvátországi hotelt? Nézz körül a szallas.hu kínálatában és foglald le a következő nyaralásod! >>

(fotók: szallas.hu


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
100%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%